Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cea mai calda zi din istoria Letoniei

România Liberă România Liberă,
Cea mai calda zi din istoria Letoniei

Letonia a inregistrat luni cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius, in orasul port Ventspils vest), informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

RECORD de temperatura in Letonia. Este cea mai ridicata temperatura din istoria tarii

Letonia a inregistrat luni cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius, in orasul port Ventspils vest), anunta serviciile meteo, citate de AFP. Duminica, Letonia.

Letonia a inregistrat cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius

Letonia a inregistrat luni cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius, in orasul port Ventspils vest), informeaza AFP. Cu doar o zi inainte, Letonia inregistrase un alt record de.

FOTO Spitalul Judetean Arad are cea mai moderna farmacie din vestul tarii

Cea mai moderna farmacie de spital din vestul Romaniei a fost inaugurata astazi. Este vorba despre farmacia Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad.

Halep, a 33-a jucatoare numar 2 mondial din istoria WTA

Simona Halep, care de la data de 11 august va deveni numarul 2 mondial, este a 33-a jucatoare care ocupa aceasta pozitie in istoria WTA. Halep este totodata si prima jucatoare din Romania care ocupa acest loc.

Wall Street isi continua declinul dupa ce joi Dow Jones a inregistrat cea mai grea pierdere din ultimile sase luni

Wall Street a continuat sa scada vineri si se confrunta cu o oarecare neliniste in urma unei scaderi bruste in timpul sesiunii de tranzactionare si pe fondul incercarii de a discerne impactul raportului de politica monetara din SUA cu privire la ocuparea fortei de munca: Dow Jones a scazut cu 0,42%, iar Nasdaq cu 0,39%.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Lucy, cea mai ridicola idee a lui Luc Besson, un simulacru de divertisment

Filmul de actiune Lucy are astazi premiera in cinematografele din Romania. Cu un scenariu promitator si cu un grup de actori pe masura, cel mai nou film al cineastului francez Luc Besson dezamageste prin abordarea unui mit urban si printr-o actiune liniara.

Peste 120.000 de turisti pe litoral in acest weekend, cel mai aglomerat din acest sezon

Este cel mai aglomerat weekend al verii pe litoral. 000 de turisti sunt la malul marii, potrivit reprezentantiilor agentiilor de turism. in statiuni se circula bara la bara, iar sa gasesti un loc de cazare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )