Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE AVERTIZEAZA: Vor avea loc CUTREMURE iN LANT

B1 B1,
Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE AVERTIZEAZA: Vor avea loc CUTREMURE iN LANT

Maria Ghiorghiu, una dintre cele mai renumite clarvazatoare din Romania a lansat in urma cu cateva luni previziuni sumbre despre producerea unor seisme devastatoare. in viziunea ei numeroase cutremure se vor pr. continuă pe B1

DOCUMENTE Propunere de lege n Parlament: Platformele de ridesharing, ca UBER si Taxify, trebuie autorizate de primarii, iar soferii vor avea limita de vrsta. Amenzi si taxe

Serviciile de ridesharing, cum sunt Uber sau Taxify, vor avea nevoie de autorizatie din partea autoritatilor locale, in localitatile in care ii desfasoara activitatea, iar soferii vor avea un prag minim de varsta pentru a putea face transport prin intermediul platformelor electronice, prevede o propunere de lege de reglementare a serviciilor de ridesharing initiata de aproape 70 de parlamentari PSD, UDMR si PMP, printre care si doi actuali ministri. Initiativa legislativa pare sa afecteze activitatea companiilor de ridesharing existente, dar mai ales sa descurajeze aparitia unor startupuri romanesti in domeniu, intrucat apar taxe , cerinte tehnice si amenzi greu de suportat pentru antreprenorii la inceput de drum. De asemenea, autostopul este interzis expres prin acest text.

Horoscopul saptamanii 23-29 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Zodiile care vor avea o perioada extrem de reusita

Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3, horoscopul saptamanii pentru fiecare zodie in parte. Berbec - raman concentrati pe munca, dar vor avea.

Horoscopul saptamanii 23-29 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Zodiile care vor avea o perioada foarte reusita

Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3, horoscopul saptamanii pentru fiecare zodie in parte. Berbec - raman concentrati pe munca, dar vor avea.

Horoscopul saptamanii 23-29 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Zodiile care vor avea parte de o perioada benefica

Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3, horoscopul saptamanii pentru fiecare zodie in parte. Berbec - raman concentrati pe munca, dar vor avea.

Crestinismul cea mai persecutata religie

In marea de cancanuri si incaierari politice dambovitene a trecut cu totul neobservat un raport publicat de organizatia ACN International Aid the Church in Need) si preluat de Newsweek in luna aprilie: persecutia crestinilor si genocidul impotriva crestinilor sunt mai rele decat oricand in istorie, iar crestinismul este cea mai persecutata religie a lumii.

Scaldatul in cea mai pura apa din Romania a fost interzis

Scaldatul si inotul sunt interzise in Lacul Sfanta Ana. Au aflat zilele acestea turistii care au ajuns in zona. Decizia a fost luata de autoritati, pentru limitarea poluarii apei, considerata cea mai.

Care este cea mai fericita perioada a casniciei: primii 7 ani sunt decisivi

Daca mariajul vostru a trecut de primii 7 ani, cea mai buna perioada abia acum urmeaza, spun cercetatorii americani care au realizat un studiu privind nivelul fericirii pe parcursul anilor de casnicie.

Cea mai calda zi de aprilie din istorie

Romania a inregistrat, pe 22 aprilie, cea mai calda zi de aprilie din istoria masuratorilor meteorologice. Mai exact, au fost masurate 30 de grade Celsius la Calafat, Bucurestiul fiind si el in top dupa ce temperaturile din termometre s-au apropiat de 29 de grade Celsius.

Cum arata cea mai frumoasa insula din Europa

Madeira este un arhipelag portughez situat in Atlanticul de Nord, la mai putin de 400 kilometri nord de Tenerife. Din arhipelag face parte si Insula Madeira, desemnata pentru al doilea an consecutiv cea mai.

Cea mai batrna persoana din lume a murit la vrsta de 117 ani

Japoneza Nabi Tajima, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit sambata la varsta de 117 ani, a informat duminica un oficial japonez, citat de AFP si DPA, preluate de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )