Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cea mai mica antena din lume ar putea revolutiona telefonia mobila

Antena3 Antena3,
Cea mai mica antena din lume ar putea revolutiona telefonia mobila

Sofant Technologies a dezvaluit cea mai mica antena de receptie, o inovatie tehnologica cu o suprafata de 4 milimetri patrati, despre care compania sustine ca va revolutiona preformantele smartphone-urilor,. continuă pe Antena3

Faze Tari: Maicuta filmata in timp ce pacatuia grav! Imaginile care au indignat Biserica; A murit cea mai batrana femeie din lume! Vezi care a fost secretul longevitatii ei; Sa vezi si sa nu crezi! Ele sunt ratele care se tem de apa!

Prezentatoarea unei emisiuni de teleshopping a lesinat in direct. Reactia colegului ei de platou este incredibila. Cassie Slane, prezentatoarea unei. Isi pune sotia sa doarma cu lupii. Fericire mare pentru Shaun Ellis, cunoscut sub numele de Omul-Lup, pentru ca si-a gasit in sfarsit o sotie. El traieste de aproape.

Unul dintre cele mai performante telescoape din lume a fost inaugurat in Australia

Australian Square Kilometre Array Pathfinder ASKAP), unul dintre cele mai performante telescoape din lume, parte a celui mai mare proiect de radiotelescoape, a fost inaugurat, vineri, in desertul din vestul.

Mariana Gheorghe, directorul general executiv al Petrom, in topul celor mai influente femei din lume

O romanca se afla in topul celor mai influente femei din lume, realizat de cunoscuta revista Fortune. Mariana Gheorghe, directorul general al Companiei OMV Petrom, a ocupat locul 32, din 50 de locuri. Sub.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna: minus 2,7 grade in Covasna. Vezi prognoza meteo

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna s-a inregistrat in judetul Covasna, la intorsura Buzaului, unde termometrele au indicat, marti dimineata, la ora 05:30, minus 2,7 grade. O noapte la fel de.

Volkswagen Jetta Hybrid, cel mai rapid hibrid din lume la Bonneville

Modelul Volkswagen Jetta Hybrid a atins doua recorduri mondiale la Boneville, autoturismul fiind desemnat atat cel mai rapid hibrid, cu o viteza de 301 km/h, cat si cea mai rapida masina de productie echipata cu un motor mai mic de 1. 5 litri.

Cea mai distrugatoare arma din istoria omenirii, creata de americani

Bataliile cu arme laser din filmele SF ar putea deveni in curand realitate. Armata Statelor Unite a creat prima raza laser care poate fi introdusa pe campul de batalie. Este vorba despre un camion pe care a fost.

Top 300 cele mai profitabile companii: Petrom a ramas cea mai mare si cea mai profitabila companie din Romania

Primele 300 de companii din Romania au avut anul trecut un profit cumulat de 5,86 miliarde de euro. Spre deosebire de anul 2009, cand cele mai profitabile 300 de companii au avut profituri cumulate de 9,5.

Sorana Cirstea se apropie de cea mai buna clasare din cariera

Jucatoarea Sorana Cirstea a facut un salt important in clasamentul WTA dat publicitatii in aceasta saptamana de WTA.

Medicamentul care aduce BOALA. Americanii sunt speriati si se confrunta cu cea mai mare epidemie din ISTORIA tarii

Sapte oameni au murit in Statele Unite in urma unei epidemii de meningita, provocata de un medicament alterat, folosit de obicei pentru calmarea durerilor de spate. Peste 60 de persoane au fost infectate, iar.

Ce s-a intamplat in urma cu cateva momente in una din cele mai controversate tari din lume. ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta!

Presedintele in exercitiu Hugo Chavez a fost reales, duminica, la presedintia Venezuelei, castigand 54,42 la suta din voturi, fata de 44,97 la suta obtinute de candidatul opozitiei, Henrique Capriles.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )