Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai apreciata destinatie din Europa pentru city break-uri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai apreciata destinatie din Europa pentru city break-uri

Italia este cea mai apreciata destinatie din Europa pentru city break-uri, potrivit studiului The Global Tourism Monitor, care a luat in calcul recomandarile turistilor. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai sangeroasa confruntare din istorie: 74 de ani de la Operatiunea Barbarossa

Pe 22 iunie, in urma cu exact 74 de ani, incepea confruntarea care avea sa decida castigatorii celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Nu trebuie decat sa lovim in usa si intregul complex putrezit se va prabusi. Era aproximativ ora 3:00 in dimineata zilei de 22 iunie. Anul era 1941. O serie de bombardamente devastatoare incep [] Cea mai sangeroasa confruntare din istorie: 74 de ani de la Operatiunea Barbarossa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai seducatoare femeie din lume! Din ce este compusa!

Cea mai seducatoare femeie din lume a imprumutat trasaturi fizice de la mai multe vedete feminine internationale. Iata cum a fost realizat portretul celei in fata careia barbatii nu pot rezista.

Solstitiul de vara: 21 iunie este cea mai lunga zi din an

Duminica are loc solstitiul de vara, iar 21 iunie este cea mai lunga zi din acest an, cu 15 ore si 32 de minute de lumina, informeaza B1 TV. Noaptea va fi cea mai scurta din acest an, de doar 8 ore si 28 de.

Cea mai batrana pisica din lume a ajuns la varsta de 30 de ani

Asa Wickberg a gasit o pisica abandonata in 1985 si a adoptat-o imediat. Femeia nu avea de unde sa stie ca aceasta avea sa ii ramana alaturi inca 30 de ani. Felina batrana, pe numele ei.

De ce dragostea la varsta a treia este cea mai solida? Psihologii explica motivele pentru care bunicii iubesc mai curat decat tinerii

Varsta a treia nu inseamna disparitia definitiva a sentimentelor. in viziunea psihologilor, oamenii trecuti de varsta maturitatii au parte de o altfel de dragoste, mult mai solida, din care dispare teama infidelitatii.

Superstitii la solstitiul de vara. Ce vraji de dragoste se fac in cea mai lunga zi din an, cand zanele fecioare plutesc peste campii

Pe 21 iunie, la ora 19. 38 este momentul solstitiului de vara, cand longitudinea astronomica a Soarelui este de 90 si marcheaza inceputul verii astronomice, la aceasta data fiind cea mai lunga zi si cea mai scurta noapte a anului.

Messalina, cea mai desfranata imparateasa din Antichitate: nimfomana care reusea sa se culce cu mai multi barbati decat o prostituata

Valeria Messalina, cea de-a treia sotie a imparatului Claudius, a ramas in istorie sinonima cu viciul, desfranarea si manipularea. Casatorita la numai 20 de ani cu Claudius, care era cu aproape 30 de ani mai mare decat ea, Messalina s-ar fi culcat cu 8. 000 de barbati, vestite fiind concursurile in care reusea sa satisfaca mai multi parteneri decat prostituatele infruntate.

Secrete despre insula disparuta Ada- Kaleh si cum s-a construit cea mai mare hidrocentrala din Romania - ce ascunde Muzeul Portile de Fier I

Muzeul barajului de la Portile de Fier I isi asteapta turistii cu bratele deschise. Prezinta piese de istorie si etnografie din zona Portilor de Fier, exponate legate de construirea hidrocentralei de pe Dunare, dar si o moara de apa, considerata precursoarea turbinei moderne Pelton. Turistii pot cobori in Sala turbinelor, unde se pot admira cele sase turbine Kaplan.

Cea mai buna zi pentru Romania la Jocurile Olimpice de la Baku. Trei medalii pentru gimnastii romani

Delegatia Romaniei a avut cea mai buna zi la Jocurile Europene de la Baku. Gimnasta Andreea Iridon a cucerit doua medalii in finalele pe aparate. Romanca a ratat cu putin aurul la barna. Iridon a luat.

FOTO Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse, un cadou primit de la URSS in urma cu 61 de ani. Cum a fost construit cel mai mare pod combinat din Europa anilor50

In urma cu 61 de ani, pe 20 iunie 1954, era deschis circulatiei podul cu tablier metalic de peste Dunare, care leaga orasele Giurgiu si Ruse, numit la insistentele sovieticilor Podul Prieteniei, fiind la acea vreme cel mai mare pod combinat - rutier si feroviar din Europa. Podul a fost contruit in doi ani si jumatate, cu interesul si sprijinul URSS.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )