Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai buna atleta a Bihorului isi doreste sa devina cea mai buna sportiva a Romaniei

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna atleta a Bihorului isi doreste sa devina cea mai buna sportiva a Romaniei

A fost desemnata cea mai buna atleta a anului 2012 si spune ca fara Ambitie nu poti cunoaste Succesul. Sportul de performanta, provocarile acestuia, cu renuntari si reveniri si nu in ultimul rand perseverenta, se vor regasi in discursul atletei Dorina Korozsi, una dintre invitatele evenimentului 11even 2013. continuă pe Adevărul

Ana Maria Branza, cea mai buna spadasina din lume in 2013

Federatia Internationala de Scrima a anuntat topul celor mai buni sportivi de la aceasta ramura competitionala in anul 2013, iar la feminin topul este deschis de Ana Maria Branza.

(P)Microsoft Summit, 6-7 noiembrie in Bucuresti - De ce sunt tabletele cu Windows 8 cea mai buna solutie pentru un business?

In perioada 6-7 noiembrie, va asteptam la Microsoft Summit in Bucuresti, cel mai important eveniment de tehnologie si business al anului. Nume importante ale industriei la nivel international si experti locali vor analiza cele mai importante tendinte.

Daniel Tudor, vicepresedinte ASF: Intentionez sa propun actionarilor PAID inclusiv cotarea pe bursa a societatii pentru o mai buna capitalizare in cazul unei catastrofe naturale

Intentionez sa propun actionarilor PAID, societatea care gestioneaza procesul de asigurare obligatorie a locuintelor, inclusiv cotarea pe bursa a societatii pentru o mai buna capitalizare in cazul unei catastrofe naturale, a declarat marti Daniel Tudor, vicepresedinte Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). Listarea ar duce la o mai buna capitalizare si ;la un control mai bun al societatii, a spus Tudor. Acesta a subliniat ca PAID are in prezent resurse pentru a plati despagubirile in cazul unei catastrofe naturale.

Premiera in justitie. Tribunalul Bihor detine performanta pentru cea mai rapida condamnare din Romania

Tribunalul Bihor detine performanta pentru cea mai rapida condamnare din Romania. Instanta s-a pronuntat in mai putin de o saptamana, in cazul subofiterului de la Politia Valea lui Mihai, prins in flagran.

Cea mai mare stea cunoscuta din univers se pregateste sa explodeze! Are un diametru de 3.000 de ori mai mare decat cel al Soarelui

Cea mai mare stea din Univers cunoscuta pana in prezent se pregateste sa moara, intrucat este pe cale sa explodeze, a anuntat miercuri o echipa internationala de astronomi, informeaza MEDIAFAX.

NOUL COD RUTIER: Care va fi amenda maxima si cea mai mare perioada de suspendare a permisului.

Amenda maxima pentru soferi va fi de 9. 600 de lei, potrivit proiectului de Cod Rutier adoptat miercuri de Guvern si publicat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne MAI). Cea mai lunga perioada de suspendare a permisului de conducere va fi de doi ani. Pentru depasirea limitei de viteza cu 51 pana la 60 de kilometri pe ora se aplica amenzi cuprinse intre 9 si 20 de puncte de amenda, cuantumul fiind intre 720 si 1. 600 de lei. De asemenea, se suspenda permisul de conducere pentru 90 de .

Un singur gram poate UCIDE un milion de oameni! Cercetatorii au descoperit cea mai periculoasa toxina

Un nou tip de toxina botulinica, cea mai toxica substanta cunoscuta de om, a fost descoperita in excrementele unui copil. The Verge scrie ca toxina botulinica de tip H este al optulea tip anuntat de oamenii de.

ANM: Avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii ce va intra in vigoare miercuri la ora 14:00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). in intervalul.

ANM: Avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii (VIDEO)

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii ce va intra in vigoare miercuri la ora 14:00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). in intervalul.

Victor Popescu, Gameleon: Sa esuezi este cea mai tare senzatie pe care o poti avea in SUA

Cea mai tare senzatie pe care o poti avea in SUA este sa esuezi, pentru ca acolo daca incerci ceva si esuezi, se spune ca ai experimentat, a declarat Victor Popescu, CEO Gameleon, in cadrul celei de-a treia editii a conferintei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )