Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antena 3, cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania in ziua tragediei de la Institutul Matei Bals

Antena3 Antena3,
Antena 3, cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania in ziua tragediei de la Institutul Matei Bals

Antena 3 a fost, ieri, cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania. inca de la primele ore ale diminetii, de cand am aflat despre incendiul devastator, telespectatorii au ales postul nostru de televiziune pentru a se informa. continuă pe Antena3

FOTOCasa din paie la pret de garsoniera, solutia unor clujeni pentru a scapa de cea mai scumpa piata imobiliara din tara

Familia Romaniuc a fugit de betoanele din Cluj-Napoca si de cea mai scumpa piata imobiliara din tara pe un deal pitoresc, aflat la 12 kilometri de oras, unde si-a construit o casa din paie.

Comoara din Romania unica in lume. Descoperirea facuta in Valea Rea uimeste si acum lumea stiintifica

Pestera din Apuseni, una dintre comorile Romaniei. Cea mai mare cascada verticala din tara noastra a fost descoperita de speologi la Valea Rea. Pestera din Valea Rea, comoara Romaniei unica in lume Pestera din Valea Rea are un sistem complex de galerii orizontale, puturi si hornuri verticale, sali gigantice si un curs de apa subteran.

Ce se intampla la miezul noptii in Romania. E cea mai importanta mutare, trebuie sa te implici si tu

0, noul sistem informational de urmarire a materialului lemnos, despre care ministrul Mediului spune ca va diminua posibilitatea de a fura din padure, devine operational la noapte. 0, pus in functie de la noapte Din noaptea de sambata spre duminica, de la ora 00. 0, sistemul informational integrat de urmarire a materialului .

Posibila cauza a incendiului de la Institutul Matei Bals, cel mai modern spital de boli infectioase din Romania: Un scurtcircuit declansat de la o aeroterma sau un resou electric

Cauza cea mai probabila a incendiului declansat vineri dimineata la Institutul Matei Bals, despre care se vorbeste tot mai insistent in spital, este un scurtcircuit care a pornit de la o sursa de incalzire - o aeroterma sau un resou electric - au declarat pentru HotNews. ro surse din spital. Socul este cu atat mai mare cu cat Institutul Matei Bals este cel mai modern spital de boli infectioase din Romania, insa in ultima perioada a avut frecvent probleme cu sistemul centralizat de incalzire, la care este conectat: la fel ca multi alti locuitori ai Capitalei, si pacientii de la Matei Bals au ramas in frig si fara apa calda.

Guinot a lansat AGE SUMMUM imunizare anti-age. Cea mai noua abordare in tratarea efectelor imbatranirii tenului

Expertii Guinot au apelat la imunologie pentru a duce abordarea anti-age intr-o directie superioara, dezvoltand conceptul Age Summum, ce a fost lansat in premiera in Romania, la Institutul Guinot din Bucuresti Calea Dorobantilor 116-122).

LIBERALIZAREA PIETEI ENERGIEI Diferenta intre Pretul din Serviciul Universal si cea mai mica oferta din piata

Conform unui Ordin recent al ANRE, furnizorii sunt obligati sa trimita 3 oferte catre portofoliu propriu de consumatori casnici din Serviciul Universal. Aceste oferte sunt exclusiv ofertele proprii ale furnizorului actual, una dintre acestea fiind in fapt pretul de Serviciu Universal pe care consumatorii il achita deja de la 1 ianuarie 2021. Acesta practica impusa prin legislatia secundara din Romania, conform analizelor efectuate de Asociatia Energia Inteligenta in randul consumatorilor induce ideea ca in urma alegerii unei dintre ofertele primite consumatorul va beneficia de cea mai mica oferta din piata existenta la acel moment.

Viktor Orban alege vaccinul produs de China: Au cea mai indelungata experienta cu acest virus

Premierul ungar Viktor Orban a anuntat vineri ca va opta pentru vaccinul produs de China atunci cand ii va veni randul, deoarece in acesta are cea mai mare incredere, potrivit AFP.

Cea mai sigura Dacia care e modelul cu cele mai bune rezultate la testele Euro NCAP

Programul european de evaluare a masinilor noi Euro NCAP) este un program voluntar de evaluare a performantei sigurantei masinilor cu sediul in Leuven Belgia). Acesta a fost infiintat in anul 1996, primele rezultate fiind publicate in februarie 1997. Sloganul programului este Pentru masini mai sigure. De testarea Euro NCAP a beneficiat si modelele de autoturisme .

Cea mai buna prajitura tavalita. Ingredientul secret, pe langa nuca de cocos

O parjitura putin complicata la prima vedere, dar cu care cu siguranta care iti vei satisface oaspetii. Prajitura tavalita cu ciocolata si cocos e un deliciu care necesita o mai mare atentie, dar sigur vei repeta experienta. De ce ai nevoie si care sunt pasii pentru un desert fabulos? Reteta prajitura tavalita cu cocos Nu .

Epidemiologul Octavian Jurma raspunde la cea mai arzatoare intrebare. Cu ce ne vaccinam: Pfizer sau Moderna

Medicul epidemiolog, Octavian Jurma, a explicat recent ce le raspunde pacientilor atunci cand este intrebat ce varianta de vaccin este mai buna. Avand in componenta aceeasi tehnologie, ARN mesager, raspunsul la aceasta intrebare nu poate fi, pentru moment, decat unul subiectiv. Astfel, celebrul epidemiolog le spune oamenilor ce raspunde atunci cand ii este adresata aceasta .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )