Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cea mai inalta cladire din Romania deschisa pentru public

Hotnews Hotnews,
 Cea mai inalta cladire din Romania deschisa pentru public

De cateva saptamani, SkyTower si-a deschis portile pentru publicul larg. Timp de aproape 2 luni, pana la sfarsitul lui septembrie, bucurestenii pot urca la etajul 34 al cladirii pentru a vedea orasul de sus. Incepand cu 9 August 2013, in fiecare zi de vineri, intre orele 11. 00 si 18. 00, oricine are sansa sa urce in cea mai inalta cladire din Romania. Vizitatorilor li s-a pregatit un etaj intreg dedicat artei, cu telescoape pentru observarea principalelor atractii ale orasului. Odata ajunsi in SkyTower, acestia isi vor putea face fotografii in cel mai inalt loc din Bucuresti si pot lasa mesaje pe care niste baloane le vor purta in zbor deasupra orasului la finalul seriei de evenimente SkyTower Open Doors. Articol webPR). continuă pe Hotnews

Romania a avut cea mai abrupta scadere din UE a lucrarilor de constructii, in iunie

Romania a avut in luna iunie cea mai abrupta scadere din Uniunea Europeana a lucrarilor de constructii, de 2,4% fata de luna mai. La nivelul zonei euro s-a inregistrat o scadere de 0,7%, in timp ce la.

Romania, cea mai abrupta scadere din UE a lucrarilor de constructii

Romania a avut in iunie cea mai abrupta scadere din UE a lucrarilor de constructii, de 2,4% fata de luna anterioara, fata de cresteri de 0,7% in zona euro, respectiv 0,8% la nivelul intregii Uniuni Europene, potrivit datelor prezentate marti de Eurostat.

Pregatirile pentru cel mai scump concert din Romania, in linie dreapta. Piata Constitutiei se inchide de azi

Pregatirile pentru show-ul pe care Roger Waters il va sustine pe 28 august, in Bucuresti, care se anunta a fi cea mai mare productie muzicala realizata in Romania, vor debuta marti seara, Piata Constitutiei urmand sa fie inchisa incepand cu ora 20.

Dubaiul vrea sa construiasca cel mai inalt turn din lume

Administratorul unei zone industriale din Dubai sustine ca in acest oras inca se mai poate construi cea mai inalta cladire din lume, desi aproape jumatate din spatiile de birouri din metropola sunt neocupate, relateaza Bloomberg.

Business Report: Cati bani castiga sotiile sefilor de la Banca Nationala a Romaniei; Gafele care ne-au dus la scumpirea gazelor; Avem cea mai ieftina benzina din UE

Vara a topit pretul asigurarilor CASCO. Atentie la capcane! Fata de luna aprilie a acestui an, cele mai importante societati care vand CASCO au taiat preturile cu 40%, in medie. Pentru cei care nu au o asigurare CASCO, vara pare. Tara care nu va intra niciodata in Uniunea Europeana. Salariul mediu este de 5. 000 de euro, iar somajul aproape inexistent. Daca privesti cu atentie o harta a Uniunii Europene observi cu siguranta o mare absenta in randul celor.

Faze tari: E cea mai grasa femeie din lume, dar face sex de 7 ori pe zi; Romii isi vand aurul ca sa-l aduca in tara pe regele Cioaba?; Ultima gaselnita anticopiat la Bac! Thailandezii au o metoda incredibila

Un om al strazii din Bucuresti l-ar face pe Stallone sa roseasca de rusine! Vezi de ce e in stare Rocky de la Iancului! La 33 de ani, dupa 21 de ani petrecuti pe strazi, prin scarile blocurilor, prin canale si prin parcuri, printre sobolani si gandaci, se lauda cu un trup atletic, bine sculptat dupa mii de ore de antrenamente grele. Ea este femeia care nu imbataneste. Nimeni nu-i poate ghici adevarata varsta. O femeie din Marea Britanie pare sa fi descoperit elixirul tineretii. La 54 ani, Kim ar putea trece cu usurinta drept o tanara de cel mult 30 de ani.

Cea mai slaba clasare pentru Tecau din ultimii trei ani: Romanul a ajuns pe locul 29 ATP, dupa ce a pierdut 12 pozitii

Tenismenul Horia Tecau a ajuns pe locul 29 ATP dupa ce a pierdut 12 pozitii, in clasamentul jucatorilor de dublu, reusind cea mai slaba clasificare din ultimii trei ani. Coborarea lui Tecau in clasamentul ATP s.

Exporturile Japoniei, in cel mai important avans din ultmii trei ani

Exporturile Japoniei au inregistrat, in luna iulie, cea mai mare crestere din 2010 pana in prezent, sustinand eforturile premierului Shinzo Abe de a impulsiona redresarea economiei tarii.

Romania a inregistrat cea mai mare scadere a lucrarilor de constructii din UE in luna iunie

Romania a avut o scadere a lucrarilor de constructii de 2,4% in luna iunie a acestui an, comparativ cu luna mai, cea mai mare din Uniunea Europeana, arata datele prezentate marti de Oficiul european de.

PDL, deschis fata de celelalte formatiuni de dreapta pentru a gasi cea mai buna formula pentru prezidentiale

Vasile Blaga, a declarat astazi, la Baia Mare, ca PDL va stabili in Colegiul Director varianta pe care se va merge pentru desemnarea candidatului partidului la prezidentiale, dar ca este deschis si fata de celelalte formatiuni de dreapta si centru dreapta pentru a gasi cea mai buna formula.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )