Libnet.ro
UNICEF

23:30

IN CEA MAI BUNA DINTRE LUMILE POSIBILE, BANCILE SE VOR SUPRAVEGHEA SINGURE Farsa testelor de stres aplicate bancilor din Europa va capata o noua dimensiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN CEA MAI BUNA DINTRE LUMILE POSIBILE, BANCILE SE VOR SUPRAVEGHEA SINGURE Farsa testelor de stres aplicate bancilor din Europa va capata o noua dimensiune

Autoritatea Bancara Europeana EBA) pregateste revizuirea semnificativa a metodologiei si cadrului pentru derularea testelor de stres aplicate institutiilor bancare. continuă pe Ziarul Bursa

Rusia, castigatoare pe linie la Europeanul de patinaj artistic: cea mai buna sportiva de pe continent are 16 ani

Rusia e devenit campioana europeana la patinaj artistic, gratie unei sportive in varsta de doar 16 ani, care s-a dovedit a fi cea mai buna de pe continentul nostru.

Asa SLABESTI cinci kilograme in cinci zile. Cea mai BUNA dieta

Daca vreti sa dati jos rapid cinci kilograme, iata meniul pe care trebuie sa-l urmati timp de cinci zile.

Omagiu pentru Kobe Bryant: romanca pe care fostul sportiv o considera cea mai buna din lume ii dedica intreg sezonul

Considerata una dintre cele mai bune baschetbaliste din lume, romanca Sabrina Ionescu ii dedica sezonul sau lui Kobe Bryant, dupa aflarea vestii ca fostul sportiv a murit, la doar 41 de ani.

Cea mai buna miere din Romania, recomandata pentru ficat, splina si pancreas. Ce vitamine si compozitie are

Mierea de rapita este considerata una dintre cele mai benefice din lume datorita compozitiei si a beneficiilor sale. Albinele produc aceasta miere in luna mai.

Cea mai interesanta functie a ultimei game de iPhone-uri devine in sfarsit disponibila

Prezentata la lansarea din septembrie, posibilitatea de a filma cu toate camerele noilor iPhone-uri a fost poate cea mai asteptata dintre functiile anuntate atunci.

Ludovic Orban: Misiunea Guvernului este de a face scoala mai buna pentru viitorul Romaniei

Misiunea Guvernului este de a face scoala mai buna pentru viitorul Romaniei, iar interventiile guvernamentale trebuie concentrate pe cateva directii principale identificate in cadrul proiectului Romania Educata, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban, miercuri, la conferinta Romania Educata - politici publice si coordonarea surselor de finantare, organizata de Administratia Prezidentiala.

Roman (PNL): Cea mai nesimtita pensie speciala din Romania - 77.000 de lei - apartine unui fost comandant comunist

In ziua votului pentru abrogarea pensiilor speciale,deputatul PNL Florin Roman a dezvaluit care este cea mai mare pensie speciala din Romania si cui apartine. Cea mai nesimtita pensie speciala din.

Cea mai veche casa din Bucuresti. Rezista de peste 250 de ani

Casa Melik, unde functioneaza in prezent Muzeul Theodor Pallady, care gazduieste peste 800 de desene si gravuri ale artistului, este considerata cea mai veche locuinta din Bucuresti.

Adevarul Live. Cum a evoluat cea mai mare banca de stat din Romania si ce planuri are in 2020

Cum a performat anul trecut CEC Bank, cea mai mare banca de stat din Romania, cum planuieste sa ajunga in top 5 si cum ar ajuta-o listarea la bursa ne spune Bogdan Neacsu, CEO CEC Bank, la Adevarul Live de la ora 11.

Cea mai veche casa din Bucuresti. Rezista de peste 250 de ani si adaposteste acum o colectie de arta impresionanta

Casa Melik, unde functioneaza in prezent Muzeul Theodor Pallady, care gazduieste peste 800 de desene si gravuri ale artistului, este considerata cea mai veche locuinta din Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )