Libnet.ro
UNICEF

10:00

Simona Halep, calificata in semifinalele Roland Garros: Romanca a reusit cea mai buna performanta din intreaga sa cariera

B1 B1,
Simona Halep, calificata in semifinalele Roland Garros: Romanca a reusit cea mai buna performanta din intreaga sa cariera

Tenismena Simona Halep a invins-o, miercuri, pe rusoaica Svetlana Kuznetova, in sferturile turneului Roland Garros, obtinand astfel cea mai buna clasare din intreaga sa cariera la un turneu de Grand Slam. continuă pe B1

Cine e Andrea Petkovic, adversara Simonei Halep din semifinalele Roland Garros

In varsta de 26 de ani, asadar cu patru ani mai varstnica decat Halep, nemtoaica Andrea Petkovic va fi prezenta de asemenea in prima ei semifinala de Mare Slem.

Simona Halep, dupa calificarea in semifinalele Roland Garros: A fost o zi perfecta pentru mine

Romanca Simona Halep, calificata miercuri in semifinale la Roland Garros, a declarat ca a avut o zi perfecta dupa ce a invins-o pe rusoaica Svetlana Kuznetova. Am avut un joc foarte rapid, foarte agresiv.

Roland Garros: Simona Halep, calificata in sferturi, dupa 6-4, 6-3 cu Stephens

Simona Halep s-a calificat, in premiera, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros dupa ce a invins-o cu 6-4, 6-3 pe Sloane Stephens din Statele Unite ale Americii. in sferturi, Halep o va intalni pe castigatoarea meciului dintre Svetlana Kuznetsova- Lucie Safarova.

Simona Halep, de la eliminare in primul tur la semifinalele Roland Garros

Simona Halep a fost eliminata in 2013 in primul tur la Roland Garros, iar acum este in semifinale.

Inca un roman face senzatie la Roland Garros

Pe langa Simona Halep, calificata in semifinalele probei de simplu feminin, un alt reprezentant al Romaniei a ajuns in fazele superioare ale Internationalelor Frantei.

Halep-Stephens, optimi la Roland Garros. De ce urmeaza cel mai greu meci al Simonei, pana acum, pe zgura franceza: cifre si statistici

In premiera in optimile de la Roland Garros, Simona Halep 22 de ani, locul 4 WTA) intalneste, luni dupa-amiaza, prima jucatoare de Top 20 mondial pe zgura Openului francez: Sloane Stephens 21 de ani, locul 19 WTA). Americanca are avantajul intalnirilor directe 2-1) si rezultate mai bune in turneele de Mare Slem.

Kuznetsova admite cu o jumatate de gura ca Halep poate castiga Roland Garros

Svetlana Kuznetsova a facut miercuri seara o caracterizare a jocului Simonei Halep, dupa ce jucatoarea noastra a invins-o fara drept de apel. Ea a recunoscut, chiar si cu jumatate de gura, ca Halep poate fi o pretendenta la titlu.

Simona Halep merge in semifinale la Roland Garros. Petkovic, obstacolul spre finala, meciul e joi

Simona Halep a realizat un meci incantator, miercuri dupa-amiaza, contra rusoaicei Svetlana Kuznetsova, 6-2 6-2, si s-a calificat in semifianale la Roland Garros. Ea se afla in premiera in semifinalele unui turneu de Mare Slem. De 17 ani, nici o jucatare din Romania nu s-a mai aflat intre primele patru la un turneu de un asemenea nivel. In semifinale, care se joaca la o zi distanta - joi, Halep o intalneste pe Andrea Petkovic, ultimul obstacol spre finala asteptata cu Maria Sharapova. O finala care se va disputa sambata si pe care o asteptam cu sufletul la gura, pentru ca Halep se poate califica si poate bate.

Partida Simona Halep - Svetlana Kuznetova de la Roland Garros a fost reprogramata pentru ora 17:30 din cauza ploii

Sansa Simonei Halep de a se califica in premiera in semifinalele de la Roland Garros este reprogramata de organizatorii French Open. Parisul se confrunta miercuri cu ploi, iar partida dintre Simona Halep si.

Mats Wilander, fost numar 1 in tenisul mondial masculin: Simona Halep e versiunea feminina a lui Djokovici, nu este nici o limita pentru ea

Fostul mare jucator de tenis Mats Wilander, in prezent analist la Eurosport, a comparat-o pe Simona Halep cu sirbul Novak Djokovici, actual numar 2 in clasamentul ATP, dupa calificarea de miercuri a romancei in semifinalele Roland Garros: Simona este versiunea feminina a lui Novak Djokovici. Joaca foarte bine pe toate suprafetele, are mare incredere in fortele proprii. Ramine prezenta, vrea sa cistige fiecare meci. Nu vad nici o limita pentru ea, a spus Mats Wilander, potrivit GSP.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )