Libnet.ro
UNICEF

23:45

Top 10 tari cu cea mai ridicata speranta de viata din lume

Adevărul Adevărul,
Top 10 tari cu cea mai ridicata speranta de viata din lume

Cu o speranta de viata de 75 de ani 78,8 ani pentru femei si 71,7 pentru barbati), Romania se afla la jumatatea clasamentului, ocupand locul 109 din 224. Va prezentam o lista cu statele ai caror cetateni au cea mai mare speranta de viata din lume, potrivit Agentiei Centrale de Informatii CIA) pentru anul 2016. continuă pe Adevărul

Rihanna, cea mai socanta aparitie din acest an

Rihanna a oferit cea mai socanta aparitie din acest an. Artista a fost fotografiata avand un look surprinzator: poarta coafura rasta, podoaba capilara ajungandu-i pana la nivelul coapselor.

Cea mai RECE sau cea mai CALDA iarna din ultima suta de ani in Europa? Doua publicatii de prestigiu anunta prognoze total diferite, citand acelasi meteorolog (FOTO)

Controversa anului in meteorologie! Doua publicatii de prestigiu din Europa se folosesc de declaratiile aceluiasi meteorolog pentru a anunta, aproape concomitent, ca pe continent urmeaza fie cea mai grea.

Cea mai grea iarna din ultimul secol se instaleaza in Romania. Cand vor fi inregistrate cele mai scazute temperaturi

Specialistii europeni au anuntat ca iarna 2016 2017 va fi cea mai friguroasa din ultimii 100 de ani. Meteorologii atrag atentia ca mase de aer arctic vor ajunge deasupra Europei, iar soarele va fi vazut rareori in timpul iernii care urmeaza.

Meteorologii avertizeaza ca ne asteapta cea mai friguroasa iarna din ultimul secol. Cand vor fi inregistrate cele mai scazute temperaturi

Specialistii europeni au anuntat ca iarna 2016 2017 va fi cea mai friguroasa din ultimii 100 de ani. Meteorologii atrag atentia ca mase de aer arctic vor ajunge deasupra Europei, iar soarele va fi vazut rareori in timpul iernii care urmeaza.

Sentinte finale in Dosarul Microsoft. Toti inculpatii merg la inchisoare. Pinalti a incasat cea mai grea pedeapsa: 6 ani. NIRO a plans in sala de judecata. Gabriel Sandu: Asta a fost doar o executie pe care mi-o asum si pentru care o sa platesc

ICCJ a decis, luni, sentinte mai dure decat cele care fusesera dispuse in prima faza a procesului. Cea mai mare pedeapsa a primit-o Gheorghe Stefan, zis Pinalti: sase ani de inchisoare. Dorin Cocos a primit trei ani si patru luni de inchisoare, iar Dumitru Nicolae a primit doi ani si patru luni de inchisoare.

Cea mai noua fita: husa de telefon ce imita valiza Louis Vuitton

Valiza Louis Vuitton a ajuns sursa de inspiratie si pentru industria de accesorii de telefoane mobile. Iata cum a inventat celebrul brand husa de telefon Petit Malle ce imita acest tip de valiza.

O adolescenta obsedata de criminalii in serie si-a atacat cea mai buna prietena. Ce au descoperit anchetatorii in camera ei. Toti erau in pericol!

O adolescenta de 14 ani a devenit atat de obsedata de criminalii in serie incat a incercat sa-si ucida cea mai buna prietena, dupa ce a ademenit-o intr-un loc ferit din curtea.

Cea mai sigura parcare de TIR-uri din Europa de Est, construita in Timis. A costat 5 milioane de euro

O firma din Lugoj Timis), in care este actionar si fiul marelui industrias interbelic Max Ausnit, a obtinut o finantare europeana de cinci milioane de euro pentru realizarea unei parcari securizate pentru camioane. in cadrul proiectului actuala parcare, construita din bani proprii in 2012, va fi modernizata si extinsa. in urma investitiei, parcarea pentru camioane de la Lugoj va fi cea mai sigura din Europa de Est.

A fost descoperita cea mai mare pestera din lume (FOTO)

O pestera din Republica Ceha a fost catalogata drept cea mai adanca pestera subacvatica din lume, avand o adancime de 403 metri. Pe data de 27 septemembrie, o echipa care a pilotat de la dis.

Primul episod din serialul Westworld, cea mai buna audienta a unei premiere HBO din ultimii trei ani

Primul episod din Westworld, noul serial original produs de Home Box Office HBO), cu actorii Anthony Hopkins si Ed Harris in distributie, a fost cea mai urmarita premiera HBO din ultimii trei ani, cu un total de 3,3 milioane de telespectatori inregistrati in noaptea de duminica spre luni pe canalele difuzate prin cablu, dar si pe platformele digitale, informeaza site-ul variety. com, citat de News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )