Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ana Maria Branza, cea mai buna spadasina din lume in 2013

Online Sport Online Sport,
Ana Maria Branza, cea mai buna spadasina din lume in 2013

Federatia Internationala de Scrima a anuntat topul celor mai buni sportivi de la aceasta ramura competitionala in anul 2013, iar la feminin topul este deschis de Ana Maria Branza. continuă pe Online Sport

Ana Maria Branza a cucerit Cupa Romaniei la spada feminin

Spadasina Ana Maria Branza a cucerit, marti seara, Cupa Romaniei la spada feminin individual, cupa pe echipe revenindu-i CSA Steaua Bucuresti. Branza a trecut in finala de Maria Udrea, cu scorul de 15-6, dupa.

Premiera in justitie. Tribunalul Bihor detine performanta pentru cea mai rapida condamnare din Romania

Tribunalul Bihor detine performanta pentru cea mai rapida condamnare din Romania. Instanta s-a pronuntat in mai putin de o saptamana, in cazul subofiterului de la Politia Valea lui Mihai, prins in flagran.

Dacia, lidera pe piata auto europeana. inmatricularile masinii produse in Romania au inregistrat cea mai puternica crestere din UE

Inmatricularile de masini Dacia in Uniunea Europeana UE) au crescut cu peste 20% in primele noua luni ale anului si cu 41% in septembrie, inregistrand astfel cele mai bune evolutii din randul marcilor.

Dacia 'accelereaza' peste granite: inmatricularile marcii romanesti au cea mai puternica crestere din UE

Inmatricularile de autoturisme Dacia in Uniunea Europeana UE) au crescut cu peste 20% in primele noua luni ale anului si cu 41% in septembrie. Asta inseamna ca Dacia are pentru ambele perioade cele mai bune evolutii din randul marcilor prezente pe.

Cea mai buna atleta a Bihorului isi doreste sa devina cea mai buna sportiva a Romaniei

A fost desemnata cea mai buna atleta a anului 2012 si spune ca fara Ambitie nu poti cunoaste Succesul. Sportul de performanta, provocarile acestuia, cu renuntari si reveniri si nu in ultimul rand perseverenta, se vor regasi in discursul atletei Dorina Korozsi, una dintre invitatele evenimentului 11even 2013.

(P)Microsoft Summit, 6-7 noiembrie in Bucuresti - De ce sunt tabletele cu Windows 8 cea mai buna solutie pentru un business?

In perioada 6-7 noiembrie, va asteptam la Microsoft Summit in Bucuresti, cel mai important eveniment de tehnologie si business al anului. Nume importante ale industriei la nivel international si experti locali vor analiza cele mai importante tendinte.

Premiera in Romania? Autoritatile se pregatesc DIN TIMP pentru cea mai geroasa iarna din ultimul secol. Aflati cat costa serviciile de deszapezire

Pentru a nu fi luate prin surprindere, ca in fiecare an, autoritatile se pregatesc din timp pentru iarna si scot la licitatie contractele publice pentru intretinerea drumurilor. Daca CNADNR nu a reusit sa.

Cea mai mare stea cunoscuta din univers se pregateste sa explodeze! Are un diametru de 3.000 de ori mai mare decat cel al Soarelui

Cea mai mare stea din Univers cunoscuta pana in prezent se pregateste sa moara, intrucat este pe cale sa explodeze, a anuntat miercuri o echipa internationala de astronomi, informeaza MEDIAFAX.

Bulgaria are cea mai poluata atmosfera din Europa

Aerul pe care il respira locuitorii din Bulgaria este cel mai poluat din intreg spatiul Uniunii Europene, conform unui studiu realizat pe o perioada de noua ani, de Agentia Europeana de Mediu, noteaza New York Times.

Daniel Tudor, vicepresedinte ASF: Intentionez sa propun actionarilor PAID inclusiv cotarea pe bursa a societatii pentru o mai buna capitalizare in cazul unei catastrofe naturale

Intentionez sa propun actionarilor PAID, societatea care gestioneaza procesul de asigurare obligatorie a locuintelor, inclusiv cotarea pe bursa a societatii pentru o mai buna capitalizare in cazul unei catastrofe naturale, a declarat marti Daniel Tudor, vicepresedinte Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). Listarea ar duce la o mai buna capitalizare si ;la un control mai bun al societatii, a spus Tudor. Acesta a subliniat ca PAID are in prezent resurse pentru a plati despagubirile in cazul unei catastrofe naturale.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,328 seconds )