Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai buna veste pentru romani! Dr. Virgil Musta anunta ce se va intampla peste doua saptamani

Antena3 Antena3,
Cea mai buna veste pentru romani! Dr. Virgil Musta anunta ce se va intampla peste doua saptamani

Doctorul Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, este de parere ca masurile de limitare a raspandirii coronavirusului trebuiau luate mai devreme. Cand vom avea o reducere a cazurilor Covid-19? . continuă pe Antena3

Horoscop. August 2020 va fi cea mai buna luna pentru aceste 3 zodii! Ce-i asteapta si pe ceilalti nativi

Horoscop august 2020. Sfarsitul lunii iulie si inceputul lunii august nu numai ca semnaleaza vreme placuta cu cantitate potrivita de soare si ploaie), dar saluta si sezonul puternic al Leului, regele zodiacului.

Cea mai buna salata de vinete. Reteta traditionala este extrem de simpla

Salata de vinete se numara printre aperitivele cele mai iubi8te de romanii, atat de iubite incat de multe ori devine chiar un fel principal. Aveti mai jos cea mai simpla si mai delicioasa reteta de vinete, reteta traditionala, din mosi stramosi. Aceasta este cea mai buna salata de vinete. Reteta traditionala este extrem de simpla .

Reteta tarta cu struguri. Cea mai buna prajitura de sezon

Vara este momentul perfect sa incerci aceasta delicioasa tarta cu struguri galbeni, bine copti de soare. Avantajul tartei declicioase cu stuguri este acela ca va fi proaspata, nu cumparata de la cine stie cofetarie care nici nu mai stie cand a fost facuta. Reteta tarta cu struguri. Cea mai buna prajitura de sezon Va propunem .

Cea mai buna limonada din lume, din pepene rosu. Reteta este foarte simpla

Limonada este o bautura de vara racoritoare minunata, ce se poate realiza din diverse fructe. Pentru un plus de aroma, poti adauga, in functie de preferinta, ghimbir, menta, rozmarin, busuioc si multe alte plante aromatice. Reteta limonada din pepene rosu Ingrediente zeama de la 12 pepene mediu circa 1L) zeama de la 4-5 lamai circa .

Dr. Virgil Musta, despre COVID-19 in Romania: Ideal era ca masurile sa fi fost luate mai devreme, inainte ca epidemia sa revina cu atata putere Cand ar putea avea loc o reducere a cazurilor

Numarul de pacienti internati la Terapie Intensiva ramane mare, iar intre numarul de pacienti critici si numarul de decese exista o proportie, spune medicul Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara. Statistica este la fel peste tot in lume si nu inseala, a comentat Musta la Digi24.

Dr. Virgil Musta: Daca luam masuri bune, cam in doua saptamani vom avea o reducere a cazurilor

Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, este de parere ca daca luam masuri bune, cam in doua saptamani vom avea o reducere a cazurilor de COVID-19.

Medicul Virgil Musta, despre numarul mare de infectari: Daca pandemia continua in acest ritm, vom avea situatia Italiei

Medicul Virgil Musta spune ca este nevoie de masuri rapide si eficiente. in caz contrar, sistemul medical va fi coplesit. Numai cu masuri clare putem evita sa ajungem in situatia Italiei de la inceputul pandemiei. Pe de alta parte, seful Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Victor Babes din Timisoara aprecizeaza ca daca regulile vor fi respectate cu sfintenie, in doua, trei saptamani am putea asista la o imbunatatire a situatiei.

Florin Citu: Vesti excelente pentru romani! Este cea mai mare suma din ultimii 10 ani!

Florin Citu a facut un nou anunt, sambata, pe Facebook, de data aceasta despre economia Romaniei. Ministrul Finantelor afirma ca dupa sapte luni suma investita de Romania este cea mai mare din ultimii 10 ani, astfel ca poate garanta cresterea economica incepand cu anul 2021.

Care este cea mai vanduta si citita carte din lume. Peste 6 miliarde de copii au fost cumparate deja

Care este cea mai vanduta si citita carte din lume? Aceeasi ca si in Romania. Din pacate, tara noastra ocupa un loc trist atunci cand vine vorba despre consumul de carte. Se cumpara putin si se citeste si mai putin, iar datele Eurostat confirma dezamagirea librarilor. Peste 93% dintre romani nu achizitioneaza nici macar o carte pe an.

EXCLUSIV Cea mai mare dezamagire a Adrianei Iliescu. Ce ii face Eliza acum celei mai batrane mame din Romania

Ajunsa la varsta adolescentei, Eliza s-a transformat intr-o domnisoara rebela, care doreste din ce in ce mai multa libertate. Totul spre disperarea Adrianei Iliescu, care nu stie ce sa mai faca pentru a se inetelege bine cu fiica sa. Adriana Iliescu, cea mai mare dezamagire. Diferenta de varsta dintre mama si fiica isi spune cuvantul! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )