Libnet.ro
UNICEF

10:45

Care este cea mai tradusa carte din lume, dincolo de textele religioase

Playtech Playtech,
Care este cea mai tradusa carte din lume, dincolo de textele religioase

Cea mai tradusa carte din lume, in afara de textele religioase, tocmai ce a primit acest titlu in urma cu putin timp. Textele religioase, cum ar fi Biblia, se numara intre cele mai traduse texte din lume, datorita numarului urias de oameni la care acestea ajung. Astfel, este lesne de inteles de ce exista un []. continuă pe Playtech

Project Scorpio versus PS4 Pro: Care este cea mai rapida consola

Project Scorpio versus PS4 Pro este comparatia pe care trebuie sa o aveti in vedere daca va ganditi sa va luati o consola care sa nu va faca probleme cativa ani. Project Scorpio este numele de cod al urmatoarei console Xbox. in continuare, nu se cunosc foarte multe detalii despre aspectul exterior al viitoarei console, [].

Topul celor mai bogati oameni din lume. Vezi cum s-a schimbat clasamentul in ultimele luni

Topul celor mai bogati oameni din lume este intr-o continua schimbare. Unii au parte de castiguri mari, iar altii de pierderi de miliarde de dolari. Oare va mai fi mult timp Bill Gates cel mai bogat om de pe planeta sau ii va lua locul Jeff Bezos? Vezi.

Clasamentul WTA: Patricia Maria Tig a urcat pe locul 83, cea mai buna clasare din cariera - Halep se mentine pe 5

Patricia Maria Tig a facut un salt de doua locuri si a urcat pe pozitia 83 in clasamentul WTA, dat publicitatii luni, aceasta fiind de altfel cea mai buna clasare din cariera. Simona Halep se mentine si in aceasta saptamana pe locul 5 WTA, cu 5. 022 de puncte. Lider este Angelique Kerber, jucatoarea din Germania fiind urmata de Serena Williams si de Karolina Pliskova.

NVIDIA Titan Xp este cea mai rapida placa video din lume

Intr-o competitie interna pentru cea mai rapida placa video de pe piata, NVIDIA reuseste din nou sa faca valuri cu proaspat anuntata Titan Xp. Desi nu-mi dau seama exact cat de mare este piata doritorilor de placi video peste 1000 de dolari, se pare ca aceasta justifica investitiile semnificative ale NVIDIA in cercetare si dezvoltare.

Rusia trimite CEL MAI MARE submarin din lume in Marea Baltica pentru a inota in ape NATO! Doar 20 de focoase NUCLEARE la bord! (VIDEO, FOTO)

Are 150 m lungime, un tonaj de 200 de arme la bord dintre care 20 nucleare), este cel mai mare submarin militar din lume si e pe punctul de a parasi Marea Alba cu destinatia Marea Baltica, acolo unde NATO si-a re.

Firma mare de IT din Cluj contracteaza cea mai mare universitate din tara ca sa faca profilul psihosocial al IT-istilor peste 5 ani

O firma mare de tehnologia informatiei din Cluj contracteaza cea mai mare universitate din tara ca sa compuna profilul psihosocial al IT-istilor din Cluj peste cinci ani.

Cel mai murdar fluviu din lume, Gangele, ridicat la statut de persoana, pentru a-l scapa de poluare

O instanta din India a declarat raul Gange drept o persoana cu drepturi juridice intr-o incercare de a-l salva de la poluare. Aproximativ 1,5 miliarde de litri de deseuri din canalizare si 500 de milioane de litri de deseuri industriale sunt deversate in fluviu in fiecare zi, potrivit unui inginer care coordoneaza reteaua de rauri si baraje din Asia de Sud. Activistii asteapta planuri concrete din partea Guvernului.

Fosta sotie a lui Maradona, dezvaluiri incendiare din intimitatea lor: Cea mai tare noapte din viata mea...

Veronica Ojeda, fosta sotie a fotbalistului Diego Maradona, a povestit amanunte din relatia pe care a avut-o cu acesta. Cei doi au fost impreuna timp de opt ani si au impreuna si un fiu, pe nume Diego.

Dumitru Dragomir: Becali este cel mai bogat om din Romania - il depaseste pe Tiriac

Cotat de revista Capital cu o avere de aproximativ 300 de milioane de euro, Gigi Becali ar fi de fapt cel mai bogat roman, a afirmat Dumitru Dragomir. Fostul presedinte al LPF sustine ca terenurile detinute.

Prima declaratie a Irinei Begu dupa cea mai buna performanta din 2017, calificarea in sferturi la Charleston

Irina Begu face cel mai bun turneu al ei in acest an, reusind sa o invinga pe Samantha Stosur si sa-si asigure prezenta in sferturile de finala ale turneului de la Charleston.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )