Libnet.ro
UNICEF

08:00

Letonia a inregistrat cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius

B1 B1,
Letonia a inregistrat cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius

Letonia a inregistrat luni cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius, in orasul port Ventspils vest), informeaza AFP. Cu doar o zi inainte, Letonia inregistrase un alt record de. continuă pe B1

RECORD de temperatura in Letonia. Este cea mai ridicata temperatura din istoria tarii

Letonia a inregistrat luni cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius, in orasul port Ventspils vest), anunta serviciile meteo, citate de AFP. Duminica, Letonia.

Cea mai calda zi din istoria Letoniei

Letonia a inregistrat luni cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius, in orasul port Ventspils vest), informeaza Mediafax.

Wall Street isi continua declinul dupa ce joi Dow Jones a inregistrat cea mai grea pierdere din ultimile sase luni

Wall Street a continuat sa scada vineri si se confrunta cu o oarecare neliniste in urma unei scaderi bruste in timpul sesiunii de tranzactionare si pe fondul incercarii de a discerne impactul raportului de politica monetara din SUA cu privire la ocuparea fortei de munca: Dow Jones a scazut cu 0,42%, iar Nasdaq cu 0,39%.

FOTO Spitalul Judetean Arad are cea mai moderna farmacie din vestul tarii

Cea mai moderna farmacie de spital din vestul Romaniei a fost inaugurata astazi. Este vorba despre farmacia Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad.

Ce trucuri folosesc magazinele pentru a scoate mai multi bani din buzunarul clientilor

Vi se intampla frecvent sa cumparati mai multe produse decat v-ati propus initial? De la supermarketuri pana la magazine de haine, retailerii pregatesc cu precizie strategia prin care reusesc sa scoata mai multi bani din buzunarul tau.

inmatricularile Dacia in Franta au inregistrat la sapte luni cel mai mare avans din piata, de 22,4%

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au crescut cu 22,4% in primele sapte luni ale anului, la 66. 836 de unitati. Acesta a fost cel mai puternic avans dintre marcile cu vanzari semnificative,.

Comerciantii au inregistrat afaceri mai mari cu aproape 6 procente in primul semestru

Cifra de afaceri comeciantilor cu amanuntul fara piata auto) a crescut 8,6% in primele 6 luni ale acestui an fata de perioada similara din 2013, pe fondul cresterii vanyarilor de produse nealimentare +12,6%), produse alimentare, bauturi si tutun +7,7%) si de comertul cu carburanti +2,7%), arata datele Institutului National de Statistica INS).

Halep, a 33-a jucatoare numar 2 mondial din istoria WTA

Simona Halep, care de la data de 11 august va deveni numarul 2 mondial, este a 33-a jucatoare care ocupa aceasta pozitie in istoria WTA. Halep este totodata si prima jucatoare din Romania care ocupa acest loc.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Lucy, cea mai ridicola idee a lui Luc Besson, un simulacru de divertisment

Filmul de actiune Lucy are astazi premiera in cinematografele din Romania. Cu un scenariu promitator si cu un grup de actori pe masura, cel mai nou film al cineastului francez Luc Besson dezamageste prin abordarea unui mit urban si printr-o actiune liniara.

Jocuri ascunse pe seama celei mai frumoase sosele din Romania

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania amana de aproape doi ani de zile rezilierea contractului semnat cu firma asfaltatorului Nelu Iordache pentru repararea Transalpina. Astfel, acesta nu este obligat sa returneze statului garantia de buna executie.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )