Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cea mai cunoscuta petrecere din lume: festivalul din Pamplona. Prima zi de intreceri cu taurii la San Fermin

Adevărul Adevărul,
Cea mai cunoscuta petrecere din lume: festivalul din Pamplona. Prima zi de intreceri cu taurii la San Fermin

Spui Pamplona si te gandesti la mii de oameni care alearga pe strazile din Spania, incercand sa se fereasca de taurii furiosi. Scenariul se repeta si in acest an. Doar in prima zi, patru persoane au fost ranite in lupta cu furioasele animale. continuă pe Adevărul

Cea mai cunoscuta petrecere din lume: festivalul din Pamplona. in prima zi, patru raniti dupa intrecerile cu tauri

Spui Pamplona si te gandesti la mii de oameni care alearga pe strazile din Spania, incercand sa se fereasca de taurii furiosi. Scenariul se repeta si in acest an. Doar in prima zi, patru persoane au fost ranite in lupta cu furioasele animale.

Grecia incearca sa atraga turisti cu sloganul: Grecia, cea mai bogata tara din lume

Grecia a lansat o noua campanie de promovare a turismului, sub numele Grecia, cea mai bogata tara din lume, cu referire insa la cultura si istoria tarii, intrucat nivelul de trai al grecilor a scazut simtitor in ultimii ani, marcati de recesiune dura si criza supraindatorarii statului.

Novak Djokovic a castigat cea mai lunga semifinala din istoria Wimbledonului si s-a calificat in ultimul act

Novak Djokovic este primul finalist de la Wimbledon, dupa ce a castigat un meci incredibil disputat impotriva argentinianului Juan Martin del Potro. Liderul mondial a castigat cea mai lunga semifinala masculina.

Cel mai important loc din LUME. in aceasta incapere se va scrie istoria acestei planete

America este tara tuturor posibilitatilor, locul unde orice isi poate gasi implinirea. Acestea sunt cele mai cunoscute cuvinte care descriu pamantul fagaduintei. De cele mai multe ori perceptia colectiva.

Care sunt cele mai batrane orase din lume

Ierusalim, Lisabona si Giza sunt doar trei din cele zece orase inscrise pe lista celor mai batrane metropole din lume. Desi nu se regasesc in clasamentul realizat de publicatia Before Its News, printre cele mai vechi orase din Romania se numara Sighisoara si Sibiul.

Cea mai atragatoare vedeta TV din Romania era baietoasa in adolescenta!

Geanina Ilies, desemnata recent cea mai atragatoare vedeta TV din Romania, nu a fost dintotdeauna o prezenta atat de feminina. In adolescenta, superba prezentatoare de la Antena 1 purta parul scurt si era baietoasa. Continue reading .

TOP Cel mai bun 11 din istoria fotbalului. Messi, singurul jucator activ inclus!.

Lionel Messi este singurul jucator activ care a fost inclus de catre publicatia World Soccer in cea mai buna echipa din istoria fotbalului mondial. Fenomenalul unsprezece include jucatori din toate timpurile. Vezi in galeria foto cel mai bun 11 din istorie, inclusiv cel mai bun antrenor Revista World Soccer a creat echipa pe baza preferintelor unor specialisti in domeniu, precum jurnalisti cu experienta, fosti fotbalisti, reprezentanti ai unor organizatii din fotbal. Specialistii au .

Business report: De ce sunt secrete discutiile cu ruso-chinezii, pentru continuarea Programului nuclear; Cea mai mare fuziune din piata asigurarilor se coace la Viena; Rusii strang incet robinetul. Titeiul caspic isi face loc in zona Marii Negre

Europa nu a reusit sa cumpere nici criza din Portugalia. Crizele din Europa si-au luat-o in cap. Oare nu au aflat ca trebuie sa plece in vacanta inainte de alegerile din Germania?Mostenirea lumii care s-a sfarsit, simbolul lumii care apare. Cea mai scumpa cladire din lume costa sase miliarde de dolari. Cea mai scumpa masina din lume costa 3,9 milioane de dolari. Ambele sunt trofee.

Cel mai mare traficant de cocaina din lume, expulzat din nou in Italia

Un lider mafiot italian, considerat cel mai mare traficant de cocaina din lume, va fi expulzat, sambata in Italia, la o zi dupa arestarea sa intr-un centru comercial din Columbia, a anuntat Parchetul, citat de AFP.

Finlanda si Coreea de Sud, tarile cu cele mai bune sisteme de invatamant din lume

Finlanda si Coreea de Sud conduc in topul tarilor cu cele mai bune sisteme de invatamant din lume. in clasament urmeaza alte sisteme de invatamant foarte performante: Hong Kong, Japonia si Singapore.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )