Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cea mai calda luna septembrie din 1880 si pana in prezent, inregistrata in acest an

B1 B1,
Cea mai calda luna septembrie din 1880 si pana in prezent, inregistrata in acest an

Septembrie 2014 a fost cea mai calda luna septembrie de pe Pamant din 1880 si pana in prezent, inregistrand la suprafata scoartei terestre si a oceanelor o temperatura medie de 15,72 de grade Celsius,. continuă pe B1

Septembrie 2014, cea mai CALDA luna septembrie de pe Pamant, din 1880 si pana in prezent. Daca nu se va face nimic, omenirea se indreapta catre o catastrofa

Septembrie 2014 a inregistrat la suprafata scoartei terestre si a oceanelor o temperatura medie de 15,72 de grade Celsius si reprezinta cea mai calda luna septembrie de pe Pamant din 1880 si pana in.

Septembrie 2014, cea mai calda luna septembrie inregistrata pe Pamant din 1880 si pana acum

Septembrie 2014 a fost cea mai calda luna septembrie inregistrata in lume, la suprafata pamantului si oceanelor, de cand a inceput masurarea temperaturilor, in 1880, a anuntat luni Agentia americana.

Septembrie 2014, cea mai calda luna de acest fel din 1880 pana acum

Septembrie 2014 a fost cea mai calda luna de acest fel inregistrata in lume, la suprafata scoartei terestre si a oceanelor, de cand a inceput masurarea temperaturilor, in 1880, si a 38-a luna septembrie consecutiva cand temperatura globala terestra a fost peste media secolului al XX-lea, a anuntat astazi Agentia americana pentru oceane si atmosfera NOAA), transmite AFP.

FOTOGALERIE Brasov: Cum arata cea mai moderna gradina zoologica din tara. cu bune si rele

Multe gradini zoologice din tara sunt locuri de suferinta pentru animale din cauza spatiului mic si a lipsei de vegetatie, astfel ca atunci cand o gradina zoo se modernizeaza, este o bucurie nu doar pentru vizitatori, ci mai ales pentru animale. Gradina zoologica din Brasov s-a deschis in prima parte a lui octombrie, dupa patru ani de lucrari in care multe s-au schimbat in bine, chiar daca renovarea nu e terminata. Cum arata gradina, ce e bine la ea, dar si ce e rau, puteti citi in articol.

Ioana Petrescu: Reducerea CAS este cea mai mare scadere de taxe din Romania

Reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator este cea mai mare scadere de taxe din Romania, tara noastra scazand taxele concomitent cu trecerea printr-o consolidare fiscala, a declarat Ioana Petrescu, ministrul Finantelor Publice.

FOTO Cea mai moderna sectie de Neonatologie Patologica din sud-estul Romaniei va fi data in folosinta la inceputul saptamanii viitoare la Galati

Incepand de luni, la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sfantul Ioan din Galati, va fi data in folosinta Sectia de Neonatologie Patologica, cea mai moderna de altfel din regiunea de sud-est a Romaniei. Este vorba despre o investitie ce depaseste suma de 1,3 milioane de euro si care se ridica la cele mai inalte standarde europene. Aici vor putea fi tratati nou-nascutii cu malformatii si alte afectiuni grave.

China ar putea pierde titlul de tigru asiatic: cea mai mica crestere PIB din 2009

Economia Chinei ar putea avea cel mai prost trimestru din ultimii cinci ani, cu o crestere a PIB mai mica atat comparativ cu acelasi trimestru al anului trecut, cat si cu cel precedent al anului in curs, scrie CNN Money .

China ar putea pierde titlul de tigru asiatic: cea mai redusa crestere PIB din 2009

Economia Chinei ar putea avea cel mai prost trimestru din ultimii cinci ani, cu o crestere a PIB mai mica atat comparativ cu acelasi trimestru al anului trecut, cat si cu cel precedent al anului in curs, scrie CNN Money .

Cea mai buna tableta pentru GPS companionul perfect pentru drumuri lungi

Lumea a inceput sa renunte la sistemele GPS dedicate in favoarea tabletelor. Totusi, cum te asiguri ca ai ales cea mai buna tableta pentru GPS? Playtech te ajuta cu sase propuneri. Cea mai buna tableta pentru GPS este una care il ajuta pe sofer sa ajunga cat mai usor la destinatie, care are acces la internet, o autonomie decenta si, preferabil, un ecran care sa poata face fata razelor puternice ale soarelui. Cea mai buna tableta pentru GPS este portabila [].

Cea mai scumpa paine are aur si sampanie

Un brutar englez a intrat in Cartea Recordurilor cu o paine care costa 95 de euro, devenind astfel cea mai scumpa din lume. Robert Didier, proprietarul unei brutarii din Wrexham, Tara Galilor, si-a prezentat creatia in cadrul unui festival culinar.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )