Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cea mai delicioasa tarta cu mere si struguri. Reteta simpla si rapid de facut

Playtech Playtech,
Cea mai delicioasa tarta cu mere si struguri. Reteta simpla si rapid de facut

Daca doriti sa preparati o reteta delicioasa de sezon, dar nu stiti ce anume, aflati ca reteta de tarta cu mere si struguri e un dulce delicios si simplu, pe care il poate face oricine. in plus, acest desert este ideal daca aveti invitati la masa, iar timpul de pregatit este unul scurt. Tarta cu . continuă pe Playtech

VIRGIL POPESCU: Hidroelectrica este cea mai buna companie romaneasca, cea mai buna companie a statului roman

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a facut miercuri o vizita la centrala hidroelectrica Dimitrie Leonida Stejaru), ocazie cu care a declarat ca, in opinia sa, Hidroelectrica este cea mai buna companie romaneasca, cea mai buna companie a statului roman.

Spania: Madrid este capitala europeana cu cea mai mare incidenta a cazurilor de coronavirus. Protest al catorva mii de locuitori ai cartierelor care vor fi inchise de luni (VIDEO)

Madridul a devenit capitala europeana cu cea mai mare incidenta a cazurilor de COVID-19. Pana la data de 13 septembrie, in capitala Spaniei, la fiecare 100. 000 de locuitori existau 700,16 de cazuri de infectare cu.

Ianis Hagi, implicat in scandalul etapei in Premier League: Este cea mai proasta decizie

Ianis Hagi a fost printre cei mai buni jucatori ai lui Glasgow Rangers in partida pe care echipa sa a remizat-o pe terenul lui Hibernian, scor 2-2. Atacantul roman a dat pasa decisiva la al doilea gol al echipei sale, marcat de Artfield. in plus, a demonstrat ca este cel mai creativ fotbalist al echipei .

Cea mai veche si cunoscuta universitate din Africa, cuprinsa de flacari VIDEO

Un incendiu a distrus o parte din cea mai veche si cunoscuta universitate din Africa, Makerere, din capitala Ugandei, Kampala. inca nu se stie daca exista si victime. inregistrari video aparute pe retelele sociale arata flacarile ce au cuprins blocul administrativ al universitatii, care dateaza din anii 40.

Cea mai scazuta temperatura de la inceputul toamnei, inregistrata la Miercurea Ciuc. Cat a coborat mercurul in termometre la polul frigului - FOTO

Mercurul termometrelor a scazut, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la minus 2,9 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura inregistrata la nivel national, potrivit site-ului Administratiei Nationale de Meteorologie.

Pro TV primeste cea mai grea lovitura. Vestea de ultima ora: ce intampla si cu o vedeta a postului

E panica in televiziunea din Pache Protopopescu. Filmarile pentru serialul Vlad, unul dintre cele mai indragite seriale, au fost sistate din cauza unor suspiciuni de coronavirus. Pro TV primeste cea mai grea lovitura Astfel, printre cei care ar fi fost depistati pozitiv s-ar numara si actorul principal din Vlad. Conform cancan. ro, filmarile noului sezon al .

Cum arata acum si ce face la 19 ani, cea mai frumoasa fetita din lume. Nu mai e blonda si nu ai fi zis ca va arata asa la adolescenta

Cand avea 4 ani, a fost incoronata drept cea mai frumoasa fetita din lume, gratie acestei fotografii, care a facut inconjurul lumii. Se intampla in 2005 si a fost remarcata gratie unei defilari pentru Jean Paul Gaultier.

Simona Halep, veste excelenta inainte de Roland Garros. Cea mai periculoasa adversara este out

Simona Halep a primit o veste excelenta, chiar inainte de Roland Garos. A scapat de una dintre cele mai periculoase adversare. Jucatoarea japoneza Naomi Osaka, laureata ultimei editii a US Open, nu va participa la turneul de Mare Slem de la Roland Garros, care va avea loc intre 27 septembrie si 11 octombrie, din cauza .

Ford investeste 700 de milioane de dolari pentru a construi cea mai moderna fabrica

Producatorul auto american Ford Motor va construi cea mai moderna fabrica a sa, unde va fi produsa noua generatie a camionetei F-150 cu ajutorul robotilor, dupa o investitie de 700 de milioane de dolari, transmit Bloomberg si Reuters, conform Agerpres.

Citu, dupa votul pentru cresterea pensiilor: PSD trebuie sa dispara, aceasta e cea mai clara dovada ca nu se lasa pana nu arunca Romania in aer

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a reactionat dur dupa votul de miercuri din Parlament si spune ca PSD trebuie sa dispara, iar votul este cea mai clara dovada ca nu se lasa pana nu arunca Romania in aer.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )