Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cea mai buna prajitura Cat bati din palme. Reteta atat de simpla, o poate prepara oricine

Playtech Playtech,
Cea mai buna prajitura Cat bati din palme. Reteta atat de simpla, o poate prepara oricine

Nu multi au timp la dispozitie pentru a gati o prajitura de casa, desi ravnesc la una, asa ca prefera sa cumpere un desert din comert, de cele mai multe ori deloc bland cu sanatatea noastra. Solutia a venit acum si poarta numele Cat bani din palme, aceasta fiind descrierea timpului pe care il petreci . continuă pe Playtech

Cea mai buna prajitura cu rom si nuca. Secretul retetei simple, este foarte usor de preparat

Ce este mai delicios ca o prajitura cu rom si nuca? Care este secretul retetei simple si delicioase, aflati in randurile de mai jos. Este o reteta pe care oricine poate sa o prepare! Ingrediente prajitura cu rom si nuca 500g zahar tos aluat) + 6-8 linguri zahar crema) + o cana de zahar sirop) .

Lucrarile la cea mai noua Sala a Sporturilor din Romania, aproape de finalizare FOTO

Pana la inceputul lunii aprilie, la Mioveni va fi finalizata cea mai noua Sala a Sporturilor din Romania. Aceasta va putea gazdui atat competitii nationale, cat si internationale. Lucrarile au ajuns deja la un procent de 85%.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania in ziua tragediei de la Institutul Matei Bals

Antena 3 a fost, ieri, cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania. inca de la primele ore ale diminetii, de cand am aflat despre incendiul devastator, telespectatorii au ales postul nostru de televiziune pentru a se informa.

Aproape 60.000 de laptopuri pentru 1.073 de licee. Sorin Cimpeanu: Au fost alese liceele cu cea mai mare rata de abandon scolar. Valoarea licitatiei, 122,4 milioane de lei (VIDEO)

Un numar de 1. 073 de licee, care au inregistrat cea mai scazuta rata de promovabilitate, vor primi un total de 59. 072 de laptopuri, ce au fost achizitionate prin programul ROSE, intr-o licitatie cu o valoare de.

BURSELE LUMII Bursele europene si americane au incheiat cea mai rea saptamana din ultimele trei luni

Pietele actiunilor din Europa au scazut vineri, incheind cea mai rea saptamana de dupa octombrie 2020, din cauza temerilor generate de incetinirea livrarilor de vaccinuri impotriva Covid-19.

VICTOR GANSAC, SAFETECH INNOVATIONS: Bursa si piata AeRO ne ofera cea mai mare oportunitate de crestere

Vom propune o politica de distribuire de dividende combinta cu actiuni gratuite prin capitalizarea profiturilor, spune directorul Safetech * Valoare de piata de 75 milioane lei, dupa prima zi de tranzactionare Listarea Safetech Innovations SAFE) la bursa ofera companiei cea mai mare oportunitate de crestere, impreuna cu mentinerea pachetului majoritar de actiuni, a spus vineri Victor Gansac, co-fondator si director general al furnizorului de servicii de securitate cibernetica, cu ocazia intrarii la tranzactionare a titlurilor SAFE, in piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ce se intampla la miezul noptii in Romania. E cea mai importanta mutare, trebuie sa te implici si tu

0, noul sistem informational de urmarire a materialului lemnos, despre care ministrul Mediului spune ca va diminua posibilitatea de a fura din padure, devine operational la noapte. 0, pus in functie de la noapte Din noaptea de sambata spre duminica, de la ora 00. 0, sistemul informational integrat de urmarire a materialului .

FOTOCasa din paie la pret de garsoniera, solutia unor clujeni pentru a scapa de cea mai scumpa piata imobiliara din tara

Familia Romaniuc a fugit de betoanele din Cluj-Napoca si de cea mai scumpa piata imobiliara din tara pe un deal pitoresc, aflat la 12 kilometri de oras, unde si-a construit o casa din paie.

Cea mai temuta drona americana, prezentata la Campia Turzii. O aeronava similara l-a asasinat pe Soleimani VIDEO

Militarii Bazei 71 Aeriana General Emanoil Ionescu din Campia Turzii, judetul Cluj, vor fi vizitati de insarcinatul cu afaceri al Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, David Muniz, si de comandantul Escadrilei 31 Aviano, general de brigada Jason E. Bailey.

STUDIU: Cea mai populara aplicatie online folosita in 2020 ca momeala pentru atacuri cibernetice a fost Zoom

Primavara trecuta, peste 1 miliard de scolari din intreaga lume au fost afectati de inchiderea scolilor, care au trecut la sistemul de invatare la distanta, iar multi studenti si educatori au fost vulnerabili la riscurile cibernetice, arata Kaspersky.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )