Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai aglomerata cafenea: La Starbucks-ul din sediul CIA barmanii sunt sub acoperire

Hotnews Hotnews,
 Cea mai aglomerata cafenea: La Starbucks-ul din sediul CIA barmanii sunt sub acoperire

Starbucks-ul secret sau Magazinul Numarul 1, asa cum este scris pe chitantele clientilor, este una dintre cele mai aglomerate cafenele starbucks din Statele Unite. Clientela este reprezentata de mii de analisti, agenti, economisti, ingineri, geografi si cartografi, care lucreaza la colectarea de informatii si lansarea operatiunilor sub acoperire, relateaza The Washington Post. continuă pe Hotnews

VIDEO Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata de pe soclu, in Harkov

Cea mai mare statuie a lui Lenin aflata inca in picioare in Ucraina a fost daramata in noaptea de duminica spre luni la Harkov est) de catre manifestanti nationalisti, relateaza AFP.

A fost descoperita cea mai importanta sursa de petrol din lume. Depaseste asteptarile noastre

Societatea rusa de stat Rosneft si Exxon Mobil, cea mai mare companie americana in domeniul energiei, au descoperit rezerve mari de petrol in Marea Kara, din regiunea arctica, demonstrand ca aceasta poate .

Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata

Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata in timpul manifestatiilor nationalistilor ucraineni. Evenimentul a avut loc in Harkov, al doilea cel mai important oras din Ucraina.

Starbucks din sediul CIA, unde si angajatii sunt sub acoperire, evita sa puna numele clientilor pe paharele de cafea

Cafeneaua Starbucks din sediul CIA, unde pana si angajatii sunt sub acoperire, este una dintre cele mai aglomerate din SUA, dar nu poate aplica masuri precum imprimarea numelor clientilor pe canile de cafea sau oferirea unor carduri de.

Hagi, mesaj pentru Simona Halep: Sa aiba ambitia sa fie cea mai buna

Gica Hagi a fost alaturi de Simona Halep in ziua in care sportiva a implinit 23 de ani. Chiar daca Halep sarbatoreste la Beijing, la Open-ul Chinei, Regele i-a transmis un mesaj de ziua ei- sa aiba ambitia de a fi cea mai buna.

Criza din Ucraina. Cea mai mare statuie a lui Lenin, doborata la Harkov

Cea mai mare statuie a lui Lenin care se mai afla, inca, pe soclu in Ucraina a fost doborata. Evenimentul s-a produs la Harkov, un oras din estul tarii in care separatistii au incercat, anul acesta, sa.

Cea mai mare fiertura de raci si scoici, pregatita in Parcul Herastrau

Timp de trei zile, in perioada 3-5 octombrie, in Parcul Herastrau din Capitala vor fi preparate cinci tone de raci si o tona de midi. Organizatorii evenimentului sustin ca este vorba despre cea mai mare fiertura de scoici si raci din Europa.

Un album U2 pe care nimeni nu l-a vrut, un telefon care se indoaie in buzunar si 23 mld dolari disparuti pe bursa. Este aceasta cea mai proasta lansare Apple?

Actiunile Apple au cazut cu peste 3% joi, stergand 23 de miliarde de dolari din capitalizarea bursiera a gigantului, in urma reactiei investitorilor la scandalul bendgate si la problemele intampinate de sistemul de operare iOS8, ceea ce i-a facut pe ziaristii britanici de la The Independent sa se intrebe daca nu cumva este vorba despre cea mai proasta lansare Apple.

Romania are cea mai mare suprafata cultivata cu porumb in UE, dar randamentul este slab

Romania are cea mai mare suprafata cultivata cu porumb in UE, dar randamentul obtinut este unul slab. De aceea, tara noastra este departe de primele pozitii in clasament din punct de vedere al productiei pe hectar, a declarat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Se apropie Romania vs Ungaria - Balazs Dzsudzsak: Sunt in cea mai buna forma, de-abia astept meciul de la Bucuresti

Romania si Ungaria se vor intalni pe 11 octombrie, pe Arena Nationala, intr-o partida contand pentru preliminariile Euro 2016. Balazs Dzsudzsak este unul din cei mai periculosi adversari pentru tricolori. Sunt in cea mai buna forma, de-abia astept meciul de la Bucuresti, a precizat atacantul ungurilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )