Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai ciudata telecomanda de TV din lume face mai multe decat crezi

Playtech Playtech,
Cea mai ciudata telecomanda de TV din lume face mai multe decat crezi

In cazul in care ai pierdut vreodata o telecomanda de TV prin casa, te vei bucura sa afli ca cei de la Sony au gasit cea mai ostentativa solutie la aceasta problema clasica. Cei de. continuă pe Playtech

Cat de mica este diferenta de la succes la esec - Unai Emery si cum ar fi putut deveni cel mai bun antrenor din lume

Ramas fara echipa dupa despartirea de Arsenal, Unai Emery a vorbit intr-un interviu pentru France Football despre cele mai recente experiente din cariera de antrenor. Spaniolul este convins ca la PSG a ratat sansa de a deveni cel mai bun tehnician din lume, insa Liga Campionilor a fost un vis interzis pe banca parizienilor. Emery a rememorat esecul usturator cu Barcelona din 2017 si este de parere ca echipa sa nu ar fi fost eliminata daca ar fi existat arbitrajul video.

Un japonez a fost recunoscut oficial drept cel mai varstnic barbat din lume: Cati ani are si care este secretul longevitatii sale(FOTO)

Un japonez in varsta de 112 ani a fost declarat cel mai batran barbat din lume de Guinness World Records, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres. Chitetsu Watanabe s-a nascut la 5 martie 1907, iar.

Un japonez de 112 ani, recunoscut oficial drept cel mai varstnic barbat din lume: Nu ma enervez si am mereu zambetul pe buze

Guinness World Records a certificat miercuri ca Chitetsu Watanabe, un locuitor de 112 ani din centrul Japoniei, este cel mai varstnic barbat din lume, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres. Watanabe, care traieste intr-un centru de ingrijire din Niigata, a primit un certificat original din partea Guinness World Records, a anuntat organizatia intr-un comunicat.

Premiile Oscar, cea mai mica audienta din istorie!

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2020, cel mai asteptat eveniment de la Hollywood, a avut cea mai mica audienta din istorie! Iata aici detaliile! .

Cea mai periculoasa intersectie din Romania. Greseala fatala pe care o fac soferii cand ajung acolo

Intersectia Drumului National 15 cu Drumul Judetean 156A este, adesea, scena unor accidente grave, desi este cea mai semnalizata intersectie din judetul Neamt.

Cea mai ciudata consecinta a incalzirii globale: de ce decoleaza mai greu avioanele

Cercetatorii continua sa faca eforturi pentru a intelege consecintele incalzirii globale, iar acestea sunt numeroase. Cel mai recent studiu atrage atentia asupra impactului pe care il au.

Cel mai batran barbat din lume are 112 ani. Japonezul a dezvaluit secretul longevitatii sale

Filmul cu cea mai proasta lansare din toata istoria universului extins DC

Birds of Prey este cel mai nou film din universul extins DC, insa lansarea a fost o dezamagire totala pentru creatorii peliculei. in primul weekend de la lansare, filmul n-a reusit sa.

Baby Yoda, cea mai vanduta figurina din toate timpurile

Stocurile figurinei Baby Yoda au fost epuizate inainte ca papusa sa ajunga macar in mazagine.

Gala premiilor Oscar 2020, cea mai scazuta audienta din toate timpurile

Gala de anul acesta a premiilor Oscar, transmisa de ABC si platformele retelei, a fost urmarita de cel mai mic numar de telespectatori inregistrat in istoria ceremoniei, scrie Variety.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )