Libnet.ro
UNICEF

22:00

Premiile Oscar, cea mai mica audienta din istorie!

ADPM ADPM,
Premiile Oscar, cea mai mica audienta din istorie!

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2020, cel mai asteptat eveniment de la Hollywood, a avut cea mai mica audienta din istorie! Iata aici detaliile! . continuă pe ADPM

Gala premiilor Oscar 2020, cea mai scazuta audienta din toate timpurile

Gala de anul acesta a premiilor Oscar, transmisa de ABC si platformele retelei, a fost urmarita de cel mai mic numar de telespectatori inregistrat in istoria ceremoniei, scrie Variety.

Recordul lui Roger Federer, in mare pericol - Stim cine este cel mai bun jucator din istorie

Srdjan Djokovic tatal lui Nole) si-a facut un obicei din a iesi, la o anumita perioada de timp, cu declaratii care sa inflameze intr-o oarecare masura lumea tenisului. A recidivat, iar de aceasta data ne-a informat ca recordul lui Roger Federer are mari sanse sa fie egalat la finalul sezonului in curs. in plus, acesta stie cu siguranta cine este cel mai bun jucator din istorie.

Cea mai periculoasa intersectie din Romania. Greseala fatala pe care o fac soferii cand ajung acolo

Intersectia Drumului National 15 cu Drumul Judetean 156A este, adesea, scena unor accidente grave, desi este cea mai semnalizata intersectie din judetul Neamt.

Premiile OSCAR 2020. Cea mai asteptata gala din lumea filmului are loc in aceasta noapte, la Los Angeles

Gala Premiilor OSCAR 2020, cea de-a 92-a editie a celor mai ravnite premii din industria cinematografica, are loc in duminica noapte in Los Angeles.

Premiile OSCAR 2020. Cea mai asteptata gala din lumea filmului

Gala Premiilor OSCAR 2020, cea de-a 92-a editie a celor mai ravnite premii din industria cinematografica, are loc in duminica noapte in Los Angeles.

OSCAR 2020. Istoria categoriilor la Premiile Oscar. Lista completa a nominalizarilor din acest an

Premiile Oscar au debutat prima data in 1929, sub numele de AMPAS Academy of Motion Picture Arts and Sciences) si au fost televizate pentru prima oara in 1953.

Filmul cu cea mai proasta lansare din toata istoria universului extins DC

Birds of Prey este cel mai nou film din universul extins DC, insa lansarea a fost o dezamagire totala pentru creatorii peliculei. in primul weekend de la lansare, filmul n-a reusit sa.

Baby Yoda, cea mai vanduta figurina din toate timpurile

Stocurile figurinei Baby Yoda au fost epuizate inainte ca papusa sa ajunga macar in mazagine.

Firea, dupacea mai mare avarie din istorie a sistemului de termoficare: A fost sabotaj industrial

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, ca avaria care a afectat 300 de blocuri de locuinte din sectoarele 2 si 3 din Bucuresti a fost remediata, sistemul se incarca, iar in noaptea de luni spre marti toate blocurile vor avea agent termic.

Parasite socheaza si scrie istorie la Premiile Oscar! Vezi lista completa a castigatorilor!

Filmul Parasite din Corea de Sud a dominat editia cu numarul 92 a Premiilor Oscar, castigand nu mai putin de 4 Oscaruri, printre care si cele mai importante: Oscar pentru cel mai bun film, Oscar pentru cel mai bun regizor, Oscar pentru cel mai bun film strain si Oscar pentru cel mai bun scenariu.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )