Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cea mai eficienta metoda, in 3 pasi, pentru a curata intreaga casa

Antena3 Antena3,
Cea mai eficienta metoda, in 3 pasi, pentru a curata intreaga casa

Cea mai eficienta metoda in 3 pasi pentru a curata casa in mod rapid este dezvaluita de expertul in curatenie Melissa Maker, autoarea cartii Clean my space, potrivit. continuă pe Antena3

Topul oraselor lumii cu cea mai mare rata a violentei: unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri de omucidere

Consiliul pentru Securitate a realizat raportul anual al oraselor in care se inregistreaza cea mai mare rata a violentei. Au fost luate in calcul criterii precum numarul cazurilor de omucidere, violenta bandelor de traficanti de droguri si instabilitatea politica.

Presedintele ALDE Constanta: Daniel Constantin nu este sacrificatul de serviciu. Este loc si pentru el in ALDE. Cea mai potrivita persoana sa conduca partidul este Calin Popescu Tariceanu

Presedintele organizatiei ALDE Constanta, deputatul Mircea Banias, considera ca cea mai potrivita persoana sa conduca formatiunea, dupa congresul ALDE, este Calin Popescu Tariceanu. Cu toate acestea, el a afirmat ca in partid este loc si pentru Daniel Constantin.

NVIDIA Titan Xp este cea mai rapida placa video din lume

Intr-o competitie interna pentru cea mai rapida placa video de pe piata, NVIDIA reuseste din nou sa faca valuri cu proaspat anuntata Titan Xp. Desi nu-mi dau seama exact cat de mare este piata doritorilor de placi video peste 1000 de dolari, se pare ca aceasta justifica investitiile semnificative ale NVIDIA in cercetare si dezvoltare.

Firma mare de IT din Cluj contracteaza cea mai mare universitate din tara ca sa faca profilul psihosocial al IT-istilor peste 5 ani

O firma mare de tehnologia informatiei din Cluj contracteaza cea mai mare universitate din tara ca sa compuna profilul psihosocial al IT-istilor din Cluj peste cinci ani.

Clasamentul WTA: Patricia Maria Tig a urcat pe locul 83, cea mai buna clasare din cariera - Halep se mentine pe 5

Patricia Maria Tig a facut un salt de doua locuri si a urcat pe pozitia 83 in clasamentul WTA, dat publicitatii luni, aceasta fiind de altfel cea mai buna clasare din cariera. Simona Halep se mentine si in aceasta saptamana pe locul 5 WTA, cu 5. 022 de puncte. Lider este Angelique Kerber, jucatoarea din Germania fiind urmata de Serena Williams si de Karolina Pliskova.

Care este cea mai tradusa carte din lume, dincolo de textele religioase

Cea mai tradusa carte din lume, in afara de textele religioase, tocmai ce a primit acest titlu in urma cu putin timp. Textele religioase, cum ar fi Biblia, se numara intre cele mai traduse texte din lume, datorita numarului urias de oameni la care acestea ajung. Astfel, este lesne de inteles de ce exista un [].

Secretul Isabellei Gullden, cea mai buna jucatoare a CSM-ului. De ce arunca atat de tare la poarta suedeza tigroaicelor

Suedeza Isabella Gullden a fost din nou cea mai buna jucatoare a CSM-ului, contribuind decisiv la victoria cu Ferencvaros.

Un expert in curatenie dezvaluie o metoda eficienta in trei pasi pentru a curata rapid intreaga casa VIDEO

Expertul in curatenie Melissa Maker, autoare a cartii Clean My Space, ne spune cum sa curatam casa in cel mai rapid mod posibil, apeland la metoda ei in trei pasi simpli.

Secretarul american de stat: Se fac primii pasi pentru inlaturarea lui Bashar Al-Assad de la putere (VIDEO)

Secretarul american de stat, Rex Tillerson, a declarat ca procesul prin care Bashar Al-Assad va fi inlaturat de la putere in Siria este unul lung si presupune mai multe etape. Totusi, acest proces a.

Planuri pentru cea mai mare expeditie umanitara a voluntarilor romani in strainatate. Vor duce aparatura medicala si rechizite scolare in Nepal

Doua asociatii din Romania, Volunteer for Life si Life Education for All, anunta ca in perioada 1-23 iunie, vor sa doteze cu aparatura medicala un spital din capitala Nepalului si cu rechizite scolare, carti in engleza si jucarii scolile din regiunile unde vor ajunge membrii celei mai mari expeditii umanitare organizata de voluntari romani in strainatate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )