Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cea mai mare banca din Elvetia ar putea primi o amenda RECORD de 4,9 MILIARDE DE EURO

Antena3 Antena3,
Cea mai mare banca din Elvetia ar putea primi o amenda RECORD de 4,9 MILIARDE DE EURO

UBS, cea mai mare banca din Elvetia, ar putea primi o amenda record de 4,9 miliarde de euro din partea autoritatilor franceze pentru ca a ajutat clienti din Franta sa ascunda bani in conturi offshore,. continuă pe Antena3

Cea mai mare banca din Elvetia ar putea primi o amenda record de 4,9 miliarde euro

Cea mai mare banca din Elvetia, UBS, s-ar putea alege cu o amenda record, de 4,9 miliarde euro, din partea autoritatilor franceze. Banca este acuzata ca ar fi ajutat o parte a clientilor din Franta sa ascunda.

UBS ar putea primi o amenda record de la autoritatile franceze

UBS, cea mai mare banca din Elvetia, ar putea primi o amenda record de 4,9 miliarde de euro din partea autoritatilor franceze pentru ca a ajutat clienti din Franta sa ascunda bani in conturi offshore, relateaza Bloomberg.

Seful Sberbank, cea mai mare banca a Rusiei, avertizeaza Moscova asupra pericolului repetarii erorilor care au dus la destramarea URSS

Presedintele-director general al celei mai mari banci rusesti, Sberbank, a tras un semnal de alarma legat de repetarea erorilor Uniunii Sovietice in politica economica, avertizand ca tara risca aceeasi soarta ca defuncta uniune, scrie AFP.

Pro TV reuseste a treia victorie in fata Antenei 1: Vocea Romaniei, cea mai mare audienta din acest sezon

Show-ul Vocea Romaniei, de la Pro TV, a tinut in fata micilor ecrane peste doua milioane de telespectatori, inregistrand cea mai mare audienta de la debutul acestui sezon si reusind pentru a treia oara sa invinga emisiunea X Factor, difuzata de Antena 1.

Eurostat: Preturile productiei industriale din Romania, cea mai mare crestere din UE, in august

Preturile productiei industriale au crescut in august numai in Romania, Letonia si Suedia, in timp ce in zona euro ele au scazut cu 1,4%, iar in Uniunea Europeana cu 1,5% comparativ cu perioada similara din 2013, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

UBS ar putea fi amendata cu 4,9 miliarde euro de autoritatile franceze

Autoritatile franceze ar putea amenda cu o suma record de 4,9 miliarde euro cea mai mare banca din Elvetia, UBS, pentru ca a ajutat clienti din Franta sa ascunda bani in conturi offshore, relateaza Bloomberg.

Bogdan Enoiu, seful McCann, agentia de media cu cea mai mare amenda data joi de Consiliul Concurentei: O decizie nedreapta pe care o vom ataca. Ne vom bate la nesfarsit

Bogdan Enoiu, seful McCann-Erickson - agentia care a primit cea mai mare amenda dintre cele anuntate joi de Consiliul Concurentei - a declarat pentru HotNews. ro ca este vorba despre o decizie nedreapta pe care o vom ataca si ne vom bate forever. E ca in Afganistan, unde la negocierile de pace intre talibani si americani, seful talibanilor a spus: Americanilor, voi aveti ceasurile, noi avem timpul, a spus Enoiu.

Un nou record Guinness pentru cea mai mare bataie cu perne

Un nou record Guinness pentru cea mai mare bataie cu perne a fost stabilit de studentii de la University of California-Irvine din Statele Unite ale Americii, transmite Mediafax.

Cea mai grasa femeie din Romania a fost inmormantata cu macaraua

Cea mai grasa femeie din Romania a fost inmormintata cu macaraua. Femeia ajunsese la o greutate de 400 de kilograme. Familia a avut nevoie de un cosciug special, de patru ori mai mare decit un sicriu.

Cea mai relaxanta melodie din lume. Cercetarile arata ca ea ar reduce frecventa batailor inimii

Weightless, o piesa lansata de grupul britanic Marconi Union, a fost denumita cea mai relaxanta melodie din lume: un studiu stiintific desfasurat la Mindlab Institution in 2011 a analizat efectul ei asupra.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )