Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cea mai cautata vedeta pe Google. Ai dat si tu search pe net?

ADPM ADPM,
Cea mai cautata vedeta pe Google. Ai dat si tu search pe net?

De la Taylor Swift sau Beyonce si pana la Rihanna, Kim Kardashian ori Jennifer Lawrence, iata care dintre ele este cea mai cautata vedeta pe Google! Ai dat si tu search pe net cu numele ei? . continuă pe ADPM

Cea mai sigura comuna din Romania: Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani

O comuna din judetul Ilfov se poate mandri cu titlul de cea mai sigura localitate din Romania. Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani. Cei aproximativ 3. 000 de locuitori ai.

Sinaia va avea cea mai inalta telegondola din Romania. Instalatia ajunge la 2.000 de metri

Reprezentantii Primariei Sinaia au demarat proiectul unei telegondole care sa asigure transportul turistilor de la 1. 400 de metri, altitudinea pana la care ajunge in prezent instalatia, pana la 2. 000 de metri. Investitia pentru cea mai inalta telegondola din Romania ajunge la 10 milioane de euro.

Cea mai aglomerata insula din lume: cate persoane traiesc pe aceasta bucata de pamant unde nu exista cimitir si politie

Santa Cruz del Islote este o insula putin mai mare decat doua terenuri de fotbal, fiind considerata cea mai aglomerata bucata de pamant din lume. Situata pe coasta Caraibilor, la doua ore de mers cu barca de Columbia, pe insula se afla 90 de case, doua magazine, un restaurant si o scoala.

FOTO. Insula care a ramas in epoca de piatra. Cum arata cea mai periculoasa asezare din lume

Insula North Sentinel, din Golful Bengal, este considerata drept cea mai periculoasa asezare din lume, intrucat localnicii nu au luat contact cu civilizatia. Asa se face ca, in North Sentinel, locuitorii sunt complet neatinsi de civilizatia moderna, relateaza themindunleashed. org.

Cea mai proasta veste pentru Liviu Dragnea de cand e sef PSD

Liviu Dragnea a primit cea mai prosta veste de cand a ajuns presedinte interimar al PSD. Coordonatorul politic al partidului a aflat ca judecatoarea care va analiza contestatia sa la primul verdict in Dosarul.

Cea mai proasta veste pentru Liviu Dragnea de cand e presedinte PSD

Liviu Dragnea a primit cea mai prosta veste de cand a ajuns presedinte interimar al PSD. Coordonatorul politic al partidului a aflat ca judecatoarea care va analiza contestatia sa la primul verdict in Dosarul.

Cea mai mare ceremonie satanista din istorie, izvor de controverse: Noi nu il veneram pe Satana, ci promovam compasiunea

Conservatorii religiosi sunt vinovati de deturnarea celei mai mari ceremonii sataniste din istorie. Oamenii au protestat violent impotriva statuii bronz care infatiseaza o creatura cu cap de tap, marca a grupului templierii satanisti, care, in ciuda denumirii lor, declara ca nu il slavesc pe Diavol.

Cea mai ciudata fobie: Femeia care este ingrozita de orice obiect de dimensiune mare

Fobiile pot fi de nenumarate tipuri, iar unele dintre acestea, ies tiparul obisnuit. Amy Carson, o englezoaica de 33 de ani, sufera de una dintre cele mai ciudate fobii din lume, frica de orice obiect de dimensiune mare.

Ea este cea mai sexy traficanta de droguri. Cum a vrut sa ii pacaleasca pe americani FOTO

Nici traficantii nu mai sunt ce au fost! Mafiotii fiorosi, inarmati pana in dinti, sunt de domeniul trecutului. Acum drogurile sunt trecute peste granita din Mexic in SUA de cele mai sexy Miss. insa, pe.

Dusmanul ascuns din coaja pepenelui galben cum ne poate imbolnavi fructul cu cea mai multa vitamina A.7 motive sa mananci pepene galben

Cunoscut si cultivat inca din vremea Imperiului Roman, aromatul pepene galben, fructul cu cel mai mare continut de vitamina A, poate deveni un dusman al sanatatii. Coaja fructului poate fi infestata cu temuta bacterie Salmonella, medicii sfatuindu-ne sa-l spalam sub jet puternic de apa inainte de a-l consuma, pentru a elimina astfel orice risc de imbolnavire.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )