Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cea mai BUNA veste din ultimele noua luni. Moneda nationala prinde puteri in fata euro. Ce inseamna asta pentru romani

Antena3 Antena3,
Cea mai BUNA veste din ultimele noua luni. Moneda nationala prinde puteri in fata euro. Ce inseamna asta pentru romani

Leul prinde puteri in fata monedei europene. A ajuns la cea mai buna cotatie din ultimele 9 luni. Cei mai bucurosi sunt clientii bancilor care au luat credite in euro pentru ca platesc rate mai mici. insa. continuă pe Antena3

Imaginea care le-a dat fiori celor care au asistat la fenomen. Cea mai inalta cladire din Europa, lovita de trasnet

Cea mai inalta cladire din Europa occidentala a fost lovita de trasnet. Turnul Shard, din sudul Londrei, a fost lovit de trasnet in timpul unei furtuni scurte, dar puternice. Momentul a fost surprins pe.

Cea mai mare banca din SUA, amendata cu profitul pe 3 minute

JPMorgan Chase, cea mai mare banca din SUA dupa active, a fost amendata cu 95. 000 dolari, suma egala cu profitul pe care l-a obtinut anul trecut in circa 3 minute. Institutia nu a raportat adecvat de 6. 300 de ori tranzactii cu obligatiuni catre un.

Cea mai mare banca din SUA dupa active, JPMorgan, a fost amendata cu profitul pe 3 minute. A incalcat o regula de 6.300 de ori

Cea mai mare banca din SUA dupa active, JPMorgan Chase, a fost amendata cu 95. 000 dolari, suma egala cu profitul pe care l-a obtinut anul trecut in circa 3 minute, dupa ce nu a raportat adecvat de 6. 300 de ori tranzactii cu obligatiuni catre un sistem de urmarire a preturilor.

Cum sa naufragiezi pe cea mai frumoasa plaja din Grecia

Exista inca o multime de controverse in ceea ce priveste povestea epavei vasului Panagiotis, de pe celebra plaja Navagio din Zakynthos. Nu se stie daca a fost un naufragiu real al unei ambarcatiuni care.

SSIF Broker, cea mai mare crestere din indicele BET

Actiunile SSIF Broker BRK) s-au apreciat cu 5,37%, in perioada 20 aprilie - 20 mai, raportat la moneda euro, oferind cel mai bun randament din indicele BET, al celor mai lichide zece actiuni listate.

A fost desemnata cea mai buna destinatie turistica a anului: Daca aveti sansa sa ajungeti acolo, merita din plin

Destinatiile clasice precum Parisul, Madridul, Barcelona, Roma, Milano sau New York-ul au fost intrecute, in opinia turistilor, de acest loc pe care l-au numit magic. 000 de turisti, care au raspuns la.

Aurora Liiceanu, profesor universitar si psiholog: Cea mai buna formula de implicare e votul

Eu voi merge la vot. Consider ca aceasta este o datorie cetateneasca. Nu poti sa spui ca este rau in societate, pe de-o parte, iar pe de alta parte sa nu te implici pentru a schimba lucrurile. Cea mai buna formula de implicare este votul.

Se cauta cea mai frumoasa fata din judet

Tinerele aspirante la titlul de cea mai frumoasa aradeanca din anul 2014, sunt asteptate la cea de-a IX-a editie a concursului judetean de frumusete Miss Arad.

Se pregateste cea mai mare parcare din Targoviste. Va avea 700 de locuri

Primarul Gabriel Boriga a promis ca saptamana viitoare, muncitorii vor amenaja parcarea din spatele Cimitirului Simuleasa. Edilul spune ca locul va deveni cea mai mare parcare din Targvoiste, cu 680 de locuri de parcare. Echipa Primariei Targoviste este zilnic in teren pentru a vedea cum decurg lucrarile de asfaltare si modernizare prin Programul Integrat de Dezvoltare Urbana.

Utile: Cinci cauza pentru care apar durerile de cap; Sindromul X, afectiunea rara care impiedica imbatranirea ar putea detine cheia vietii fara de moarte; Care este cea mai buna metoda prin care te poti lasa de fumat?

De ce uleiul de masline este atat de bun pentru sanatatea inimii. Un nou studiu despre dieta mediteraneana scoate in evidenta de ce uleiul de masline. Greseli care duc la ulcer. Vezi ce sa nu faci. Indiferent daca ai o predispozitie genetica spre aciditate gastrica sau nu, tot trebuie sa stii care sunt factorii care.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )