Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cea mai cunoscuta VIDRA din lume a plecat dintre noi! Oamenii au varsat SIROAIE DE LACRIMI, la auzul vestii (FOTO VIDEO)

B1 B1,
Cea mai cunoscuta VIDRA din lume a plecat dintre noi! Oamenii au varsat SIROAIE DE LACRIMI, la auzul vestii (FOTO VIDEO)

Cea mai batrana vidra din marile sudice tinuta in capivitate a murit, luni, in California, potrivit acvariumului in care locuia, scrie Fox News. continuă pe B1

BASESCU: Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista

Fostul presedintre Traian Basescu considera ca liderul PSD Liviu Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista, provocand o criza inutila.

CA REACTIE LA PRESIUNILE SUA ASUPRA IRANULUI, Barilul de petrol Brent - la cea mai ridicata cotatie din noiembrie 2018

Cotatia barilului de petrol Brent a urcat marti la cel mai ridicat nivel din noiembrie 2018, dupa ce SUA au sporit presiunile economice asupra Iranului, transmit Reuters si Sky News.

Faze tari: Topul tarilor cu cele mai urate femei din lume. Pe ce loc este Romania; Meniti sa fie impreuna! S-au nascut in aceeasi zi, la acelasi spital si s-au intalnit pentru prima oara la majorat. Acum urmeaza sa se casatoreasca

Descoperire spectaculoasa facuta cu detectorul de metale: o bijuterie care a apartinut unui rege al Angliei. Lisa Grace, in varsta de 42 de ani, a facut descoperirea. Uite ce opera de arta face din frunze. Deseneaza pe hartie si apoi foloseste lama pentru a face decupajele.

ANALIZA EKATHIMERINI.COM PENTRU IANUARIE-APRILIE 2019: Bursa din Atena are cea mai buna evolutie din ultimii 20 de ani

Plus de aproape 27% de la inceputul anului curent Piata actiunilor din Grecia se bucura, in prezent, de cea mai buna perioada de patru luni de dupa 1999, dupa dificultatile care au afectat-o in 2018, conform unei analize ekathimerini. com, care arata ca indicele de referinta al Bursei din Atena ASE) a inregistrat un castig de 26,92% de la inceputul anului pana la data de 18 aprilie.

Basescu: Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista. Mare nemernic

Fostul presedintre Traian Basescu considera ca liderul PSD Liviu Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista, provocand o criza inutila.

Pe ce cheltuiesc diverse nationalitati cea mai mare parte din salariu

Conform unui nou studiu, cheluirea venitului depinde foarte mult de tara din care provine o persoana, iar la nivel national, sunt multe similaritati infelul in care cetatenii isi cheltuiesc.

Jennifer Garner a fost desemnata cea mai frumoasa femeie in 2019: Nu m-am considerat niciodata o fata draguta

Actrita, femeie de afaceri si activista pentru drepturile copiilor, Jennifer Garner, in varsta de 47 de ani, a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume de catre revista People.

Business report: Cum i-a mintit statul pe contribuabili ca vor primi bonificatii daca-si platesc integral contributiile; Romanii sunt printre cei mai harnici angajati din lume; Impozite si taxe locale majorate in Bucuresti

Bulgarii au inceput sa construiasca 134 de kilometri de autostrada cu o companie a statului. Bulgarii au demarat marti. Leul va continua sa scada in raport cu euro. Estimarile analistilor pentru urmatoarele 12 luni. Indicatorul de incredere macroeconomica al.

Basescu: Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista. Mare nemernic

Fostul presedinte Traian Basescu il acuza luni pe Liviu Dragnea ca declanseaza inutil o criza politica in aceasta perioada de sarbatori cand, foarte probabil, va fi greu sa treaca rapid o reorganizare guvernamentala prin Parlament.

Traian Basescu (PMP): Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista. Mare nemernic!

Traian Basescu avertizeaza ca Liviu Dragnea declansaza inutil o criza politica!, cu scopul de a-si arata puterea in fata parrtidului. Fostul pre;edinte, candidatPMP la europarlamentare, spune.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )