Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cea mai cunoscuta producatoare de seriale din Romania a dat 13.000 DE EURO pe o FACTURA de MOBIL! VREA BANII iNAPOI!

B1 B1,
Cea mai cunoscuta producatoare de seriale din Romania a dat 13.000 DE EURO pe o FACTURA de MOBIL! VREA BANII iNAPOI!

Producatoarea serialelor si telenovelelor din Romania, Ruxandra Ion, a avut un soc cand i-au fost retrasi 13. 000 de euro din cont, pentru plata unei facturi de doar 635,86 de lei! Totul s-a petrecut dintr-o. continuă pe B1

PENTRU A SAPTEA LUNA CONSECUTIV Avem cea mai mare inflatie anuala din UE - 4,1%

Tara noastra a avut si in luna iulie a acestui an cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,1%, in crestere fata de nivelul de 3,9% inregistrat in iunie, arata datele publicate, ieri, de Oficiul European de Statistica Eurostat) si preluate de Agerpres. Conform sursei citate, iulie este a saptea luna consecutiva in care avem cea mai mare inflatie anuala din UE.

Cea mai frumoasa masina decapotabila din Berlin

Doamna E. a fost o cunoscuta profesoara de la Universitate, scriitoare, cea mai respectata traducatoare a timpului ei, printre multe altele. Despre verisoara ei si altii din cunoscuta familie citisem si auzisem inainte sa o cunosc pe dansa. Eu eram student in primul an de facultate, abia ajuns in Bucuresti.

Business report: Sub 100.000 de romani muncesc, cu norma intreaga, pe salarii de 1.000 de euro in mana. Peste un sfert dintre ei, la stat; Romania, a saptea luna consecutiva cu cea mai mare crestere a preturilor din UE

Peste 55. 000 de locuri de munca vacante la nivel national, mai mult de un sfert in sectorul bugetar. Rata locurilor de munca vacante a fost in trimestrul II din 2019 de 1,11%, in scadere cu 0,07 puncte procentuale fata de. Balanta energetica a Romaniei la sase luni: productia si exporturile de electricitate scad, importurile cresc dramatic. Datele Transelectrica la sase luni arata o scadere destul de mare a poductiei.

Cum arata acum, la 18 ani, tanara care a fost desemnata cea mai frumoasa fetita din lume la doar sase ani

Thylane Blondeau, tanara care a devenit cunoscuta dupa ce a primit titlul de cea mai frumoasa fetita din lume la varsta de 6 ani, a fost surprinsa in vacanta in St. Barts. Modelul are acum 18 ani.

Aici gasesti cea mai ieftina benzina din Romania. Top 5 judete unde platesti cel mai putin pe carburant

Desi nu avem salarii la fel de mari ca in restul Europei, preturile la benzina si motorina tot explodate sunt, iar de la inceputul anului soferii au suferit mai mult ca sigur un soc cand au vazut costul carburantilor. Pentru a economisi catusi de putin, gasesti mai jos cea mai ieftina benzina din Romania. Top .

Romania, cea mai nesigura tara pentru biciclisti si pietoni

Romania este cea mai nesigura tara din Uniunea Europeana pentru pietoni si biciclisti. Zilnic, cel putin un pieton isi pierde viata in trafic, iar la doua zile moare un biciclist. Sunt statistici care se.

Studiu Glami.ro: Romania, printre tarile cu cea mai mica rata de retur respingere in comertul online

Romania se situeaza printre tarile europene cu cea mai scazuta rata de retur respingere in cumparaturile online, potrivit unui studiu realizat de Glami.

Romania, cea mai periculoasa tara din UE pentru biciclisti si pietoni

Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana UE) cand vine vorba de numarul biciclistilor care au decedat in accidente rutiere raportat la totalul populatiei, cu 10 decese la un milion de locuitori in anul 2017, la polul opus situandu-se Cipru si Luxemburg cu niciun deces, arata datele publicate marti de Eurostat, citate de Agerpres. Media la nivelul UE este de 3,9 decese la un milion de locuitori. De asemenea, datele Eurostat mai arata ca rata de decese in randul pietonilor in cazul accidentelor rutiere este cea mai mare in Romania 37 decese la un milion de locuitori), iar cea mai scazuta in Danemarca trei decese la un milion de locuitori).

Workshopuri, concerte, vernisaje si invitati din sase tari la VSLO, cel mai mare festival de arte vizuale din Romania

Cel mai mare festival de arte vizuale din Romania, VSLO, a ajuns la cea de-a 10-a editie si va avea loc in perioada 23 august 1 septembrie in Vama Veche. Evenimentul se anunta unul cu totul special, fiind invitati lectori din sase tari, fotografi si directori de imagine cunoscuti in lumea intreaga.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 august. Canicula va persista in cea mai mare parte a tarii

Vremea calduroasa in cea mai mare parte a tarii va persista, iar in orele amiezii, izolat in Lunca Dunarii si in Banat va fi canicula. Totodata disconfortul termic se va mentine ridicat in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )