Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cea mai frumoasa, rara si scumpa masina din lume, filmata pe strada (video)

Online Sport Online Sport,
Cea mai frumoasa, rara si scumpa masina din lume, filmata pe strada (video)

Cea mai exclusivista masina din lume este produsa in Beirut, capitala Libanului. Se numeste Lykan sau pe numele complet W Motors Lykan Hypersport. Costa 2,5 milioane de euro si face modelul Avendatod produs de Lamborghini sa para o joaca de copii. Iata imaginile filmate la Monte Carlo, pe strazi. continuă pe Online Sport

Top 10 cele mai ciudate reality show-uri din lume!

Fenomenul numit reality show a cucerit intregul mapamond, televiziunile de peste tot din lume ajungand sa produca astfel de emisiuni pe tot felul de teme, de la unele banale sau socante si pana la unele extrem de interesante ori de-a dreptul dezgustatoare. Iata in continuare 10 dintre cele mai ciudate reality show-uri din lume, conform zimbio. com.

Cea mai importanta contributie la cresterea economica din primele 3 luni a avut-o industria, cu o pondere de 29,7% la formarea PIB

Produsul Intern Brut - date ajustate sezonier - estimat pentru trimestrul I 2014 a fost de 162,66 miliarde lei preturi curente, in crestere - in termeni reali - cu 0,1% fata de trimestrul IV 2013 si cu 3,8% fata de trimestrul I 2013, a transmis miercuri Statistica. La cresterea PIB au contribuit toate ramurile economiei, cu exceptia constructiilor, activitatilor de intermediere financiara si asigurari, dar si a activitatilor profesionale, stiintifice si tehnice care, impreuna, au avut o contributie negativa -0,4%), mai arata statisticienii. Cea mai importanta contributie a avut-o industria +2,3%), cu o pondere de 29,7% la formarea PIB si al carei volum de activitate s-a majorat cu 7,9%).

Antena 3, in continuare cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania

In luna mai, Antena 3 s-a impus inca o data ca lider in topul televiziunilor de stiri din Romania, peste 2. 000 de telespectatori urmarind cel putin un minut programele difuzate de postul nostru de stiri, pe.

Romania, in topul suferintei la pompa. Avem cea mai cea mai mare crestere a pretului benzinei din lume

Romania a ajuns pe locul 1 in lume. Nu la nivelul de trai, ci la scumpirea benzinei. Cresterea pretului vine ca urmare a introducerii taxei suplimentare de 7 eurocenti pe litrul de carburant si a schimbarii de.

Romania, in topul suferintei la pompa. Avem cea mai mare crestere a pretului benzinei din lume

Romania a ajuns pe locul 1 in lume. Nu la nivelul de trai, ci la scumpirea benzinei. Cresterea pretului vine ca urmare a introducerii taxei suplimentare de 7 eurocenti pe litrul de carburant si a schimbarii de.

Cea mai bogata zi in spectacole la Festivalul Antagon din Timisoara

Ziua de miercuri este cea mai bogata in spectacole la Festivalul Antagon. Trei trupe de teatru, din Cluj-Napoca Reactor de creatie si experiment), Oradea Stage) si Bucuresti Teatru de Arta) joaca patru spectacole in trei locatii diferite.

10.000 de oameni asteptati la cea mai mare petrecere pe acoperis

Cea mai mare petrecere pe acoperis din Romania va avea loc pe 21 iunie, la Bucuresti, anunta organizatorii, AllTimeClubbing. Atmosfera va fi animata de DJ-i din Italia, Germania si Romania.

Fenomenul din Oceanul Pacific ce ar putea aduce cea mai FIERBINTE VARA peste Romania din ultimul SECOL. Temperaturi de 44 de grade Celsius

Chiar daca am avut parte de o primavara ploioasa, iar temperaturile nu au fost tocmai ridicate si corespunzatoare acestei perioade a anului, vara s-ar putea sa ne rugam pentru un strop de ploaie. Asta pentru ca.

Cea mai scumpa nationala a Elvetiei prezenta la un Mondial

Potrivit unei cercetari a Centrului pentru Studii Sportive de la Neuchatel, lotul Elvetiei deplasat la Mondialul din Brazilia reprezinta cea mai scumpa nationala din istoria acestei tari, prezenta la un turneu final.

SLIDE FOTO Americanii au scris un articol superb despre Halep: Anti-diva. E cea mai gratioasa jucatoare din lume?

In ajunul meciului de astazi, in care noi anticipam o alta lectie de tenis a Simonei Halep, presa serioasa de peste Ocean incepe sa o priveasca in sfarsit ca pe o mare jucatoare. Iar cand americanii vor sa scrie frumos despre sport, o fac printre cel mai frumos din lume.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )