Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai asteptata autostrada din Romania primeste o noua amanare. Constructorii nu se inghesuie sa depuna ofertele

Antena3 Antena3,
Cea mai asteptata autostrada din Romania primeste o noua amanare. Constructorii nu se inghesuie sa depuna ofertele

Lucrarile la autostrada Comarnic-Brasov mai au de asteptat. CNADNR a prelungit data depunerii ofertei, dupa ce firmele interesate de acest tronson au cerut un ragaz de timp. Astfel, desemnarea constructorului. continuă pe Antena3

Business Report: Mai multe regiuni din tara, in vizorul cautatorilor de gaze de sist; O noua amanare pentru cea mai asteptata autostrada din Romania; Ce se va intampla cu Europa daca SUA ar intra in faliment; Cele mai bune dobanzi la depozitele bancare

Bunastarea romanilor in trimestrul II 2013 si influenta ei asupra cresterii economice. In trimestrul II 2013, veniturile totale ale unei. La 1. 900 de romani avem cate un milionar in dolari. Aproximativ 10. 600 de locuitori ai Romaniei au afaceri si bani in conturi de peste un milion.

Ea este cea mai sexy femeie din lume

Scarlett Johansson este cea mai sexy femeie din lume. Potrivit unei publicatii de peste Ocean, actrita este atat de atragatoare, incat merita, in premiera, sa devina prima femeie care primeste titlul de.

Dupa ce marti leul a avut cea mai slaba evolutie din regiune, economistii ING nu se asteapta la miscari de amploare in sedinta de miercuri

Cu circa o ora si jumatate inainte de cotatia BNR, leul se tranzactiona in fata euro la un nivel de 4,46 unitati, dupa ce marti cotatia fusese stabilita la 4. 43 lei/eur. Dealtfel, leul a inregistrat marti cea mai slaba evolutie din regiune ieri, pierzand circa 0,5% pana dincolo de 4,44/EUR, pe volume reduse. Privim aceast miscare drept o inversare a castigurilor mai puternice ale leului, ulterioare sedintei de politica monetara din SUA de la mijlocul lunii septembrie, avansuri despre care ne-am pronuntat ca fiind vulnerabile si din cauza faptului ca au avut loc pe volume reduse, se arata intr-un raport al ING trimis miercuri dimineata clientilor corporate.

Renault lanseaza Duster Detour, cea mai frumoasa Dacie din istorie: imbina Mad Max cu Terminator

Renault va lansa la Salonul Auto de la Johannesburg Duster Detour in Africa de Sud, cea mai frumoasa Dacie din istorie, relateaza Autorevolution. Masina a fost construita in colaborare cu un studio de design.

Liga I. CFR Cluj a obtinut cea mai clara victorie din acest sezon, 7-2 cu Otelul Galati

Duelul celor doua campioane care au precedat-o pe Steaua, CFR Cluj si Otelul Galati, s-a incheiat cu un succes categoric al ardelenilor, care au obtinut cea mai clara victorie din acest sezon. Echipa antrenata de.

Profitul de anul trecut devine cosmar. Cea mai mare banca din SUA a pierdut sute de milioane de dolari, in T3

Banca americana JPMorgan, cea mai mare din Statele Unite, a avut pierderi de 380 de milioane de dolari, intre iulie si septembrie 2013. Este primul rezultat negativ trimestrial din ultimii opt ani, dupa ce a contabilizat cheltuieli de 9,2 miliarde.

Cea mai frumoasa femeie din lume ar putea ajunge la inchisoare

Miss Univers 2012, Olivia Culpo, in varsta de 21 de ani, ar putea ajunge la inchisoare pentru ca a fost pozata in fata monumentului Taj Mahal din India, informeaza Business Insider. Tanara este acuzata ca.

FOTO INCREDIBILE: Cum traiesc detinutii in cea mai dura iNCHISOARE din RUSIA.

Inchisorile rusesti sunt recunoscute pentru duritatea regimului de detentie, insa exista o inchisoare care pare mai ostila decat toate celelalte. Denumita Delfinul Negru, inchisoarea de maxima securitate aflata la granita Rusiei cu Kazahstanul gazduieste cei mai brutali criminali de pe teritoriul rusesc, printre care se afla criminali in serie, canibali si teroristi, conform unui documentar difuzat de National Geographic. Conform unui locotenent din cadrul inchisorii, singura modalitate .

RCSRDS lanseaza internetul cu viteze de pana la 1Gbps. Cat va costa cea mai buna conexiune din tara

Operatorul de Internet, telefonie si cablu RDSRCS lanseaza, in premiera pe piata din Romania, abonamentele de Internet Digi Net Fiberlink 500 si Digi Net Fiberlink 1000, cu viteze de 500Mbps, respectiv 1Gbps.

Litigiile ingroapa profitul celei mai mari banca din SUA

Banca americana JP Morgan, cea mai mare din Statele Unite, a raportat pentru perioada iulie-septembrie pierderi de aproape 400 milioane dolari, primul rezultat negativ trimestrial din ultimii opt ani, dupa ce a contabilizat cheltuieli de 9,2 miliarde.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )