Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cea mai tare inovatie din domeniul auto, premiata de Fundatia Dan Voiculescu. Andrei Marin, marele castigator

Antena3 Antena3,
Cea mai tare inovatie din domeniul auto, premiata de Fundatia Dan Voiculescu. Andrei Marin, marele castigator

Cea mai impresionanta inovatie din domeniul auto a fost premiata de Fundatia Dan Voiculescu. Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei si Salonul Auto Bucuresti a lansat a doua editie a concurs. continuă pe Antena3

Protestul biciclistilor: Zero strazi accesibile pentru persoanele cu dizabilitati, zero piste pentru biciclete. Primaria Capitalei, probabil cea mai incompetenta administratie din lume

Zero strazi accesibilizate pentru persoanele cu dizabilitati si zero metri de piste pentru biciclete, acesta este mesajul transmis de sutele de biciclisti care s-au adunat, sambata, la intrarea in Parcul Herastrau, pentru a protesta fata de lipsa de implicare a Primariei Capitalei fata de nevoile cetatenilor. Totodata, acestia au etichetat Primaria Capitalei drept probabil cea mai incompetenta administratie din lume.

FOTO Actrita Julia Roberts a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume pentru a cincea oara: Sunt extrem de flatata

Actrita americana Julia Roberts a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume pe anul 2017, obtinand pentru a cincea oara acest trofeu atribuit in fiecare an de editorii revistei People, stabilind cu aceasta ocazie un nou record, relateaza News. ro.

Ea a fost declarata cea mai frumoasa femeie din lume in 2017. Secretele unui bun regim

Revista People a desemnat-o anul acesta pe Julia Roberts drept cea mai frumoasa femeie din lume. Este pentru a cincea oara cand primeste acest titlu. Actrita avea doar 23 de ani, atunci cand a.

Julia Roberts desemnata a cincea oara Cea mai frumoasa femeie din lume de Revista People! Ce mesaj i-a transmis lui George Clooney (FOTO)

Celebra actrita americana de la Hollywood, de origine americanaJulia Robertsa primit titlul de cea mai frumoasa femeie din lume pe anul 2017, primind acest titlu pentru a cincea oara.

Cantarea o jumatate de tona, dar a schimbat ceva in viata ei. Cum a reusit sa slabeasca cea mai grasa femeie din lume

Eman Ahmed, din Egipt, era cea mai grasa femeie din lume. Dupa ce a suferit o operatie bariatrica in India a ajuns sa cantareasca 250 de kilograme, jumatate din greutatea pe care o avea inainte.

Julia Roberts a ramas pretty woman: actrita a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume in 2017

Actrita americana Julia Roberts, in varsta de 49 de ani, a fost desemnata pentru a cincea oara cea mai frumoasa femeie din lume, titlu atribuit in fiecare an de editorii revistei People.

Romania a avut in martie cea mai scazuta inflatie din UE, de 0,4%

Romania a inregistrat in luna martie cea mai scazuta inflatie anuala din Uniunea Europeana, de 0,4%, in timp ce la nivelul Uniunii aceasta a fost de 1,6%, iar in zona euro de 1,5%, arata datele publicate miercuri de institutul european de statistica Eurostat.

Fotografia care a declansat cea mai mare criza nucleara din istorie

In anul 1962, pilotul avion american de spionaj a surprins o fotografie care a declansat cea mai mare criza din istoria moderna. Avionul survola Trece de la Coloma, o regiune din estul Cubei. Pilotul a.

12 motive pentru care orice turist ar trebui sa viziteze Bulgaria, cea mai ieftina tara din Europa: Daca ar exista Raiul pe Pamant, aici ar fi

Bulgaria este mai mereu in frunea topurilor celor mai ieftine destinatii de vacanta din Europa, motiv pentru care expertii in travel ai publicatiei The Telegraph au enumerat cateva dintre motivele pentru care, in 2017, vecina Romaniei ar trebui sa se afle printre primele optiuni ale oricarui turist.

Razboiul conductelor! SUA, Europa, Turcia si Rusia se lupta pentru Drumul Gazului! De ce are loc cea mai mare tragedie din timpurile moderne in Siria |ANALIZA ROMANIA LIBERA

Competitia la nivel global pentru resursele energetice trece prin Siria. Nu este vorba numai de cine va reusi sa puna mana pe resursele Siriei, ci si de traseele gazoductelor si oleoductelor viitorului catre beneficiari. Siria se afla in mijlocul unei colosale rezerve de gaze si are dreptul, prin apele teritoriale din Mediterana, la o parte substantiala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )