Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dr. Virgil Musta: Daca luam masuri bune, cam in doua saptamani vom avea o reducere a cazurilor

B1 B1,
Dr. Virgil Musta: Daca luam masuri bune, cam in doua saptamani vom avea o reducere a cazurilor

Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, este de parere ca daca luam masuri bune, cam in doua saptamani vom avea o reducere a cazurilor de COVID-19. continuă pe B1

Medicul Virgil Musta, despre numarul mare de infectari: Daca pandemia continua in acest ritm, vom avea situatia Italiei

Medicul Virgil Musta spune ca este nevoie de masuri rapide si eficiente. in caz contrar, sistemul medical va fi coplesit. Numai cu masuri clare putem evita sa ajungem in situatia Italiei de la inceputul pandemiei. Pe de alta parte, seful Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Victor Babes din Timisoara aprecizeaza ca daca regulile vor fi respectate cu sfintenie, in doua, trei saptamani am putea asista la o imbunatatire a situatiei.

Cea mai buna veste pentru romani! Dr. Virgil Musta anunta ce se va intampla peste doua saptamani

Doctorul Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, este de parere ca masurile de limitare a raspandirii coronavirusului trebuiau luate mai devreme. Cand vom avea o reducere a cazurilor Covid-19? .

Dr. Virgil Musta, despre COVID-19 in Romania: Ideal era ca masurile sa fi fost luate mai devreme, inainte ca epidemia sa revina cu atata putere Cand ar putea avea loc o reducere a cazurilor

Numarul de pacienti internati la Terapie Intensiva ramane mare, iar intre numarul de pacienti critici si numarul de decese exista o proportie, spune medicul Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara. Statistica este la fel peste tot in lume si nu inseala, a comentat Musta la Digi24.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )