Libnet.ro
UNICEF

17:15

Care este cea mai fericita perioada a casniciei: primii 7 ani sunt decisivi

Adevărul Adevărul,
Care este cea mai fericita perioada a casniciei: primii 7 ani sunt decisivi

Daca mariajul vostru a trecut de primii 7 ani, cea mai buna perioada abia acum urmeaza, spun cercetatorii americani care au realizat un studiu privind nivelul fericirii pe parcursul anilor de casnicie. continuă pe Adevărul

Este cea mai grea perioada pentru Florin Calinescu. Ce durere ascunde prezentatorul TV

Este o perioada extrem de grea pentru Florin Calinescu. Si asta pentru ca pe 23 aprilie se vor implini sase ani de la moartea fiului sau. Luca, fiul sau cel mic, a fost gasit mort in camera unui hotel din.

Raportul Fericirii: Finlanda este cea mai fericita tara din lume in 2018. Romania, pe locul 52

Cei mai fericiti oameni din intreaga lume locuiesc in Finlanda, potrivit unui raport al ONU pentru 2018, realizat la nivel global. Raportul Fericirii isi propune sa masoare bunastarea subiectiva - cat de fericiti se simt oamenii si de ce -.

Cine este cea mai bogata romanca din America

Cea mai bogata romanca din lume este si cea mai discreta. Jenny Paulson, fosta Zaharia, este sotia miliardarului John Paulson. Jenny Zaharia a fost asistenta personala a lui John Paulson. De cand s-au.

Care este cel mai scump oras din lume. Chiria unui apartament este 4.500 de euro pe luna

Firma britanica de cercetare de piata Economist Intelligence Unit EIU) a publicat lista sa cu cele mai scumpe orase din lume. Pentru multi, numele New York ar trebui sa apara cu certitudine, dar de fapt in top.

Cum arata cea mai frumoasa insula din Europa

Madeira este un arhipelag portughez situat in Atlanticul de Nord, la mai putin de 400 kilometri nord de Tenerife. Din arhipelag face parte si Insula Madeira, desemnata pentru al doilea an consecutiv cea mai.

A murit cea mai batranapersoanadin lume. Eranascutain secolul 19

Nabi Tajima, cea mai batrana persoana din lume, o japoneza de 117 ani si opt luni, a murit, sambata, in orasul Kikai, din sudul tarii. Nabi Tajima a murit din cauze naturale, in spitalul in care era.

Cea mai vrstnica persoana executata n SUA si-a primit joi pedeapsa n Alabama

Statul american Alabama a executat joi un barbat de 83 de ani, condamnat pentru doua bombe puse in 1989, acesta devenind cea mai varstnica persoana care primeste pedeapsa capitala in istoria moderna a SUA, transmite Reuters.

Cea mai calda zi de aprilie din istorie

Romania a inregistrat, pe 22 aprilie, cea mai calda zi de aprilie din istoria masuratorilor meteorologice. Mai exact, au fost masurate 30 de grade Celsius la Calafat, Bucurestiul fiind si el in top dupa ce temperaturile din termometre s-au apropiat de 29 de grade Celsius.

Cea mai batrna persoana din lume a murit la vrsta de 117 ani

Japoneza Nabi Tajima, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit sambata la varsta de 117 ani, a informat duminica un oficial japonez, citat de AFP si DPA, preluate de Agerpres.

A murit cea mai batrana persoana din lume

Japoneza Nabi Tajima, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit sambata la varsta de 117 ani, din cauze naturale, pe insula sa natala Kikai, din regiunea Kagoshima, potrivit unui oficial japonez.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )