Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai distrugatoare arma din istoria omenirii, creata de americani

Antena3 Antena3,
Cea mai distrugatoare arma din istoria omenirii, creata de americani

Bataliile cu arme laser din filmele SF ar putea deveni in curand realitate. Armata Statelor Unite a creat prima raza laser care poate fi introdusa pe campul de batalie. Este vorba despre un camion pe care a fost. continuă pe Antena3

Medicamentul care aduce BOALA. Americanii sunt speriati si se confrunta cu cea mai mare epidemie din ISTORIA tarii

Sapte oameni au murit in Statele Unite in urma unei epidemii de meningita, provocata de un medicament alterat, folosit de obicei pentru calmarea durerilor de spate. Peste 60 de persoane au fost infectate, iar.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna: minus 2,7 grade in Covasna. Vezi prognoza meteo

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna s-a inregistrat in judetul Covasna, la intorsura Buzaului, unde termometrele au indicat, marti dimineata, la ora 05:30, minus 2,7 grade. O noapte la fel de.

Cea mai mica antena din lume ar putea revolutiona telefonia mobila

Sofant Technologies a dezvaluit cea mai mica antena de receptie, o inovatie tehnologica cu o suprafata de 4 milimetri patrati, despre care compania sustine ca va revolutiona preformantele smartphone-urilor,.

Top 300 cele mai profitabile companii: Petrom a ramas cea mai mare si cea mai profitabila companie din Romania

Primele 300 de companii din Romania au avut anul trecut un profit cumulat de 5,86 miliarde de euro. Spre deosebire de anul 2009, cand cele mai profitabile 300 de companii au avut profituri cumulate de 9,5.

Faze Tari: Maicuta filmata in timp ce pacatuia grav! Imaginile care au indignat Biserica; A murit cea mai batrana femeie din lume! Vezi care a fost secretul longevitatii ei; Sa vezi si sa nu crezi! Ele sunt ratele care se tem de apa!

Prezentatoarea unei emisiuni de teleshopping a lesinat in direct. Reactia colegului ei de platou este incredibila. Cassie Slane, prezentatoarea unei. Isi pune sotia sa doarma cu lupii. Fericire mare pentru Shaun Ellis, cunoscut sub numele de Omul-Lup, pentru ca si-a gasit in sfarsit o sotie. El traieste de aproape.

Sorana Cirstea se apropie de cea mai buna clasare din cariera

Jucatoarea Sorana Cirstea a facut un salt important in clasamentul WTA dat publicitatii in aceasta saptamana de WTA.

Cea mai mare companie petroliera din Arabia Saudita, atacata de hackeri din Romania

Mai multi hackeri din Romania au atacat in luna august cea mai mare companie petroliera din Arabia Saudita, Aramco, noteaza Hotnews. Atacul informatic venit din Europa a provocat daune considerabile sistemelor de.

Cea mai importanta companie petroliera din Arabia Saudita, Aramco, atacata cibernetic de hackeri romani

Compania petroliera Aramco, cea mai mare din Arabia Saudita, a suferit in luna august un atac informatic venit din Europa, care a provocat daune considerabile sistemelor de lucru interne, a relatat marti publicatia saudita Al Hayat, citata de agentia spaniola EFE si preluara de HotNews. es.

Barbatii sunt la MILA ei. Vezi cine e cea mai SEXY femeie in viata.

Revista Esquire a numit-o pe actrita Mila Kunis cea mai sexy femeie in viata. Mila Kunis, pe numele ei intreg Milena Markovna Kunis, actrita de origine ucraineana in varsta de 29 de ani, a aparut recent intr-un pictorial incendiar care justifica titlul acordat de revista Esquier. Actrita a declarat pentru Esquier ca titlul nu o schimba deoarece ceea ce face ca meserie si ceea este in realitate sunt doua lucuri complet diferite. Ceea ce mi se pare ca se intampla multora e ca pierd din .

Mila Kunis a fost desemnata de catre Esquire cea mai sexy femeie in viata (FOTO)

Revista dedicata publicului masculin Esquire i-a acordat actritei Mila Kunis titlul de cea mai sexy femeie in viata, castigatoarea fiind si protagonista unui pictorial incendiar in numarul din noiembrie al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )