Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cea mai buna prietena a Luizei Melencu rupe tacerea la sase luni dupa disparitia acesteia: intotdeauna imi spunea asta...

Antena3 Antena3,
Cea mai buna prietena a Luizei Melencu rupe tacerea la sase luni dupa disparitia acesteia: intotdeauna imi spunea asta...

Lulu era fericita. intotdeauna imi spunea ca abia asteapta sa aiba 18 ani si sa termine liceul, ca sa se angajeze, sa faca banii ei, spune cea mai buna prietena a Luizei. Se teme si nu vrea ca. continuă pe Antena3

CELE MAI TARI BANCURI BULA: Care e politica cea mai buna pe vremurile astea

Bula, care e politica cea mai buna pe vremurile astea? Sa-i pacalesti pe toti. Si cea mai proasta? Sa crezi ca i-ai pacalit.

ALINA MAGDAU, REVA SIMERIA: Privatizarea si intrarea in Grampet - cea mai buna perioada din istoria companiei

Autoritatile si-au dat seama ca transportul feroviar este cartea pe care au pariat tarile dezvoltate Reporter: Ce reprezinta, in opinia dumneavoastra, Reva Simeria dupa un secol si jumatate de activitate fara intrerupere? Alina Magdau: Trecerea celor 150 de ani de la infiintare si pana in prezent a facut din Reva atat un simbol al industriei feroviare romanesti cat si modul in care traditia a castigat batalia cu timpul. Reporter: Care sunt principalele schimbari prin care a trecut compania intr-o perioada atat de lunga?.

SOC TOTAL: Oana Roman rupe tacerea! A facut ANUNTUL DESPRE DIVORT!

E divortul momentului si se pare ca Oana Roman detine toate datele. IMAGINI BOMBA CU O VEDETA DIN ROMANIA! BARBATII AU RAMAS SOCATII CAND AU VAZUT-O GOALA Foarte buna prietena cu Mihai Mitoseru,.

Mama Luizei Melencu, mesaj emotionant in fata fostilor colegi ai fiicei sale: Nu veti mai avea parte de zambetul ei pentru ca un monstru cu chip de om a rapit-o si nu spune unde a dus-o (VIDEO)

Un inceput de an scolar extrem de dureros. De asta au avut parte parintii Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu, victimele criminalului de la Caracal. Mama Luizei a fost la deschiderea anului scolar si le-a.

Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu, marturisiri cutremuratoare: Vorbesc cu disperare, Luiza nu e moarta

Procurorii care se ocupa de cazul Caracal ofera foarte rar detalii despre desfasurarea anchetei, iar atunci cand o fac nu aduc niciun element de noutate pe langa informatiile care sunt deja publicate in presa. Mama Luizei Melencu vrea sa afle ce se intampla cu fiica ei, despre care crede ca este inca in viata. Cazul .

Prima zi de scoala, sfasietoare pentru familia Luizei Melencu. Mama si bunicul adolescentei, prezenti la liceul la care a invatat

Inceperea scolii sta insa, anul acesta, sub semnul tragediei de la Caracal. Prima zi de scoala este sfasietoare pentru mama Luizei Melencu. Ea merge la liceul unde fiica sa a invatat timp de trei ani.

Prima zi de scoala, sfasietoare pentru familia Luizei Melencu. Parintii adolescentei, prezenti la liceul la care a invatat

Inceperea scolii sta insa, anul acesta, sub semnul tragediei de la Caracal. Prima zi de scoala este sfasietoare pentru mama Luizei Melencu. Ea merge la liceul unde fiica sa a invatat timp de trei ani.

Revolta fara margini in familia Luizei Melencu. Marturia cutremuratoare a bunicului fetei

Bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache, a marturisit, sambata, la News Magazine, ca procurorii nu i-au chemat pana acum ca sa recunoasca daca resturile de haine colectate din cenusa sau din alte locuri.

Clipe de panica la casa familiei Luizei Melencu. A fost chemata de urgenta ambulanta

Clipe de panica, vineri dupa-amiaza, acasa la familia Luizei Melencu. Familia a chemat de urgenta ambulanta, pentru ca bunicului fetei disparute i s-a facut rau Stire in curs de.

Familia Luizei Melencu, acuzatii fara precedent: Domnul Banila acopera adevaratii faptasi. Acei procurori care nu si-au facut datoria sunt complici la crime

Familia Luizei Melencu alansat acuzatii fara precedent dupa declaratiile facute de procurorul-sef DIICOT, Felix Banila. Nu avem incredere in acel excroc: Luiza traieste!. Domnul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )