Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cea mai batrana persoana din lume are 127 de ani

Antena3 Antena3,
Cea mai batrana persoana din lume are 127 de ani

La 127 de ani, aceasta femeie din Mexic detine secretul longevitatii. Nascuta in 1887, Leandra si-a sarbatorit aniversarea pe 31 august si spune, mai in gluma, mai in serios, ca a trait atat de mult. continuă pe Antena3

Dell Venue 8 7000 ar putea fi cea mai subtire tableta din lume

In fuga dupa superlative absolute in descriere, noul Dell Venue 8 7000 ar putea fi cea mai subtire tableta din lume la aceasta ora. Dupa ce ieri am detaliat un hibrid al companiei americane cu numele de Dell Inspiron 13 7000, acelasi sufix de 7000 il vedem astazi atasat unei tablete cu un design de invidiat. Se pare ca cei de la Dell vor sa faca valuri printre amatori de tablete odata cu lansarea creatiei din imaginea de mai sus.

eBay va deveni cea mai mare companie din lume care accepta Bitcoin

Divizia PayPal a EBay va accepta, incepand cu lunile urmatoare, tranzactii efectuate cu moneda virtuala bitcoin, devenind cea mai mare companie de plati online care adauga aceasta optiune pe lista de servicii, relateaza Bloomberg.

China va fi cea mai mare economie din lume in 2024, cu un PIB de aproape 30 trilioane de dolari

China va depasi SUAin urmatorii 10 ani, devenind cea mai mare economie la nivel global. Surclasarea va avea loc ca urmare a triplarii PIB-ului Chinei, de la 10 trilioane de dolari in prezent, la 28,25 de.

China va fi cea mai mare economie din lume in 2024

Rajiv Biswas, economist la IHS Economics: in urmatorii zece ani, economia Chinei se va indrepta catre o crestere mai rapida a consumului, ceea ce va ajuta structura economiei nationale, precum si cresterea din regiunea Asia-Pacific.

Cea mai ciudata nunta din lume. Cu cine au fortat-o parintii sa se casatoreasca: Trebuia rupt blestemul

Mangli Munda o tanara de 18 ani din India a fost fortata de parintii ei sa se marite cu un caine. Si asta pentru ca rudele fetei credeau ca este lovita de un blestem:Niciun baiat nu s-a uitat la.

FOTO Premiile Conde Nast: a fost aleasa cea mai frumoasa insula din lume in 2014

Plaje cu nisip alb, ape limpezi si localnici prietenosi cu turistii, acestea sunt numai cateva din calitatile destinatiei premiate anul acesta cu trofeul pentru cea mai frumoasa insula din lume, la Londra, cu ocazia decernarii premiilor anuale oferite de revista de turism Conde Nast Traveller.

Victor Ponta a incurajat compania Halliburton, unul dintre cei mai mari furnizori din lume din sectorul energetic, sa dezvolte investitii in Romania

Premierul Victor Ponta s-a intalnit joi la Palatul Victoria, cu presedintele pentru Emisfera Estica al companiei Halliburton, Joe Rainey, anunta guvernul intr-un comunicat. Halliburton este unul dintre cei mai mari furnizori din lume de produse si servicii din sectorul energetic, explica Guvernul.

Cea mai ravnita geanta din lume va fi scoasa la licitatie

Considerata cea mai dorita geanta a momentului, modelul unicat Hermes Birkin, fabricat din piele de crocodil de Himalaya, decorat cu inchizatori din aur alb si ornata cu 245 de diamante, ar putea deveni cea mai scumpa poseta vanduta la licitatie.

China va fi cea mai mare economie din lume in 2024, cu un PIB de aproape 30 trilioane de dolari

China va depasi Statele Unite in urmatorul deceniu, devenind cea mai mare economie la nivel global, ca urmare a triplarii Produsului Intern Brut PIB), de la 10 trilioane de dolari in prezent, la 28,25 trilioane de dolari, potrivit unui raport al companiei de consultanta IHS Economics din SUA.

Ce se intampla cu cea mai veche piramida din Egipt. Asistam la DISTRUGEREA ei

Cea mai veche piramida egipteana, cea de la Sakkara, risca sa fie distrusa de muncitorii care lucreaza la restaurarea ei. Construit acum 4. 600 de ani, complexul funerar de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2302 seconds )