Libnet.ro
UNICEF

13:30

Omagiu pentru Kobe Bryant: romanca pe care fostul sportiv o considera cea mai buna din lume ii dedica intreg sezonul

Adevărul Adevărul,
Omagiu pentru Kobe Bryant: romanca pe care fostul sportiv o considera cea mai buna din lume ii dedica intreg sezonul

Considerata una dintre cele mai bune baschetbaliste din lume, romanca Sabrina Ionescu ii dedica sezonul sau lui Kobe Bryant, dupa aflarea vestii ca fostul sportiv a murit, la doar 41 de ani. continuă pe Adevărul

Clubul italian AC Milan ii aduce un omagiu lui Kobe Bryant

Mega star in NBA, Kobe Bryant nu si-a uitat radacinile italienesti si niciodata n-a ascuns ca este un fan al echipei AC Milan.

Simona Halep i-a adus un omagiu lui Kobe Bryant

Calificata in sferturi de finala la Australian Open, Simona Halep a vorbit despre subiectul zilei, disparitia tragica a legendarului baschetbalist american Kobe Bryant.

VIDEO Momente emotionante la meciurile din NBA - Cum l-au omagiat jucatorii pe Kobe Bryant

Partidele care s-au jucat in noaptea de luni spre marti in NBA au avut parte de momente emotionante la inceput. Cluburile, jucatorii si publicul i-au adus omagii lui Kobe Bryant, fostul mare baschetbalist care a murit la doar 41 de ani intr-un accident de elicopter.

ULTIMELE MOMENTE din viata lui Kobe Bryant

Elicopterul in care se afla fostul baschetbalist Kobe Bryant si fiica lui de 13 ani, Gianna, s-a rot.

Lumea intreaga, in doliu dupa moartea lui Kobe Bryant. Totul despre sportivul care a scris istorie in lumea baschetului - VIDEO

Lumea intreaga este in stare de soc dupa moartea legendarului Kobe Bryant, sportivul care a scris istorie in lumea baschetului in ultimii 25 de ani. Vedete din toate domeniile au transmis mesaje de condoleante, iar ceremonia premiilor Grammy de noaptea trecuta i-a fost dedicata. Alte opt persoane, inclusiv fiica de doar 13 ani a lui Kobe se aflau in elicopterul prabusit in California.

Sabrina Ionescu, baschetbalista romanca prietena cu Kobe Bryant, reactie dupa ce a aflat de moartea acestuia: Tot ce fac, fac pentru el

Fostul jucator de baschet, Kobe Bryant, in varsta de 41 de ani, si-a pierdut viata in urma prabusirii unui elicopter in Calabasas, California. in acel accident a murit si una dintre cele patru fiice ale sportivului, care avea doar 13 ani.

VIDEO Novak Djokovic, coplesit de emotii cand a fost intrebat despre moartea lui Kobe Bryant - Cum a venit imbracat sarbul la interviu

Novak Djokovic s-a calificat in semifinalele de la Australian Open, iar la interviul de dupa victoria cu Milos Raonic nu si-a mai putut stapani emotiile atunci cand a venit vorba despre moartea lui Kobe Bryant. Sarbul a venit si echipat special pentru a-i aduce un omagiu celui disparut prematur.

GRAMMY 2020 Gala indoliata de moartea lui Kobe Bryant

Una dintre marile sarbatori ale muzicii a fost marcata de moartea unui mare sportiv. Cea de-a 62-a editie a galei premiilor Grammy, des-fasurata la Staples Center din Los Angeles, a stat sub semnul mortii fos-tului baschetbalist Kobe Bryant, artistii au sustinut mai multe momente pe scena in memoria sportivului care, in urma cu doi ani, a castigat si un premiu Oscar.

Premiile Grammy 2020. Lista completa a castigatorilor galei

Cea de-a 62-a editie a galei premiilor Grammy a avut loc duminica seara, la Staples Center din Los Angeles, unde vedetele si numerosi fani i-au adus un omagiu baschetbalistului Kobe Bryant, care a murit intr-un accident de elicopter.

Kobe Bryant a murit, dupa ce elicopterul in care se afla s-a prabusit! Ce a lasat in urma jucatorul care a scris istorie in baschet

Fostul mare jucator de baschet Kobe Bryant a murit duminica, la varsta de 41 de ani. Elicpetrul in care se afla s-a prabusit in Calabasas, un orasel din California, Statele Unite ale Americii. A fost in topul celor mai bogati sportivi din lume all-time, judecand dupa contractele fabuloase de publicitate. Kobe Bryant a murit, dupa .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )