Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cea mai ciudata fobie: Femeia care este ingrozita de orice obiect de dimensiune mare

Adevărul Adevărul,
Cea mai ciudata fobie: Femeia care este ingrozita de orice obiect de dimensiune mare

Fobiile pot fi de nenumarate tipuri, iar unele dintre acestea, ies tiparul obisnuit. Amy Carson, o englezoaica de 33 de ani, sufera de una dintre cele mai ciudate fobii din lume, frica de orice obiect de dimensiune mare. continuă pe Adevărul

VIDEO. Cea mai rapida masina din lume este electrica. Atinge 100 km/h in sub 2 secunde!

Un model experimental a fost construit de o echipa de studenti de la Universitatea din Stuttgart, pentru a dobora recordul mondial, detinut anterior de niste studenti olandezi. Bolidul, similar unui kart, are u incredibila chiar si pentru un .

Cea mai cautata vedeta pe Google. Ai dat si tu search pe net?

De la Taylor Swift sau Beyonce si pana la Rihanna, Kim Kardashian ori Jennifer Lawrence, iata care dintre ele este cea mai cautata vedeta pe Google! Ai dat si tu search pe net cu numele ei? .

FOTO. Insula care a ramas in epoca de piatra. Cum arata cea mai periculoasa asezare din lume

Insula North Sentinel, din Golful Bengal, este considerata drept cea mai periculoasa asezare din lume, intrucat localnicii nu au luat contact cu civilizatia. Asa se face ca, in North Sentinel, locuitorii sunt complet neatinsi de civilizatia moderna, relateaza themindunleashed. org.

Cea mai aglomerata insula din lume: cate persoane traiesc pe aceasta bucata de pamant unde nu exista cimitir si politie

Santa Cruz del Islote este o insula putin mai mare decat doua terenuri de fotbal, fiind considerata cea mai aglomerata bucata de pamant din lume. Situata pe coasta Caraibilor, la doua ore de mers cu barca de Columbia, pe insula se afla 90 de case, doua magazine, un restaurant si o scoala.

Victor Ponta si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii: Sunt foarte sigur ca cel mai frumos loc din lume este la noi in Romania

Premierul Victor Ponta, care si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii, a postat pe contul sau de Facebook mai multe fotografii de pe barca sa cu care s-a plimbat pe Bratul Sfantul Gheorghe. Update - si cea mai.

Sinaia va avea cea mai inalta telegondola din Romania. Instalatia ajunge la 2.000 de metri

Reprezentantii Primariei Sinaia au demarat proiectul unei telegondole care sa asigure transportul turistilor de la 1. 400 de metri, altitudinea pana la care ajunge in prezent instalatia, pana la 2. 000 de metri. Investitia pentru cea mai inalta telegondola din Romania ajunge la 10 milioane de euro.

Cea mai proasta veste pentru Liviu Dragnea de cand e sef PSD

Liviu Dragnea a primit cea mai prosta veste de cand a ajuns presedinte interimar al PSD. Coordonatorul politic al partidului a aflat ca judecatoarea care va analiza contestatia sa la primul verdict in Dosarul.

Cea mai proasta veste pentru Liviu Dragnea de cand e presedinte PSD

Liviu Dragnea a primit cea mai prosta veste de cand a ajuns presedinte interimar al PSD. Coordonatorul politic al partidului a aflat ca judecatoarea care va analiza contestatia sa la primul verdict in Dosarul.

Cea mai sigura comuna din Romania: Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani

O comuna din judetul Ilfov se poate mandri cu titlul de cea mai sigura localitate din Romania. Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani. Cei aproximativ 3. 000 de locuitori ai.

Olimpic de aur la chimie: in Romania cercetarea este la pamant. Sansa cea mai mare o am in strainatate

Galateanul Cristian Robert Raclea 17 ani) a obtinut la inceputul lunii iulie o medalie de aur absolut, cu punctaj maxim, la Olimpiada Internationala Pluridisciplinara Tuymaada din Rusia, la sectiunea chimie. Este a doua medalie de aur pe care o obtine la aceasta competitie si a patra medalie importanta la astfel de concursuri internationale. Din pacate, el nu-si vede viitorul legat de Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )