Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cristoiu: Aceasta este cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Cristoiu: Aceasta este cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu afirma ca presedintele Klaus Iohannis a intrat intr-o fundatura, fiind prizonierul unei minoritati electorale de pe Facebook. Cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis este ca a. continuă pe Antena3

Cea mai mare prtie de schi din nordul Moldovei va fi deschisa n 5 ianuarie

Partia de schi din Masivul Rarau - cea mai mare din nordul tarii - va fi inaugurata in 5 ianuarie. Investitia s-a ridicat la 15 milioane de euro, potrivit autoritatilor locale.

Cea mai mare prtie de schi din nordul tarii va fi deschisa n 5 ianuarie

Partia de schi din Masivul Rarau - cea mai mare din nordul tarii - va fi inaugurata in 5 ianuarie. Investitia s-a ridicat la 15 milioane de euro, potrivit autoritatilor locale.

BCE a pus sub administrare speciala a zecea cea mai mare banca din Italia

Banca Centrala Europeana BCE) a pus, temporar, sub administrare speciala Banca Carige, a zecea cea mai mare banca din Italia, din cauza faptului ca nu a reusit sa-si majoreze capitalul social, transmit, miercuri, Reuters si Bloomberg.

Fructul-minune cu cea mai mare cantitate de oxidanti. Are beneficii uimitoare

Fructul inimii, asa cum mai este denumit, este consuderat o sursa de sanatate, fiind bogat in antioxidanti, vitamine, acizi organici si substante tanante. Consumarea lui are un efect tonic general, imbunatateste metabolismul, amelioreaza starea generata de stres si imbunatateste circulatia sangvina.

Cooperarea este cea mai buna cale, ii transmite Xi Jinping lui Trump

Cooperarea este cea mai buna cale, conform istoriei, atat pentru China, cat si pentru Statele Unite, i-a transmis presedintele chinez Xi Jinping omologului sau american Donald Trump intr-un mesaj de felicitare pentru a marca 40 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice intre cele doua tari, scrie Reuters.

Cum s-a produs a doua cea mai mare catastrofa feroviara din Romania. Explozia a pulverizat 350 de oameni

Incidentul a avut loc in anul 1944, pe fondul retragerii armatei germane. Un tren cu munitii si provizii a fost atacat si jefuit de locuitorii legendarului cartier Brailita. La un moment dat, pe fondul haosului provocat de jefuitori, o scanteie a aprins praful de pusca imprastiat peste tot si a declansat dezastrul.

Care este cea mai aspra sanctiune pentru injurii pe Facebook. Amenda maxima mentinuta de instanta in cazul unui barbat care a injurat mai multe persoane

Un barbat din Braila, amendat cu 1. 000 de lei dupa ce a injurat pe Facebook mai multe persoane, a pierdut in instanta procesul cu Politia. Barbatul a contestat temeinicia amenzii si in plus a considerat-o mult prea mare fata de minimul prevazut de lege in astfel de cazuri 200 de lei), insa Judecatoria a decis ca amenda e proportionala cu faptele sale.

Romania intra in 2019 in an electoral. Batalia politica se va purta de doua ori. Alegerile cu cea mai mare miza

Romanii se vor prezenta de doua ori sa voteze in 2019, o data in luna mai pentru a-si trimite reprezentantii in Parlamentul European si inca o data, la final de an, pentru a alege presedintele Romaniei. Ac.

Cea mai puternica rugaciune catre Sfantul Vasile. Este bine sa o spui pe 1 Ianuarie!

Cea mai puternica rugaciune catre Sfantul Vasile. Este bine sa o spui pe 1 Ianuarie! Citeste mai mult pespynews. ro .

La 6 ani era cea mai frumoasa fetita din lume. Cum arata acum Thylane Blondeau

Thylane Blondeau este un model francez care a castigat, in urma cu 11 ani, titlul de cea mai frumoasa fetita din lume. Pozele cu ea au impresionat o lume intreaga atunci. Acum, ajunsa la varsta de 17 ani, Thylane a castigat din nou titlul de cea mai frumoasa din lume.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )