Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cea mai cunoscuta trupa de jazz din Ungaria canta la Opera Maghiara.

România Liberă România Liberă,
Cea mai cunoscuta trupa de jazz din Ungaria canta la Opera Maghiara.

Una dintre cele mai cunoscute trupe de jazz din Europa, Hot Jazz Band din Budapesta, va concerta in data de 15 februarie la Opera Maghiara din Cluj-Napoca. Trupa infiintata in anul 1985 prelucreaza cu precadere muzica anilor 20, 30, 40 in stil dixie si swing. Hot Jazz Band este castigatoare a patru mari festivaluri internationale printre care Festivalul New Orleans Jazz-contest din Franta 1995) si cel mai mare festival de jazz din lume din Sacramento SUA), unde a . continuă pe România Liberă

VIDEO Cea mai buna eleva traducatoare din Romania ar pleca din tara, dar nu poate

Cea mai buna eleva traducatoare din tara noastra, Andreea Florina Sandita, eleva in clasa a XI-a la Colegiul National Radu Greceanu din municipiul Slatina, a fost prezenta, luni 10 februarie, la sediul Inspectoratului Scolar Judetean Olt, unde conducerea institutiei a felicitat-o pentru desemnarea ei drept singura castigatoare din tara noastra a unei competitii lingvistice organizate de Comisia Europeana.

Cenusarese si cantece de lebada. Despre cea mai influenta revista stiintifica din Romania

Daca as fi fost sef de cabinet si as fi aflat din ditamai Nature ca cercetarea la mine in tara se prabuseste sub ochii mei blajini, mi-as fi dat doua palme, apoi i-as fi sunat pe onorabilii Costoiu si Pricopie si le-as fi sugerat si lor sa-si dea cate o pereche de palme, apoi as fi sunat-o pe doamna parlamentar-rector-ministru-doctor-inginer Andronescu si, ca un adevarat gentleman ce sunt, n-as fi stat cu mana-n san si as fi intrebat-o, scrasnind din dinti, despre cum potenteaza nanoparticulele de magnetita eficacitatea antibioticelor asupra Enterococcus feacalis dupa care mi-as fi dat iar doua palme.

Cea mai mare firma de asigurari din Romania s-a consolidat in 2013.

Astra Asigurari ramane o companie solida in care clientii si partenerii pot avea incredere. Solvabilitatea si lichiditatea companiei vor depasi de peste doua ori minimele impuse de lege, iar capitalul social se va apropia de 100 milioane de euro, conform rezultatelor financiare consolidate ale anului 2013, estimate de companie. Cea mai mare companie de asigurari din Romania este si una dintre cele mai solide din piata. Conform rezultatelor financiare consolidate la 31 decembrie, Astra va .

MAE: Starea de sanatate a romanilor raniti in accidentul din Ungaria este stabila, doi vor fi externati azi

Starea de sanatate a cetatenilor romani raniti in accidentul rutier din Ungaria este stabila, doi dintre ei urmand sa fie externati sambata, a comunicat Ministerul Afacerilor Externe. Starea de.

Cei trei romani raniti in accidentul din Ungaria sunt soferii autocarului si copilul unuia din ei

Starea de sanatate a cetatenilor romani raniti in accidentul rutier din Ungaria este stabila, doi dintre ei urmand sa fie externati sambata, a comunicat MAE. De asemenea, cei trei romani raniti in.

Cei trei romani raniti in accidentul din Ungaria sunt soferii autocarului si copilul ...

Cei trei romani raniti in accidentul din Ungaria sunt soferii autocarului si copilul unuia dintre acestia, in varsta de sapte luni, informeaza Mediafax. Potrivit reprezentantului Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier ISCTR) in Harghita, Iulian Felician Croitor, autocarul implicat in accidentul din Ungaria a plecat din Harghita fara pasageri, la bordul acestuia aflandu-se doar doi soferi si copilul unui dintre ei. El a precizat ca autocarul urma sa aduca pasagerii .

Ministrul Transporturilor a cerut un control in cazul accidentului de autocar din Ungaria

Autocarul implicat in accidentul din Ungaria, in care se aflau 26 de pasageri, este inmatriculat in judetul Harghita si plecase vineri de la Baile Homorod spre localitatea Pecs, inspectorii ISCTR urmand sa.

Trei raniti romani doi adulti si un minor - in accidentul din Ungaria. ...

Starea de sanatate a celor trei romani raniti in accidental rutier din Ungaria este buna, anunta Agerpres. Doi adulti si un minor sunt cei trei romani care au fost raniti, dar leziunile nu le-au pus niciun moment viata in pericol, conform informatiilor furnizate de autoritatile maghiare. Dintre cei 29 de pasageri aflati in autocar, 22 au suferit rani, fiind transportati la spital. Iar dintre raniti, numai trei sunt romani. Accidentul a avut loc vineri seara pe autostrada M6, in sudul Ungariei.

Printesa gheturilor din cea mai frumoasa cascada.

Cascada din Banat este situata exact pe Paralela 45, la jumatatea distantei dintre Ecuator si Polul Nord. Olegenda din Banat spune ca frumoasa Printesa a gheturilor, al carei chip muritorii pot sa il zareasca doar in oglinda inghetata a apelor pure de munte, isi dureaza in fiecare iarna palatul de clestar in Bigar, locul unde se afla cea mai frumoasa cascada din lume. Palatul de clestar este, de fapt, apa inghetata a cascadei, situata exact pe Paralela 45, care imparte in jumatate emisfera .

Dacia, cea mai vanduta marca auto in Bulgaria in 2013

Dacia a fost cea mai vanduta marca auto in Bulgaria anul trecut, arata datele oficiale ale Ministerului bulgar de Interne cu privire la inmatricularile de masini noi intre 1 ianuarie si 31 decembrie 2013,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )