Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cei mai mari procesatori de plati din Romnia investeste n platforma SupplyBlockchain, solutie pentru evitarea pierderilor din lanturile de distributie si transport

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre cei mai mari procesatori de plati din Romnia investeste n platforma SupplyBlockchain, solutie pentru evitarea pierderilor din lanturile de distributie si transport

NETOPIA Payments, unul dintre cei mai mari procesatori de plati electronice din Romania, anunta investitia in startup-ul SupplyBlockchain, platforma B2B de tip SaaS Software as a Service), fondata de un roman in Statele Unite, care adauga transparenta in lanturile logistice folosind tehnologia blockchain pentru a inregistra exact data si locatia produselor fizic. continuă pe Hotnews

Doliu in PSD! Unul dintre cei mai longevivi primari a murit la 63 de ani

Un membru PSD a murit, noaptea trecuta, intr-un spital din Capitala. Edilul comunei doljene Podari s-a stins din viata, noaptea trecuta. Constantin Gheorghita se afla internat la un spital din Bucuresti,.

Stirile ProTV: Unul dintre cei mai bogati oameni din lume, acuzat ca a folosit sclave sexuale

Miliardarul Robert Kraft - directorul gigantului alimentar Kraft si patron al echipei de fotbal american New England Patriots, care tocmai a castigat marele trofeu, Super Bowl - a fost pus sub acuzare.

Pericolele din medicina moderna, cu unul dintre cei mai buni medici din New York, prof. dr. Andrei Constantinescu, la Adevarul Live de la ora 14.00

Prof. dr. Andrei Constantinescu,profesor asistent de pediatrie la Facultatea de Medicina a Universitatii Columbia din New York, medic specialist in pediatrie pulmonara si cercetator in biologie molecular si imunologie, vorbeste la Adevarul Live despre cele mai mari provocari ale medicinei moderne si despre tratamente revolutionare.

Pericolele din medicina moderna, cu unul dintre cei mai buni medici din New York, prof. dr. Andrei Constantinescu, la Adevarul Live

Prof. dr. Andrei Constantinescu,profesor asistent de pediatrie la Facultatea de Medicina a Universitatii Columbia din New York, medic specialist in pediatrie pulmonara si cercetator in biologie molecular si imunologie, vorbeste la Adevarul Live despre cele mai mari provocari ale medicinei moderne si despre tratamente revolutionare.

Oscar 2019. Interpretarea melodiei Shallow de catre Lady Gaga si Bradley Cooper a fost unul dintre cele mai emotionante momente (VIDEO)

Lady Gaga si Bradley Cooper au oferit audientei de la Oscaruri unul dntre cele mai emotionate momente. Cei doi au cantat impreuna media Shallow , care a si castigat Oscarul pentru cea mai buna melodie.

Unul dintre cele mai lungi razboaie din perioada moderna, aproape de o rezolvare pasnica

Guvernul de la Seul considera ca este posibil ca liderul nord-coreean, Kim Jong Un, si presedintele american, Donald Trump, sa ajunga, in cadrul celui de-al doilea lor summit bilateral, la un acord politic.

VIDEO FOTO Cazul Talgo Bosnia - Povestea trenurilor rapide si luxoase cumparate de una dintre cele mai sarace tari europene

Statul Bosnia si Hertegovina are sub 600 km de cale ferata si sunt foarte rare portiunile unde trenurile pot depasi 70 km/h. Tara afectata grav de razboiul de acum doua decenii a decis sa cumpere trenuri luxoase Talgo ce pot rula cu 220 km/h, iar decizia a uimit multa lume. Trenurile au stat sase ani in depou si din 2016 sunt in circulatie. in articol puteti citi despre una dintre cele mai mari anomalii feroviare din regiune, dar si despre trenurile speciale ale fostei Iugoslavii.

CA URMARE A CRESTERII COSTURILOR CU BUNURILE VANDUTE Alro Slatina - in scadere cu 68%, anul trecut

Alro Slatina ALR), unul dintre cei mai mari producatori de aluminiu din Europa, a obtinut un profit net preliminar de 233 milioane de lei in 2018, in scadere cu circa 68% fata de cel din anul 2017, in conditiile in care costul cu bunurile vandute a urcat cu 13,8%, anul trecut, fata de 2017, pana la o valoare de 2,31 miliarde de lei, in timp ce la capitolul &171;cheltuieli generale, administrative si de desfacere &187; s-a inregistrat o crestere de 21,24%, de la 256,1 milioane de lei la 310,5 milioane de lei.

CA URMARE A CRESTERII COSTURILOR CU BUNURILE VANDUTE Alro Slatina - profit in scadere cu 40%, anul trecut

Alro Slatina ALR), unul dintre cei mai mari producatori de aluminiu din Europa, a obtinut un profit net preliminar de 233 milioane de lei in 2018, in scadere cu circa 40,4% fata de cel din anul 2017, in conditiile in care costul cu bunurile vandute a urcat cu 13,8%, anul trecut, fata de 2017, pana la o valoare de 2,31 miliarde de lei, in timp ce la capitolul &171;cheltuieli generale, administrative si de desfacere &187; s-a inregistrat o crestere de 21,24%, de la 256,1 milioane de lei la 310,5 milioane de lei.

Un mare retailer creste semnificativ salariile angajatilor din Romania

Deficitul de forta de munca cu care se confrunta aproape toti angajatorii din Romania a determinat unul dintre cei mai mari retaileri din tara noastra sa ia in calcul nu numai majorarea salariilor, ci chiar dublarea lor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2322 seconds )