Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO Cea mai buna eleva traducatoare din Romania ar pleca din tara, dar nu poate

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cea mai buna eleva traducatoare din Romania ar pleca din tara, dar nu poate

Cea mai buna eleva traducatoare din tara noastra, Andreea Florina Sandita, eleva in clasa a XI-a la Colegiul National Radu Greceanu din municipiul Slatina, a fost prezenta, luni 10 februarie, la sediul Inspectoratului Scolar Judetean Olt, unde conducerea institutiei a felicitat-o pentru desemnarea ei drept singura castigatoare din tara noastra a unei competitii lingvistice organizate de Comisia Europeana. continuă pe Adevărul

Cenusarese si cantece de lebada. Despre cea mai influenta revista stiintifica din Romania

Daca as fi fost sef de cabinet si as fi aflat din ditamai Nature ca cercetarea la mine in tara se prabuseste sub ochii mei blajini, mi-as fi dat doua palme, apoi i-as fi sunat pe onorabilii Costoiu si Pricopie si le-as fi sugerat si lor sa-si dea cate o pereche de palme, apoi as fi sunat-o pe doamna parlamentar-rector-ministru-doctor-inginer Andronescu si, ca un adevarat gentleman ce sunt, n-as fi stat cu mana-n san si as fi intrebat-o, scrasnind din dinti, despre cum potenteaza nanoparticulele de magnetita eficacitatea antibioticelor asupra Enterococcus feacalis dupa care mi-as fi dat iar doua palme.

Eva Tofalvi obtine cea mai buna clasare a Romanei de la Sochi

Eva Tofalvi si-a ratat obiectivul, dar a reusit duminica cea mai buna clasare a sa de pana acum a Romaniei din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarna Sochi 2014.

Zhangulov, Rompetrol: Avem cea mai buna oferta pentru actiunile detinute de statul roman la RRC

Conducerea Rompetrol considera ca grupul, controlat de kazahii de la KazMunayGas, are cea mai buna oferta pentru achizitia unui pachet de circa 26,7% detinut de statul roman la Rompetrol Rafinare RRC).

Jocurile Olimpice: Eva Tofalvi, cea mai buna clasare a unui roman

Eva Tofalvi 35 de ani) a incheiat cursa de 7,5 kilometri sprint pe locul 22, ceea ce reprezinta cea mai buna clasare a unui sportiv roman la actuala editie a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci.

Eva Tofalvi, cea mai buna clasare a unui roman la Jocurile Olimpice

Eva Tofalvi 35 de ani) a incheiat cursa de 7,5 kilometri sprint pe locul 22, ceea ce reprezinta cea mai buna clasare a unui sportiv roman la actuala editie a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci.

VIDEO Cea mai neasteptata medalie de aur din istoria Jocurilor Olimpice

Australianul Steven Bradbury a castigat aurul in 2002, la Salt Lake City, la proba de short track, dupa ce toti adversarii sai au cazut cu cativa metri inaintea liniei de sosire. Bradbury, in costum inchis la culoare, era ultimul si se afla la metri buni in spate, insa ceilalti patru finalisti s-au impiedicat unii pe altii si l-au lasat pe acesta sa treaca in fata doar pentru cativa metri. Imaginile cu finalul sunt la 1:30.

Cea mai mare firma de asigurari din Romania s-a consolidat in 2013.

Astra Asigurari ramane o companie solida in care clientii si partenerii pot avea incredere. Solvabilitatea si lichiditatea companiei vor depasi de peste doua ori minimele impuse de lege, iar capitalul social se va apropia de 100 milioane de euro, conform rezultatelor financiare consolidate ale anului 2013, estimate de companie. Cea mai mare companie de asigurari din Romania este si una dintre cele mai solide din piata. Conform rezultatelor financiare consolidate la 31 decembrie, Astra va .

IBM ar face cea mai mare schimbare strategica din ultimii 20 de ani daca va decide vanzarea diviziei de procesoare

IBM se gandeste sa vanda divizia de semiconductoare si lucreaza cu Goldman Sachs pentru a gasi posibili cumparatori, scrie Financial Tmes care citeaza surse apropiate discutiilor. Totusi, divizia este foarte importanta si IBM nu s-a decis inca daca o va vinde sau daca va infiinta o companie mixta cu un alt partener industrial.

Panasonic lanseaza cea mai buna camera din portofoliul sau: GH4 care filmeaza 4K

Panasonic anunta camera foto Lumix GH4 si odata cu aceasta are toate sansele de a deveni una dintre cele mai interesante companii pe segmentul foto-video mirrorless.

Panasonic anunta cea mai buna camera din portofoliul sau: GH4 care filmeaza 4K

Panasonic anunta camera foto Lumix GH4 si odata cu aceasta are toate sansele de a deveni una dintre cele mai interesante companii pe segmentul foto-video mirrorless.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )