Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cea mai bogata tara din lume sare in ajutorul Turciei. Lira se apreciaza masiv

Antena3 Antena3,
Cea mai bogata tara din lume sare in ajutorul Turciei. Lira se apreciaza masiv

Qatar a promis miercuri ca va investi 15 miliarde de dolari in economia turca, oferind un nou sprjin pentru redresarea lirei, dupa ce Banca Turciei a restrans lichiditatile si a limitat vanzarile monedei,. continuă pe Antena3

Este cea mai hot bunica din lume. Nu o sa-i ghicesti niciodata varsta

Este un fotomodel de succes cu zeci de mii de admiratori pe internet si nu numai ca arata extraordinar pentru varsta sa, femeia este chiar bunica. Gina Stewart are 47 de ani si mama a patru copii, iar la 46 de .

Cele mai puternice tari din lume. China urca pe locul al doilea, Marea Britanie coboara o pozitie, Romnia ramne pe locul 18 n Europa

Ce face o tara sa fie puternica: arsenalul de arme pe care il detine, puterea economiei, gradul de inovare tehnica. ? Niciuna in mod singular, ci cate putin din fiecare, sustin spaniolii de la Elcano Royal Institute, care calculeaza un indice agregat care masoara mai multi parametri- puterea economica, cea militara si soft presence, care cuprinde dezvoltarea culturala, turistica, sportiva si stiintifica. Potrivit raportului pe 2018, Statele Unite continua sa conduca topul celor mai puternice tari din lume, dar locul al doilea a fost furat britanicilor de catre China. Romania ocupa locul 49 mondial si 18 in Europa, arata datele Raportului.

Faze tari: Mesaje de Sf Maria. Cele mai frumose, originale, inspirate si amuzante mesaje, SMS-uri si felicitari de Sfnta Maria;Michael Caine ncearca sa explice finalul ciudat din Inception;Cea mai scumpa supa din lume costa 2.014 $

Ai da 565$ pe blugii cu doua funduri? Obrazul subtire cu cheltuiala se tine! Compania de moda R13 a lansat colectia de vara pentru femei. Blugii cu doua perechi de funduri se vand cu 565 de dolari si, culmea, au un succes de rasunet in randul tinerelor. Sarpe boa, descoperit sub capota unei masini. Cum a fost indepartat. Un sarpe boa, lung de un metru, si-a gasit adapost sub capota unei masini, in Statele Unite. Somnul linistit i-a fost intrerupt insa de proprietar, caruia ii place sa-si inspecteze autoturismul in detaliu, la final de saptamana.

Top 100 cele mai mari companii din lume! Lista GIGANTILOR economici care varsa bani in ROMANIA

Din cele mai mari 100 de companii la nivel mondial, mai putin de jumatate desfasoara operatiuni in Romania. Mai exact, este vorba despre 47 de entitati dintre care doar cinci au afaceri de cel putin un.

Cea mai veche rafinarie din Romania, de vanzare pe OLX

Prima rafinarie romaneasca si una dintre cele mai vechi din Europa, Steaua Romana Campina, este de vanzare pe OLX, cel mai mare site de mica publicitate din Romania, ca si cum ar fi un apartament. Anuntul a fost pus de catre un consultant imobiliar,.

DARREN CAHILL a vorbit despre experienta cu SIMONA HALEP: A fost cea mai frumoasa zi din viata mea

Antrenorul Somonei Halep, Darren Cahil, a povestit ca a trait una dintre cele mai frumoase experiente in ziua in care eleva sa a castigat turneul de la Roland Garros. Am spus dupa victoria ei de la Paris.

Top 10 universitati din lume: care sunt cele mai bune institutii de invatamant superior unde poti studia

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019, care evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume, a fost publicat si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Clasamentul a fost realizat pe baza unei.

Fotomodelele cel mai bine platite din lume. Cum a ajuns sora vedetei Kim Kardashian cel mai bogat manechin

Cam cati bani iti aduce faptul ca areti bine si ca ai grija de corpul si tenul tau? Ei bine, daca transformi asta intr-o cariera poti sa ajungi sa faci milioane de dolari. Fotomodelul de pe locul 10 din topul celor mai bine platite manechine din lume are o avere estimata la 5,5 milioane de dolari. Averea locului I este de 4 ori mai mare.

Un roman a incheiat primul an la Oxford cu cea mai mare medie dintre studentii informaticieni

Medaliatul cu aur de anul trecut de la Olimpiada Internationala de Informatica, romanul Tamio Vesa-Nakajima, a incheiat primul sau an de studentie la Oxford cu cea mai mare medie dintre studentii informaticieni si a fost ales presedinte al Societatii.

Cum se face cea mai buna zacusca ardeleneasca, reteta ca la mama acasa

Dintr-o combinatie echilibrata de ardei, vinete si rosii proaspete gospodinele din Ardeal obtin cea mai buna reteta de zacusca. Una din cele mai populare conserve pentru iarna se prepara alegand ingredinete de sezon de cea mai buna calitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )