Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cea mai batrana femeie din Romania a murit la 107 ani. Iata ulimele imagini in care apare varstnica (FOTO)

B1 B1,
Cea mai batrana femeie din Romania a murit la 107 ani. Iata ulimele imagini in care apare varstnica (FOTO)

Cea mai batrana femeie din Romania, Maria Ana Morariu pe numele sau a murit sambata seara la varsta de 107 ani. Femeia era internata intr-un azil de batrani din Gherla, relateaza Cluj24. ro. Tanti Mitzi. continuă pe B1

FOTO Trasee turistice de o zi in cea mai spectaculoasa zona din Apuseni. Pe drumul calcarului in stare de urgenta

Drumul Calcarului din Muntii Trasacu, in sudul Apusenilor, este un proiect inclus in categoria internationala a Drumurilor verzi- Greenways. Este vorba despre rute, poteci sau coridoare naturale folosite in armonie cu functiile lor ecologice.

Financial report UK, in fata celei mai adanci recesiuni din 1970 incoace. Dispute intre UE si China pe tema unui articol despre originea coronavirusului. Turismul mondial ar putea scadea in 2020 cu 60-80%

Financial Times: Britanicii vor trece prin cea mai adanca recesiune din 1970 incoace, avertizeaza Banca Angliei * Dispute intre UE si China pe tema unui articol despre originea coronavirusului; Beijingul a cenzurat un articol de opinie european aparut in presa chineza controlata de stat * Kathimerini: Turismul mondial ar putea scadea in 2020 cu 60-80% * Le Figaro: Germania isi accelereaza iesirea din izolare * Alte stiri din presa internationala, dar si vesti din alte state europene, pe scurt.

Iohannis: Europa trece prin cea mai dificila perioada de la al Doilea Razboi Mondial. Romania a dovedit ca este un partener de incredere

Presedintele Klaus Iohannis spune, cu ocazia Zilei Europei, ca batranul continent trece prin cea mai dificila perioada de la al Doilea Razboi Mondial, iar in confruntarea cu aceasta provocare fara precedent Romania a dovedit inca o data ca este un partener de incredere, fiind primul stat membru care gestioneaza constituirea unei rezerve strategice de echipamente medicale pentru intreaga Uniune.

Sondaj global. Guvernul, cea mai de incredere institutie pe timpul pandemiei

In contextul pandemiei de coronavirus, guvernul a devenit cea mai de incredere institutie, potrivit Barometrului Edelman 2020, un studiu realizat luna trecuta in 11 tari. Romania nu se numara printre statele prinse in cercetare. La nivel global, increderea in guvern 65%) a crescut cu 11 procente din ianuarie, ajungand pentru prima data institutia care se bucura de cea mai mare incredere.

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna Unitate de Primiri Urgente din Romania la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni (VIDEO)

La Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni din Capitala va fi deschisa, incepand din vara acestui an cea mai moderna Unitate de Primiri Urgente UPU) din tara. Este vorba despre o cladire noua,.

Prof.dr. Olga Simionescu despre secretul imbolnavirilor reduse din Romania: Suntem atat de obisnuiti cu infectiile

Olga Simionescu, dermatolog la Spitalul Colentina din Bucuresti, dezvaluie secretul imbolnavirilor reduse din Romania si din estul Europei. Ea este de parere ca tulpina de coronavirus care a facut ravagii in tarile vestice este diferita de cea din tara noastra.

WhatsApp rezolva, in sfarsit, cea mai mare problema: ce o sa poti face in aplicatie

WhatsApp a reusit sa ajunga cea mai populara aplicatie de mesagerie, cu o medie de circa doua miliarde de utilizatori. Si acum tot recupereaza cu optiuni. Dupa dark mode si criptare, dar.

Cea mai mare economie a lumii, cutremurata de coronavirus. SUA a pierdut 22 de milioane de locuri de munca in aprilie, iar somajul a urcat la 16%, in cel mai sumbru bilant din ultimele decenii

Economia SUA a pierdut, cel mai probabil, 22 de milioane de locuri de munca in aprilie, in cea mai mare cadere de la Marea Depresiune, potrivit Reuters. Vestea este cel mai recent semn al efectelor stringente pe.

Cea mai solicitata interventie estetica dupa izolarea la domiciliu: blefaroplastia. Dr. Iancu Morad: Lista de asteptare este si de 3 luni!

Blefaroplastia cosmetica, sau chirurgia pleoapelor cazute, conduce in topul celor mai solicitate interventii estetice dupa perioada de izolare la domiciliu, lista de asteptare pentru o astfel de operatie fiind acum si de 3 luni. Medicul chirurg estetician Iancu Morad explica si motivele care stau la baza unei cereri atat de mari.

Mai multe localitati si zone din Romania au fost atestate ca statiuni turistice de interes national si local

Mai multe zone si localitati din Romania au fost atestate ca statiuni turistice de interes national, respectiv local. Astfel, Guvernul, la initiativa Ministerului Economiei, a adoptat joi seara o hotarare in acest sens si pentru modificarea unor anexe la HG pentru aprobarea normelor si criteriilor de atestare a statiunilor turistice.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )