Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Premiile Conde Nast: a fost aleasa cea mai frumoasa insula din lume in 2014

Adevărul Adevărul,
FOTO Premiile Conde Nast: a fost aleasa cea mai frumoasa insula din lume in 2014

Plaje cu nisip alb, ape limpezi si localnici prietenosi cu turistii, acestea sunt numai cateva din calitatile destinatiei premiate anul acesta cu trofeul pentru cea mai frumoasa insula din lume, la Londra, cu ocazia decernarii premiilor anuale oferite de revista de turism Conde Nast Traveller. continuă pe Adevărul

Forbes: Sofia Vergara, cea mai bine platita actrita de televiziune

In dragoste ii merge din nou bine si se pare ca nici pe plan financiar nu sta deloc rau. Sofia Vergara a fost numita, de catre revista Forbes, cea mai bine platita vedeta feminina de la tv, pentru al treilea.

Un sud-african de 73 de ani a devenit cea mai in varsta persoana care a traversat Canalul Manecii inot

Un chirurg de 73 de ani dinAfrica de Sud a devenit cea mai in varsta persoana care a traversat inot Canalul Manecii, declarand ca a vrut sa demonstreze de ce lucruri sunt in stare seniorii daca stiu sa.

Tesla Motors va construi cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume in Nevada

Tesla Motors a decis sa construiasca cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume in Nevada, stat care i-a oferit facilitati fiscale in valoare de pana la 1,3 miliarde de dolari, estimand ca proiectul va genera o crestere a economiei regiunii cu.

Antena Stars a obtinut ieri cea mai buna audienta in prime time de la inceputul anului si pana in prezent

Pe toata perioada anului 2014, Antena Stars, singura televiziune axata pe stiri si talk-show-uri mondene a intregistrat cea mai mare crestere de pe piata. Ieri, postul tv si-a mentinut ritmul ascedent si a.

VIDEO A luat cea mai mare medie la Bac-ul de toamna, chiar daca in ultimii ani a invatat in strainatate

Rezultatele de la cea de-a doua sesiune de bacalaureat sunt dezamagitoare pentru 80% dintre absolventii care au sustinut examenul. Sunt insa si exceptii iar printre ele este si cazul Ioanei-Violeta Dragu, o eleva din Buzau, care a obtinut cea mai mare medie pe tara, 9,85. Ioana a luat nota 10 la romana, 9. 75 la istorie si 9. 80 la geografie.

Jandarmeria bistriteana a gatit cea mai buna mancare la ceaun la 1200 de metri altitudine

Sase echipe s-au intrecut duminica in Pasul Tihuta la pregatirea celei mai bune mancaruri la ceaun. Printre concurenti s-a numarat si Jandarmeria Bistrita sau ISU din Prundu-Bargaului. Premiul cel mare a ajuns la Inspectoratul de Jandarmerie Judetean, care a gatit cel mai bun gulas din competitie.

Bursa a inchis in scadere, pe cea mai mica lichiditate a saptamanii

Bursa a inchis sedinta de vineri in scadere, pe cel mai mic rulaj din saptamana, iar indicii bursieri se plaseaza sub nivelul de la finele saptamanii trecute, mai putin BET-FI si BET-NG, care au inchis usor peste nivelul de vinerea trecuta, trasi in.

TOP. Sofia Vergara este cea mai bine platita actrita din televiziunea americana

Sofia Vergara, una dintre vedetele serialului american Modern Family, ocupa, pentru al treilea an consecutiv, prima pozitie in topul Fobes al celor mai bine platite actrite din televiziunea americana, cu venituri de 37 de milioane de dolari, informeaza Mediafax.

Forbes: Sofia Vergara, cea mai bine platita actrita din televiziunea americana

Sofia Vergara, una dintre vedetele serialului american Modern Family, ocupa, pentru al treilea an consecutiv, prima pozitie in topul celor mai bine platite actrite din televiziunea americana, cu venituri de 37 de.

Utile: Cea mai consumata bautura din lume previne cancerul si trateaza reumatismul; Zece sfaturi pentru reglarea programului de somn al elevilor; Efecte nebanuite. Ce se intampla daca mananci un pumn de fistic pe zi

Scapa de burta! Uite cinci alimente care te ajuta. Un abdomen plat nu este doar un succes din punct de vedere estetic, ci si semnul unei sanatati infloritoare. 11 lucruri mai putin cunoscute despre contraceptive. Pilulele contraceptive sau dispozitivele intrauterine sunt declarate cele mai sigure si eficiente metode.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )