Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cel mai mare traficant de cocaina din lume, expulzat din nou in Italia

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare traficant de cocaina din lume, expulzat din nou in Italia

Un lider mafiot italian, considerat cel mai mare traficant de cocaina din lume, va fi expulzat, sambata in Italia, la o zi dupa arestarea sa intr-un centru comercial din Columbia, a anuntat Parchetul, citat de AFP. continuă pe Adevărul

Cel mai mare traficant de cocaina din lume va fi expulzat in Italia

Un lider mafiot italian, considerat cel mai mare traficant de cocaina din lume, va fi expulzat, sambata in Italia, la o zi dupa arestarea sa intr-un centru comercial din Columbia, a anuntat Parchetul, conform.

Google si Facebook, imitate de catre cel mai mare operator telecom din SUA: va incepe sa vanda date despre clienti

ATT, cel mai mare operator telecom din SUA, a decis ca vrea sa faca bani si din datele clientilor sai, nu doar din abonamente si vanzari de telefoane. Astfel, cei interesati, cum ar fi firmele de publicitate, pot cumpara date despre obiceiurile de consum ale abonatilor ATT.

King depaseste Zynga si devine cel mai mare dezvoltator de jocuri casual pe Facebook

King. com a depasit principalul competitor, Zynga, devenind cel mai mare dezvoltator de jocuri casual pe Facebook. La inceputul lui iulie, King a inregistrat 150,2 milioane de utilizatori activi pe luna pe platforma Facebook.

Revenire la BVB, pe cel mai mare rulaj din aceasta saptamana

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au revenit pe plus in sedinta de tranzactionare de ieri, consemnandu-se cel mai ridicat rulaj de saptamana aceasta, apropiat de cel de vinerea trecuta.

La ce se expun cei care beau cea mai populara bautura racoritoare din lume. PERICOL fara precedent

Pe timp de vara parca nimic nu iti potoleste setea mai bine decat un pahar de cola rece, cu cateva cuburi de gheata. insa reprezentantii unei organizatii pentru protectia mediului au scos la iveala faptul.

BACALAUREAT 2013. Modelul meu in viata este FUEGO, ca e cel mai mare gay din Romania, chiar daca nu e!

BACALAUREAT2013: Catalin Botezatu, Gigi Becali, Iisus, Chuck Norris, Bill Gates, Steve Jobs, Elena Udrea, EBa si lista este lunga cat imaginatia elevilor care au dat Bacalaureatul in acest an. Creativitatea.

Subiectele Zilei: Procurorul care a inregistrat cel mai mare esec din istoria Justitiei, votat in unanimitate de CSM sef la Parchetele Militare!; Regele contractelor cu statul si-a facut propria lege. Are 500 de contracte!; Dosarul Elodia, o crima imperf

BOR: Biserica Ortodoxa Romana s-a nascut odata cu formarea poporului roman, adventistii au aparut abia la inceputul secolului al XX-lea. Blestemul si binecuvantarea codului galben: povestea comorii scoase la iveala, de Sanziene, in urma furtunilor ce au distrus zidul Sarmizegetusei Regia.

Forbes: Angelina Jolie si Hugh Jackman, cei mai influenti actori din lume

Angelina Jolie si Hugh Jackman au fost desemnati drept cei mai influenti actori din lume, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes. La actrite, Angelina Jolie se afla pe primul loc, fiind urmata.

Steaua invinge cu 2-0 cel mai vechi club de fotbal din lume, Notts.

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, a invins, marti, scor 2-0 1-0), formatia engleza de liga a treia, Notts County, in cel de-al doilea meci de verificare din stagiul de pregatire din Anglia, potrivit Mediafax. Pentru Steaua au marcat Latovlevici 3 si Costea 61. Antrenorul Laurentiu Reghecampf a folosit urmatoarea echipa: Tatarusanu Nita 60) - Georgievski Ripa 46), Szukuala, Gardos Chiriches 46), Latovlevici Bratu 46) - Bourceanu Prepelita 46), Pintilii Radut 46) - Popa .

Olaroiu, vecin cu Brad Pitt si cu David Beckham, pe locul 8 in Top-ul celor mai bine platiti antrenori din lume

Contractul semnat cu Al-Ahli Dubai l-a transformat pe Cosmin Olaroiu in cel mai bine platit om din sportul romanesc. Adevarul prezinta filmul unei licitatii in care s-au aruncat sume ametitoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )