Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cea mai bogata zi in spectacole la Festivalul Antagon din Timisoara

Adevărul Adevărul,
Cea mai bogata zi in spectacole la Festivalul Antagon din Timisoara

Ziua de miercuri este cea mai bogata in spectacole la Festivalul Antagon. Trei trupe de teatru, din Cluj-Napoca Reactor de creatie si experiment), Oradea Stage) si Bucuresti Teatru de Arta) joaca patru spectacole in trei locatii diferite. continuă pe Adevărul

Cea mai importanta contributie la cresterea economica din primele 3 luni a avut-o industria, cu o pondere de 29,7% la formarea PIB

Produsul Intern Brut - date ajustate sezonier - estimat pentru trimestrul I 2014 a fost de 162,66 miliarde lei preturi curente, in crestere - in termeni reali - cu 0,1% fata de trimestrul IV 2013 si cu 3,8% fata de trimestrul I 2013, a transmis miercuri Statistica. La cresterea PIB au contribuit toate ramurile economiei, cu exceptia constructiilor, activitatilor de intermediere financiara si asigurari, dar si a activitatilor profesionale, stiintifice si tehnice care, impreuna, au avut o contributie negativa -0,4%), mai arata statisticienii. Cea mai importanta contributie a avut-o industria +2,3%), cu o pondere de 29,7% la formarea PIB si al carei volum de activitate s-a majorat cu 7,9%).

Antena 3, in continuare cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania

In luna mai, Antena 3 s-a impus inca o data ca lider in topul televiziunilor de stiri din Romania, peste 2. 000 de telespectatori urmarind cel putin un minut programele difuzate de postul nostru de stiri, pe.

10.000 de oameni asteptati la cea mai mare petrecere pe acoperis

Cea mai mare petrecere pe acoperis din Romania va avea loc pe 21 iunie, la Bucuresti, anunta organizatorii, AllTimeClubbing. Atmosfera va fi animata de DJ-i din Italia, Germania si Romania.

Dacia inregistreaza cea mai puternica crestere a vanzarilor din Franta in primele cinci luni. Modelele Sandero si Duster sunt in top zece

Cresterea inmatricularilor de autoturisme Dacia noi in Franta a incetinit in mai la 10,8% fata de 45,6% in aprilie, dar a ramas cea mai puternica dintre marcile cu vanzari semnificative in ianuarie-mai, perioada in care Dacia este prezenta cu Sandero si Duster in top zece al celor mai vandute masini.

Fenomenul din Oceanul Pacific ce ar putea aduce cea mai FIERBINTE VARA peste Romania din ultimul SECOL. Temperaturi de 44 de grade Celsius

Chiar daca am avut parte de o primavara ploioasa, iar temperaturile nu au fost tocmai ridicate si corespunzatoare acestei perioade a anului, vara s-ar putea sa ne rugam pentru un strop de ploaie. Asta pentru ca.

Ultimul pas pana la finala si locul 3 mondial. Ce-a declarat Simona Halep dupa cea mai mare performanta din cariera, la un turneu de Mare Slem

Simona Halep s-a calificat miercuri in semifinalele de la Roland Garros, cea mai mare performanta a sa la un turneu de Mare Slem, dupa 6-2, 6-2, cu rusoaica Svetlana Kuznetova. in semifinale, Halep o va intalni joi pe Andrea Petkovici Germania, locul 27 WTA).

Simona Halep, calificata in semifinalele Roland Garros: Romanca a reusit cea mai buna performanta din intreaga sa cariera

Tenismena Simona Halep a invins-o, miercuri, pe rusoaica Svetlana Kuznetova, in sferturile turneului Roland Garros, obtinand astfel cea mai buna clasare din intreaga sa cariera la un turneu de Grand Slam.

Halep, cea mai gratioasa jucatoare de la Roland Garros

Americanii sunt fascinati de Simona Halep pe care o considera cea mai gratioasa jucatoare de la Roland Garros.

Glamour: Helen Mirren, cea mai eleganta femeia a anului

Este una dintre cele mai apreciate actrite, dar iata ca nu sta prost nici la capitolul stil. Helen Mirren a fost numita Cea mai eleganta femeia a anului, de catre revista Glamour.

Romania a avut cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale din UE

Romania a inregistrat, in luna aprilie, cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale, de 1,7%, comparativ cu luna precedenta, fiind urmata de Grecia, cu 1,3% si de Letonia, cu 0,7%, potrivit datelor Institutului European de Statistica Eurostat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )