Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cea mai eficienta metoda de a scapa de apneea de somn

Adevărul Adevărul,
Cea mai eficienta metoda de a scapa de apneea de somn

Circa 10% din persoanele care sforaie au si apnee de somn. Aceasta este o pauza de respiratie mai mare de zece secunde consecutiv. continuă pe Adevărul

Cea mai sexy bunica in varsta de 50 de ani?

Nicole Murphy, sotia actorului Eddie Murphy, are 50 de ani, cinci copii, nepoti, si arata senzational, chiar mai bine decat femeile mai tinere cu doua decenii. Este, probabil, cea mai sexy bunica de la Hollywood.

Donald Trump: As putea fi cea mai populara persoana din Europa, dar nu-mi pasa de Europa

Presedintele SUA, Donald Trump, sustine ca ar putea deveni cea mai populara persoana din Europa si ar putea candida pentru orice functie in Europa, daca ar dori acest lucru, adaugand insa ca nu-i pasa de Europa, informeaza postul Deutsche Welle.

VIDEO Donald Trump: As putea fi cea mai populara persoana din Europa, dar nu-mi pasa de Europa

Presedintele SUA, Donald Trump, sustine ca ar putea deveni cea mai populara persoana din Europa si ar putea candida pentru orice functie in Europa, daca ar dori acest lucru, adaugand insa ca nu-i pasa de Europa.

Care a fost cea mai mare viteza nregistrata de radar pe soselele din tara, n vacanta de Anul Nou

Peste 70 de soferi care conduceau cu viteza excesiva sau sub influenta alcoolului, pe autostrazi, au fost prinsi de politisti in vacanta de sarbatori, 14 dintre ei circuland cu peste 200 de kilometri la ora. Cea mai mare viteza inregistrata de radar a fost 226 de kilometri la ora, pe Autostrada A3 Turda-Bors, soferul fiind un cetatean strain.

Cine a devenit cea mai puternica femeie din America

Democratii preiau controlul Camerei Reprezentantilor, astazi, dupa ce au castigat mai multe locuri decat republicanii, in noiembrie, in alegerile de la jumatate de mandat . Lidera lor, Nancy Pelosi, va redeveni, astfel, cea mai puternica femeie din America.

Trump: As putea fi cea mai populara persoana din Europa/ Vreau ca Europa sa plateasca

Presedintele SUA, Donald Trump, sustine ca ar putea sa fie cea mai populara persoana din Europa si ca ar putea sa candideze pentru orice functie europeana daca si-ar dori. Reactia lui Trump vine dupa ce sondajele l-au cotat ca una dintre cele mai nepopulare figuri politice de pe continentul European, relateaza The Independent.

Cristoiu: Aceasta este cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu afirma ca presedintele Klaus Iohannis a intrat intr-o fundatura, fiind prizonierul unei minoritati electorale de pe Facebook. Cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis este ca a.

Cea mai puternica rugaciune catre Sfantul Vasile. Este bine sa o spui pe 1 Ianuarie!

Cea mai puternica rugaciune catre Sfantul Vasile. Este bine sa o spui pe 1 Ianuarie! Citeste mai mult pespynews. ro .

Cooperarea este cea mai buna cale, ii transmite Xi Jinping lui Trump

Cooperarea este cea mai buna cale, conform istoriei, atat pentru China, cat si pentru Statele Unite, i-a transmis presedintele chinez Xi Jinping omologului sau american Donald Trump intr-un mesaj de felicitare pentru a marca 40 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice intre cele doua tari, scrie Reuters.

La 6 ani era cea mai frumoasa fetita din lume. Cum arata acum Thylane Blondeau

Thylane Blondeau este un model francez care a castigat, in urma cu 11 ani, titlul de cea mai frumoasa fetita din lume. Pozele cu ea au impresionat o lume intreaga atunci. Acum, ajunsa la varsta de 17 ani, Thylane a castigat din nou titlul de cea mai frumoasa din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )