Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cea mai mare banca de creier din lume: Peste 9.000 de mostre au trecut prin aceasta institutie (FOTO)

B1 B1,
Cea mai mare banca de creier din lume: Peste 9.000 de mostre au trecut prin aceasta institutie (FOTO)

Harvard Brain Tissue Resource Center HBTRC) este numele celui mai mari depozit de creier uman din lume, prin acest institut trecand peste 9. 000 de de mostre de la fondare in 1987 si pana in. continuă pe B1

Raport FMI: in 2016 si 2017, Romania va inregistra cea mai mare crestere economica din Europa

Romania va inregistra, anul acesta, cea mai mare crestere economica din Europa, potrivit estimarilor Fondului Monetar International FMI).

FMI: Romania va avea cea mai mare crestere economica din Europa, in 2016 si 2017

Fondul Monetar International FMI) a revizuit, in crestere pana la 5% estimarile privind evolutia economiei romanesti in acest an, de la 4,2% cat prognoza in luna aprilie, potrivit celui mai nou raport World Economic Outlook, publicat marti de institutia financiara internationala, citat de Agerpres.

FMI: Romania va avea cea mai mare crestere economica din Europa in 2016 si 2017

FMI a revizuit in crestere estimarile privind evolutia economiei romanesti pentru acest an de la 4,2% la 5%, arata cel mai recent raport World Economic Outlook, citat de Agerpres. Astfel,.

A fost descoperita cea mai mare pestera din lume (FOTO)

O pestera din Republica Ceha a fost catalogata drept cea mai adanca pestera subacvatica din lume, avand o adancime de 403 metri. Pe data de 27 septemembrie, o echipa care a pilotat de la dis.

Vesti bune de la FMI: Romania, cea mai mare crestere economica din Europa in 2016 si 2017

Fondul Monetar International FMI) a revizuit, in crestere pana la 5% estimarile privind evolutia economiei romanesti in acest an, de la 4,2% cat prognoza in luna aprilie,.

Cum au construit comunistii cea mai mare scoala din Focsani in jumatate de an. Secretul: munca in trei schimburi

In anul 1964, in Focsani avea sa fie data in folosinta cea mai mare unitate de invatamant, care gazduieste si astazi peste 1. 000 de elevi.

Top 10 tari cu cea mai ridicata speranta de viata din lume

Cu o speranta de viata de 75 de ani 78,8 ani pentru femei si 71,7 pentru barbati), Romania se afla la jumatatea clasamentului, ocupand locul 109 din 224. Va prezentam o lista cu statele ai caror cetateni au cea mai mare speranta de viata din lume, potrivit Agentiei Centrale de Informatii CIA) pentru anul 2016.

Fiica lui Boureanu, vedeta pe internet: Grija ei cea mai mare sunt hainele pe care nu le mai poate recupera din casa tatalui (FOTO)

Dupa ce si-a acuzat tatal ca are un comportament violent, Ioana, fiica lui Cristian Boureanu, a ajuns in grija mamei ei. Fata le-a explicat celor de la Protectia Copilului ca nu mai doreste sa se.

A avut loc cea mai mare conferinta din industria serviciilor pentru afaceri

Pana in 2020 sectorul de business services va reprezenta 4-5% din PIB-ul Romaniei .

Protest la Penitenciar. Lider de sindicat: Siguranta perimetrului de paza este asigurata in cea mai mare parte cu detinuti

Angajatii Penitenciarului din Drobeta Turnu Severin protesteaza luni dimineata, timp de doua, in fata unitatii. Conditii de munca imbunatatite, eliminarea inechitatilor salariale, angajarea unui personal suficient pentru restrangerea orelor suplimentare prestate de actualii angajati sunt revendicarile scandate de acestia.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )