Libnet.ro
UNICEF

19:15

P Cea mai extinsa caravana de film din Romania a atras peste 44.000 de spectatori din toata tara in 2019

Hotnews Hotnews,
 P Cea mai extinsa caravana de film din Romania a atras peste 44.000 de spectatori din toata tara in 2019

Dupa aproape 5 luni de calatorie, Caravana Cinemobilul si-a incheiat sezonul de activitate pentru anul acesta. Peste 44. 000 de oameni din toata tara s-au bucurat de filmele proiectate, in cadrul celei de-a cincea editii Cinemobilul - Caravana Cinematografica. A fost cel mai ambitios an de activitate de pana acum, Cinemobilul devenind cea mai extinsa caravana de film din Romania. De la mijlocul lunii mai pana in octombrie au fost organizate 88 de proiectii, cu intrare libera. continuă pe Hotnews

Cea mai mare sala de concerte simfonice din Romania isi deschide stagiunea: Dirijorul Christian Reif si pianistul Matei Varga la Sala Radio

Dupa o participare importanta in cadrul Festivalului International George Enescu, Orchestrele si Corurile Radio Romania isi redeschid - vineri, 11 octombrie 19. 00) - noua stagiune la SALA RADIO, cea mai mare sala de concerte simfonice din Romania, dotata cu cea mai mare orga din sud-estul Europei.

Bogdan Chiritoiu, seful Consiliului Concurentei, despre domeniul feroviar romanesc: Zona este cea mai putin reformata, cea mai ramasa in urma din economia romaneasca

Domeniul feroviar este cel mai putin reformat si cel mai ramas in urma din economia noastra, de la Revolutie si pana in prezent, plus ca domeniul nu este sprijinit nici din administratie, a spus marti, Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, la conferinta Zilele Feroviare 2019. Singura parte buna este ca suntem fortati sa facem schimbari, nu putem ramane asa datorita schimbarilor de reguli care ne vin dinspre UE. Vrand - nevrand trebuie sa facem schimbari. Daca nu crestem viteza de circulatie a trenurilor nu vom putea atrage nici marfa si nici calatori pe calea ferata.

Alexandra, cea mai tanara victima a accidentului din Ialomita, n-a mai apucat sa sarbatoreasca in familie. Ce eveniment important s-ar fi inamplat peste cateva zile

Incep sa iasa la lumina detalii cutremuratoare despre victimele teribilului accident rutier care s-a produs in judetul Ialomita. Cea mai tanara victima a accidentului este Alexandra, care la 22 de ani facea naveta de un an si se gandea sa isi cumpere un autoturism pentru a nu mai fi nevoita sa calatoreasca zilnic cu microbuzul .

Cristian Tudor Popescu, mesaj infiorator legat de violentele din Romania

Cristian Tudor Popescu a atras atentia asupra unui fenomen ce se impanzeste in Romania: lipsa de frica a infractorilor fata de politie. Jurnalistul are si un nume pentru acest fenomen: anomia. Ce.

CU 262 MILIOANE EURO Romania - a sasea cea mai mare piata de asigurari property din ECE

Tara noastra este a sasea cea mai mare piata de asigurari property din Europa Centrala si de Est, cu 262 de milioane de euro, a declarat, ieri, Adrian Marin, presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR), citat de Agerpres.

Temnita grea pentru romanii care au jefuit si mutilat o familie de italieni. Cine are cea mai dura pedeapsa

Membrii unei bande de romani au fost condamati in Italia la ani grei de inchisoare, dupa ce au torturat si jefuit o familie de italieni. Cea mai dura pedeapsa, 15 ani si 4 luni de inchisoare, a fost primita de seful bandei, scrie Il Messaggero.

VIDEO Denisa Dedu, desemnata cea mai buna jucatoare a primei etape a Ligii Campionilor

Handbalista romana Denisa Dedu, portarul echipei CSM Bucuresti, a fost aleasa cea mai buna jucatoare a primei etape a Ligii Campionilor, in ancheta realizata pe contul de Facebook al competitiei.

Handbal: Denisa Dedu, cea mai buna jucatoare a primei etape din Liga Campionilor

Handbalista romana Denisa Dedu, portarul echipei CSM Bucuresti, a fost aleasa cea mai buna jucatoare.

Ludovic Orban: Motiunea trece 100%. in cea mai pesimista evaluare avem 241 de voturi

Presedintele PNL Ludovic Orban a afirmat joi dimineata ca motiunea de cenzura va trece 100%, ca toti parlamentarii formatiunii sunt prezenti si vor vota la vedere precum si ca Opozitia ar avea, in cea mai pesimista evaluare, 241 de voturi, trecat astfel de 233, minimul necesar pentru reusita motiunii.

DJ Wanda si Karl au avut cea mai ciudata aniversare a nuntii! Iata unde au ajuns!

DJ Wanda si sotul ei, australianul Karl Katavich, si-au propus sa sarbatoreasca in fiecare luna aniversarea nuntii lor. Iar daca in septembrie au bifat o mini vacanta la Bucuresti, aniversarea de doua luni i-a prins intr-un weekend la Atena. Insa nu intr-un resort retras de ochii lumii, ci la o cursa de motociclism! .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2715 seconds )