Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai inalta si frumoasa sosea din Romania, sufocata de gunoaie - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cea mai inalta si frumoasa sosea din Romania, sufocata de gunoaie - VIDEO

Tone de gunoaie zac pe marginea unuia dintre cele mai frumoase drumuri din Romania. Transalpina s-a transformat intr-o adevarata groapa de gunoi, fapt ce i-a determinat pe comisarii de mediu sa aplice amenzi. continuă pe Antena3

Zegrean mizeaza pe Kovesi la Parchetul European: Are cunostinte si are calitati. Acum ca vine in cea mai inalta functie ii deranjeaza foarte tare pe unii romani (VIDEO)

Fostul presedinte al Curtii ConstitutionaleAugustin Zegreana declarat pentru B1 TV ca Laura Codruta Kovesi este tot mai aproape sa ocupe functia de procuror-sef european. Este o victorie care.

Japonia se lupta cu cea mai grava epidemie de pojar din ultimul deceniu

Japonia se confrunta la ora actuala cu cea mai mare epidemie de pojar din ultimul deceniu. Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza ca eforturile globale de stopare a virusului dau gres in mare parte din cauza scepticismului fata de vaccinuri, informeaza The Guardian.

Unde se afla cea mai mare rezerva de aur din Romania si care este valoarea ei

Aur. Acesta este cuvantul pentru care multi oameni au facut sacrificii imense de-a lungul istoriei. Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania se gaseste la Rovina. Cele peste 200 de tone de la Rovina ar.

Cea mai buna aplicatie Google din 2018- De la ESEC la SUCCES: Are peste 10 milioane de descarcari

Google a desemnat aplicatia anului 2018, potrivit startupcafe. ro. Cu peste 10 milioane de descarcari, aplicatia Drops, lansata in 2015 si dedicata invatarii limbilor straine, a devenit preferata.

Povestea imaginii din Romania care a castigat un premiu la cea mai importanta competitie de fotografie din lume

Alex Robciuc, un fotograf originar din Maramures, a castigat un premiu la Sony World Photography Awards 2019, cea mai importanta competitie foto din lume, dupa ce a fost nominalizat pe lista scurta. La National Award s-au acordat 62 premii pe natiuni, iar Alex a luat National Award Romania.

Topul Bloomberg al tarilor cu cea mai sanatoasa populatie. Unde se claseaza Romania

Spania are cea mai sanatoasa populatie, ea fiind urmata de Italia, Japonia si Islanda, se arata in datele Bloomberg Healthiest Country Index editia 2019, ce a vizat 169 de state. Astfel, dintr-un maximum de.

Unul dintre cei mai mari procesatori de plati din Romnia investeste n platforma SupplyBlockchain, solutie pentru evitarea pierderilor din lanturile de distributie si transport

NETOPIA Payments, unul dintre cei mai mari procesatori de plati electronice din Romania, anunta investitia in startup-ul SupplyBlockchain, platforma B2B de tip SaaS Software as a Service), fondata de un roman in Statele Unite, care adauga transparenta in lanturile logistice folosind tehnologia blockchain pentru a inregistra exact data si locatia produselor fizic.

Madalina Ghenea, in cea mai sobra rochie la prezentarea Gaultier

Madalina Ghenea ne-a obisnuit cu aparitii vestimentare sexy, rochii cu decolteu adanc sau crapatura inalta. La o prezentare de moda de la Paris, romanca a surprins insa purtand o rochie pana in pamant care a acoperit tot.

Sase detinuti din Penitenciarul Colibasi au reusit cea mai spectaculoasa evadare din Romania ultimilor ani

In noaptea de 4/5 martie 2000, sase detinuti din Penitenciarul Colibasi au reusit cea mai spectaculoasa evadare din Romania ultimilor ani. Prizonierii au taiat gratiile de la grilajul de siguranta, au.

Succes cu gust amar. Banca Transilvania a detronat BCR si a devenit cea mai mare banca din Romania

Banca Transilvania a devenit cea mai mare banca din Romania, dupa nivelul activelor, detronand BCR, arata datele pe 2018 publicate de cele doua institutii financiare. Aceasta victorie are un gust amar, insa, in contextul in care Guvernul a decis la finalul anului trecut sa taxeze bancile dupa nivelul activelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )